Gunaydınn:))
bugun cumaa haftasonu geldı sonunda ıns. guzel bır gun olur stressız:))
6,5 hafta sonra ızne ayrılacagım gun sayıyorum su ıse geldıgım her gun..
çilekkk yarın benim bebeginde duvar kagidi gelioooooooooooooo
Kibar kızını ısırırım ben yaa..Benimkinde kibarlıktan eser yok, mideme mideme tepiyo zillim..
Dün eşimle film seyrediyoruz son samuray..Ben göbek açık eşimin bacağının arasında oturuyom, battaniyemizi de çektik tepemize..Eşimin eli de göbekte..Bi vurdu, eşim bağırmaya başladı yavaş kızım yavaş, vurduğun yeri delip çıkacan şimdi diye...Adamlar savaşttıkça benimki de benim içimde savaştı durdu...
Kız bi kutsal koymuş adam başınaa, benimki yamyam diyo bana yaa...
ya benim eşim kızıo öle yürüyünce hiç kutsal topac muamelesi vallahi yapmıyor üstümde kalacak diye korkuyor ama gecer heralde ya
kızımın odası :)
bakalım beğenecekmisiniz teyzeleri.Eki Görüntüle 156206 Eki Görüntüle 156213 Eki Görüntüle 156212 Eki Görüntüle 156211 Eki Görüntüle 156210 Eki Görüntüle 156209 Eki Görüntüle 156208 Eki Görüntüle 156207 Eki Görüntüle 156204 Eki Görüntüle 156205 Eki Görüntüle 156214
cok cok güzel cok begendim..allah saglıkla uyutsun bu güzel odada..cok zevkli sade ve şık olmuş canım..
istanbul da buluşma mı var. aşkolsun hiç beni çağıran yok
NİSANDA HAZIRLA CNMbişi dicem hastane cantası demişsiniz
hazırlayalım mı şimdiden ????????????????????
cok heyecanlandım sabah sabah :) martı saymazsam ee haziranıda saymazsam 2 ay kaldı oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
AL SANA Bİ ŞARKI BOĞAZ DELİDİR ALIR GÖTÜRÜR SENİ HÜLYALARA:)))))Bilmiyorum da, adaları merak ediyorum kız çok güzelmiş oralar... Görmeyi çok istiyorum ama...Boğazı özellikle...Eskiden derdim burdaki de deniz ordaki de diye..ama gidenler öyle demiyor, orası büyülü diyorlar, çok merak ediyorum...
HAHAHAHAHAHA ALEMSİNİZ ÇİLEK YAAAAAAAAAAAAhahah gelsinler walla başımın üstünde yerleri var, yatırırım Yiğit'i de yanına :)
fatmaaa bak rüya görüyordun 1 hafta bakıcıda kaldı çocuk diye, biraz da bana bırakırsın işte :)
Sorma teyzesi çok kibar yaa pıt pıt :)
Ailecek onayladınız yani çatlaklarıİnşallah artmaz
Kızlaaaaar bu arada kocam beni "Kutsal Tosun" diye seviyor yaaaaaaaaaO ne demek dedim, annelik kutsaldır ya o yüzden kutsalsın hem de tosunsun diyorr
SORMA FMG BU KADAR HEVESLİYİM GELİNİN DOĞUMGUNU VARMIŞ BİRDE CUMARTESİ YAPARSA ŞAPA OTURURUM. GELEMEM BULUŞMAYAne hediyesi doğumgünü mü?
eveeeeeeet buluşuyoruz.
günaydın canikom
az kalmış senin yaa benim daha çok var.
offff kibarcığım benim yer teyzesi onu.
kızımın odası :)
bakalım beğenecekmisiniz teyzeleri.Eki Görüntüle 156206 Eki Görüntüle 156213 Eki Görüntüle 156212 Eki Görüntüle 156211 Eki Görüntüle 156210 Eki Görüntüle 156209 Eki Görüntüle 156208 Eki Görüntüle 156207 Eki Görüntüle 156204 Eki Görüntüle 156205 Eki Görüntüle 156214
Ayyyyyy, bu ne yaa..Prenses odası olmuş bu..Çok güzel...Oda yapmıycam ben diyordum da hevese geldim yaaa....Bayıldım fmg...Allah o beşikte yattığı günleri görmeyi de nasip etsin tontişimin...Çok güzel hepsi de, hem de çok kullanışlı...Güle güle kullanın bayıldım ben...
yaaa çok tatlı bakmaya doyamadım ben yaaaa ağlıcam hee gözlerim doldu Allahım sağlıklı sıhhatli büyüsün o odada allahım yaaa bi tuhaf oldum beeeeeeeeeeeennn
Oyyy çook güzel , sağlıkla büyüsün odasında
yaaa çok tatlı bakmaya doyamadım ben yaaaa ağlıcam hee gözlerim doldu Allahım sağlıklı sıhhatli büyüsün o odada allahım yaaa bi tuhaf oldum beeeeeeeeeeeennn
ayyy kız hadii haber et ama telin falan var mı birilerinde
sağol kuzucum.
canım yaaaa duygulu arkadaşım benim :)
Sağol çilekçim.
çilek sabahın korunde buradayım ama ıslerden gıremıyorum merak etme senı yarı yolda bırakmam sabahın korunde kargalarla+sen ve ben:)))
fmg bayıldım tam bır prenses odası
bu arada kuzu 2 hafta once hem gobek hem oda resmı ekleyecektım:)))ahh ahhh nerde senın gıbı becerıklı hatunlar bı resım ekleyemedım dogdu dogacak
Sağıl canım bebişinin odasına bayıldım çok güzel güle güle kullanın
SORMA FMG BU KADAR HEVESLİYİM GELİNİN DOĞUMGUNU VARMIŞ BİRDE CUMARTESİ YAPARSA ŞAPA OTURURUM. GELEMEM BULUŞMAYA(((((((( O YÜZEN PAZAR HAFTAYA YAPAR İNŞALLAH
çok güzel yaa.. inşallah sağlıklı güzel günler geçirsin içinde.. sorması ayıp olmazsa canım ne kadara mal oldu bu oda?
Ekle kız niye ekleyemiyon, biz tarif ederiz sana nasıl ekliceğini...
Haaa, çekmeye üşeniyorum dersen, olmaz öylee..miskin anne mi olurmuş, çek hemen ekle bebişi de görelim göbişi de, odasını da...
kurban olurum ben onun içinde yatan meleğe. çok çok güzel harika olağan üstü bayıldımmmmmmmmmmm. Allah gönlüne göre versin herşeyi birbirinden güzel lsun tüm bebişlerimizin. çok beyendim fmg iyi günlerde kullan..kızımın odası :)
aşkolsun herkes davetli gelirsen muhteşem olur.. 19 mart bakırköydeistanbul da buluşma mı var. Aşkolsun hiç beni çağıran yok
Eki Görüntüle 156226
bilmiyorum görebilecekmisiniz aama gecen cumartesi doktora gittiğimizde benim oğlum kafasını ultrasona döndürüp resmen gülümsedi doktorda resmini cekti ya da biz gülümsediğini zannettik :))))))))))
ayyyyy görünüyo yaaa görünüyoooo yaa beni ağlatacaksınız bugün demiiii
Eki Görüntüle 156226
bilmiyorum görebilecekmisiniz aama gecen cumartesi doktora gittiğimizde benim oğlum kafasını ultrasona döndürüp resmen gülümsedi doktorda resmini cekti ya da biz gülümsediğini zannettik :))))))))))
kurban olurum ben onun içinde yatan meleğe. çok çok güzel harika olağan üstü bayıldımmmmmmmmmmm. Allah gönlüne göre versin herşeyi birbirinden güzel lsun tüm bebişlerimizin. çok beyendim fmg iyi günlerde kullan..
aşkolsun herkes davetli gelirsen muhteşem olur.. 19 mart bakırköyde
fatmaaaaaaaa güzel seyler bunlar yahuuuuuuuuu güzel odalar, gülen bebekler) biz değilde seni hormonların ağlatıyor galiba bugun ))))))))
içindeki pipi yüzünden galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?