2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım oğlum 15 aylık henüz:) diğer yataktan düşer deli yatıyor oyüzden ikiledk park yatağı kullanan biri ollarak şiddetle tavsiye edrim diğer yataklardan alan arkadaşlrm var pişmanlar

Ayy, daha çok küçükmüş...Mecbur almışsın tabi...
Güle güle kullansınlar o zaman annesi ikisi de...
Ya yatağa dönen beşik aldı görümcem 4 sene evvel, kızı mahvetti, şimdi bi daha hamile onu kullanma şansı yok zaten...O da hep diyor, koca şey ortada kaldı,atsan atılmıyor, kullansan olmuyor diye...Hiç memnun değil...

teşekkürlr canım biz ikisini beraber büyüteceğiz artık

slm kızlaaaaaar hazır yatakdan konu açılmışken sorayım ben hem bebek odası hemde park yatak almayı düşünüyorum bizim burda ilk çocuğun eşyalarını aneanne alır kırklık dizilir onlar park yatak alacak park yatak mantıklıda acaba diyorum bebek odasını bi kaç sene sonra değiştirmek zorunda kalırmıyım sizce napmalıyım hangisi mantıklı fikirlerinizi alayım dedim

slm kızlar

cok hastayım bugun doktora gittim 1000 antibiyotik verdi..bogazlarım ve cigerlerim cok kötü olmuş ...

aman aman dikkat et edin salgın var uzak durum mümkün oldugu sürece

Valla ben bebek odası almıcam, bi kere çok cicili bicili alırsan bi kaç sene sonra dediğin gibi insanın içini açmıyor..Kızım az büyüsün aklı ersin, eşyasını kullanabilecek duruma gelsin, genç odası gibi bişey alıcaz kızımla kendi beğenecek hemde...
Öyle düşünüyorum şimdilik ama, ne olur bilemem...
Ama bi yandan da bebek odası da mantıklı, dolabı falan var kıyafetler için kullanışlı olacak...

canım benim aklımı çelende o zaten benim evimde dolap yok park yatak olursa eşyaları nere koyucam ama sonrası nı bilmiyorum ya bi de son aya bırakıcam oda almayı falan bakalım artık nolacak

slm kızlar

cok hastayım bugun doktora gittim 1000 antibiyotik verdi..bogazlarım ve cigerlerim cok kötü olmuş ...

Geçmiş olsun canım...Antibiyotik içebiliyormuymuşuz hamileyken...
Ben sırf minosetle parol veriyorlar diye biliyorum...Dikkat et kendine..

ben oğluma arkadaşımdan aldığım beşiği kullanmıştım.7 ay falan kullandı sonra genç odası yaptırdım.ama yatağın kenarına korkuluk yaptırdım.3 yaşında korkuluğunu çıkardık.şimdi 6 yaşında.iyiki bebek odası almamışım.Şimdi üstüne ranza yaptırıp,oğlumu üste geçirip,alt yatağada 2.bebişe kullanıcam nasipse..

slm kızlar

çooook geçmiş olsun bu ara herkesde var bizler hamile olduğumuzdan daha az dirençliyiz dikkat edelim bari bizde tekrar geçmiş olsun

En güzeli aslında...

selam kızlar geçmişe göz atim dedim ama amma kaynatmışsınız :)) ben iyiyim doktora gidemedim ama yaa hiç bi yerde randevu yok deli oldum haftaya hafta içine yer var dediler o zamana kadar bekliycem ama iyidir heralde ya iyi olmasa belirti verirdi dimi kızlar en azından bişy hissederdim sanki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…