bişi dicem hastane cantası demişsiniz
hazırlayalım mı şimdiden ????????????????????
cok heyecanlandım sabah sabah :) martı saymazsam ee haziranıda saymazsam 2 ay kaldı oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Ahahah gelsinler walla başımın üstünde yerleri var, yatırırım Yiğit'i de yanına :)
fatmaaa bak rüya görüyordun 1 hafta bakıcıda kaldı çocuk diye, biraz da bana bırakırsın işte :)
Sorma teyzesi çok kibar yaa pıt pıt :)
Ailecek onayladınız yani çatlaklarıİnşallah artmaz
Kızlaaaaar bu arada kocam beni "Kutsal Tosun" diye seviyor yaaaaaaaaaO ne demek dedim, annelik kutsaldır ya o yüzden kutsalsın hem de tosunsun diyorr
günaydddddddıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben sitenin agir aksagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii herkesin günü güzel gecsiiiiiiiin
bişi dicem hastane cantası demişsiniz
cok heyecanlandım sabah sabah :) martı saymazsam ee haziranıda saymazsam 2 ay kaldı oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Ahahah gelsinler walla başımın üstünde yerleri var, yatırırım Yiğit'i de yanına :)
fatmaaa bak rüya görüyordun 1 hafta bakıcıda kaldı çocuk diye, biraz da bana bırakırsın işte :)
Kızlaaaaar bu arada kocam beni "Kutsal Tosun" diye seviyor yaaaaaaaaaO ne demek dedim, annelik kutsaldır ya o yüzden kutsalsın hem de tosunsun diyorr
valla gezeriz ama yarın çalışıcam akşama alışveriş merkezine gidicem annemide alıp.. Geline hediye alıcaz..
hadi ya 19 martta istanbuldaki haziran annelerimi buluşuyo
gunaydınn:))
bugun cumaa haftasonu geldı sonunda ıns. Guzel bır gun olur stressız:))
6,5 hafta sonra ızne ayrılacagım gun sayıyorum su ıse geldıgım her gun..
sorma teyzesi çok kibar yaa pıt pıt :)
ya ben karsa gidicem de ege sordum du ne alayım diyebişi dicem hastane cantası demişsiniz
Bacım benim 85 günümm var...Doğuruyommm çatır çatırrr...
Kızım geliyo kızımmmm...
evett bende sımdı mı hazırlasam yoksa ızne ayrılınca mı yapsam bılemedım?
ama mothercare bebek lıstesı yapıyormusher magazaya maıl atıyormus aıleden hedıye almak ısteyenler gıdıp ısım soyluyorlarmıs ..... bebek ıcın alısverıs yapacagız lısteden kendılerıne uygun hedıye alıyorlarmıs boylece hem ıse yarar hedıye gelıyor hemde masraf anne babaya kalmıyor.
ama benımkıler tamamda esımın aılesı mothercare neymıs derler:))))
Günaydın zinkerbelllll, ben de senin gibiyim kramplardan bugün topallayarak geldm hala bacaklarım ağrıyor :) kutsal topal tosunum benn
Kız nasıl hesap o öyle , ben hesaplıyorum hesaplıyorum 3.5 ay var dahaaaa
Günaydın zinkerbelllll, ben de senin gibiyim kramplardan bugün topallayarak geldm hala bacaklarım ağrıyor :) kutsal topal tosunum benn
Kız nasıl hesap o öyle , ben hesaplıyorum hesaplıyorum 3.5 ay var dahaaaa
)))
ya neyi merak ediyorum benim gibi topallayan var mı??
valla artık iyicene kakılmışa döndüm ben cünkü
var mı ben gibi olan :)
Günaydın fıstık, heyecanlanırsın tabii..Bebişi görecen, inşallah çok güzel haberler getireceksin...
ayy kııızz sen dr a gidiyon demi saat kaç ta
ayyy bebişim kıyamam inşallah güzel haberlerle geliceksin hadi bakalım bol çiko ye dr giderken
evet inşallah bi aksilik çıkmazsa
pardon ya mısır çarşısı değince
ne bilim kızım sen istanbuldaki semtleri biliyonmu ki
kızımın odası :)
bakalım beğenecekmisiniz teyzeleri.Eki Görüntüle 156206 Eki Görüntüle 156213 Eki Görüntüle 156212 Eki Görüntüle 156211 Eki Görüntüle 156210 Eki Görüntüle 156209 Eki Görüntüle 156208 Eki Görüntüle 156207 Eki Görüntüle 156204 Eki Görüntüle 156205 Eki Görüntüle 156214
bakalım beğenecekmisiniz teyzeleri.Eki Görüntüle 156206 Eki Görüntüle 156213 Eki Görüntüle 156212 Eki Görüntüle 156211 Eki Görüntüle 156210 Eki Görüntüle 156209 Eki Görüntüle 156208 Eki Görüntüle 156207 Eki Görüntüle 156204 Eki Görüntüle 156205 Eki Görüntüle 156214
allaha şükür bişey yok cnm. Inşallahda olmaz bundan sonra.
merve istanbulasın sanırım 19 martta kadınlar buluşluyoruz bakırköyde gelsene ...
)))
ya neyi merak ediyorum benim gibi topallayan var mı??
valla artık iyicene kakılmışa döndüm ben cünkü
var mı ben gibi olan :)
ayyyy fmgggggggggg
ne kadar güzel yaaaaaaaaaaaaa
masallahhhhhhhh masallahhhhhhhhhhhhhhh
prenses gelsin sağlıklı içinde büyüsün inşallah bayıldım
Topallayan mı ???
Ya benim geçen ay acayip belim ağrıyordu, şimdi o da geçti..Sanki hamile değilmişim gibi herşey normal..Bide çok tuvalete kalkıyordum gece onlar da bitti...Ağrı varda alıştım da hissetmiyom mu bilmiyorum ama artık ağım falan olmuyor benim...
Evet canım inşaallah
evet bugün önemli bir günnn saat 14:00 randevum kar var eşim 12:30 da almaya gelir
çok oynasın demi göreyim doktorum bugün yine ayrıntılı bakarsa gecen sefer poz vermemişti resim çekerse koyarım malum yağlardan ultrason ışınları net yollayamıyor:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?