2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bişi dicem hastane cantası demişsiniz
hazırlayalım mı şimdiden ????????????????????
cok heyecanlandım sabah sabah :) martı saymazsam ee haziranıda saymazsam 2 ay kaldı oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

evett bende sımdı mı hazırlasam yoksa ızne ayrılınca mı yapsam bılemedım?
ama mothercare bebek lıstesı yapıyormusher magazaya maıl atıyormus aıleden hedıye almak ısteyenler gıdıp ısım soyluyorlarmıs ..... bebek ıcın alısverıs yapacagız lısteden kendılerıne uygun hedıye alıyorlarmıs boylece hem ıse yarar hedıye gelıyor hemde masraf anne babaya kalmıyor.
ama benımkıler tamamda esımın aılesı mothercare neymıs derler:))))

çilekkk yarın benim bebeginde duvar kagidi gelioooooooooooooo

günaydddddddıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben sitenin agir aksagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii herkesin günü güzel gecsiiiiiiiin

cok heyecanlandım sabah sabah :) martı saymazsam ee haziranıda saymazsam 2 ay kaldı oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Günaydın zinkerbelllll, ben de senin gibiyim kramplardan bugün topallayarak geldm hala bacaklarım ağrıyor :) kutsal topal tosunum benn

Kız nasıl hesap o öyle , ben hesaplıyorum hesaplıyorum 3.5 ay var dahaaaa

Kutsal tosun guzelmıs benımkı yakında kutsal damacanada dıyebılır sıstıkce sısıyorum :))

valla gezeriz ama yarın çalışıcam akşama alışveriş merkezine gidicem annemide alıp.. Geline hediye alıcaz..

ne hediyesi doğumgünü mü?

hadi ya 19 martta istanbuldaki haziran annelerimi buluşuyo

eveeeeeeet buluşuyoruz.

günaydın canikom

gunaydınn:))
bugun cumaa haftasonu geldı sonunda ıns. Guzel bır gun olur stressız:))
6,5 hafta sonra ızne ayrılacagım gun sayıyorum su ıse geldıgım her gun..

az kalmış senin yaa benim daha çok var.

sorma teyzesi çok kibar yaa pıt pıt :)

offff kibarcığım benim yer teyzesi onu.

ya ben karsa gidicem de ege sordum du ne alayım diye

oooooooooo bak sen dünürüme
kutsal tosunum benim

Bacım benim 85 günümm var...Doğuruyommm çatır çatırrr...
Kızım geliyo kızımmmm...

ay demeeee :))))))))) inşallah gelsinler bütün aldıklarımızı eskitsinler küçültsünler

ben bu konuyu bir anneme sorayım )
evet bir sürü magazada varmıs o liste olayı banada arkadaslarım dedi aslında olabilir yani hem sacma sapan hediyelerdense işe yarayan seyler gelmesi daha mantıklı

Günaydın zinkerbelllll, ben de senin gibiyim kramplardan bugün topallayarak geldm hala bacaklarım ağrıyor :) kutsal topal tosunum benn

canım çilek benim işi bırakmadan evvel eminönünde esnaftım dolayısı ile sağdan soldan para kesmeye cok alısığım şimdide bebegin zamanını kese kese 2 aya indirdim :)))))))))))) alıskanlık işte

Kibar kızını ısırırım ben yaa..Benimkinde kibarlıktan eser yok, mideme mideme tepiyo zillim..
Dün eşimle film seyrediyoruz son samuray..Ben göbek açık eşimin bacağının arasında oturuyom, battaniyemizi de çektik tepemize..Eşimin eli de göbekte..Bi vurdu, eşim bağırmaya başladı yavaş kızım yavaş, vurduğun yeri delip çıkacan şimdi diye...Adamlar savaşttıkça benimki de benim içimde savaştı durdu...
Kız bi kutsal koymuş adam başınaa, benimki yamyam diyo bana yaa...

ya benim eşim kızıo öle yürüyünce hiç kutsal topac muamelesi vallahi yapmıyor üstümde kalacak diye korkuyor ama gecer heralde ya

)))
ya neyi merak ediyorum benim gibi topallayan var mı??
valla artık iyicene kakılmışa döndüm ben cünkü
var mı ben gibi olan :)

Topallayan mı ???
Ya benim geçen ay acayip belim ağrıyordu, şimdi o da geçti..Sanki hamile değilmişim gibi herşey normal..Bide çok tuvalete kalkıyordum gece onlar da bitti...Ağrı varda alıştım da hissetmiyom mu bilmiyorum ama artık ağım falan olmuyor benim...

Günaydın fıstık, heyecanlanırsın tabii..Bebişi görecen, inşallah çok güzel haberler getireceksin...

Evet canım inşaallah

ayy kııızz sen dr a gidiyon demi saat kaç ta

evet bugün önemli bir günnn saat 14:00 randevum kar var eşim 12:30 da almaya gelir

çok oynasın demi göreyim doktorum bugün yine ayrıntılı bakarsa gecen sefer poz vermemişti resim çekerse koyarım malum yağlardan ultrason ışınları net yollayamıyor:))))))

ayyyy fmgggggggggg
ne kadar güzel yaaaaaaaaaaaaa
masallahhhhhhhh masallahhhhhhhhhhhhhhh
prenses gelsin sağlıklı içinde büyüsün inşallah bayıldım

allaha şükür bişey yok cnm. Inşallahda olmaz bundan sonra.

merve istanbulasın sanırım 19 martta kadınlar buluşluyoruz bakırköyde gelsene ...

istanbul da buluşma mı var. aşkolsun hiç beni çağıran yok

)))
ya neyi merak ediyorum benim gibi topallayan var mı??
valla artık iyicene kakılmışa döndüm ben cünkü
var mı ben gibi olan :)

günaydın canım hoşgeldin. olmaz mı yaa. dün işyerindeki bi arkdaş benim taklitimi çıkardı hatta o da eylül annesi olcak hamile ben de dedim seni de görecez yakında

Ayyyyyy, bu ne yaa..Prenses odası olmuş bu..Çok güzel...Oda yapmıycam ben diyordum da hevese geldim yaaa....Bayıldım fmg...Allah o beşikte yattığı günleri görmeyi de nasip etsin tontişimin...Çok güzel hepsi de, hem de çok kullanışlı...Güle güle kullanın bayıldım ben...

kuzucum vallahi masallah de
benim sağdaydı şimdi sola gecti ağrı
tam kalcamın orası bazen merdiven cıkmamı engelliyor o derece
ama yapacak birşey yok sonucta yatıp dinlenince iyi oluyor 10 dk yürüyünce azıyor
ama ağrı var diye hareketsiz kalamam sonucta
illa ki gececektir

yaaa çok tatlı bakmaya doyamadım ben yaaaa ağlıcam hee gözlerim doldu Allahım sağlıklı sıhhatli büyüsün o odada allahım yaaa bi tuhaf oldum beeeeeeeeeeeennn

ayyy kız hadii haber et ama telin falan var mı birilerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…