2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydınn:))
bugun cumaa haftasonu geldı sonunda ıns. guzel bır gun olur stressız:))
6,5 hafta sonra ızne ayrılacagım gun sayıyorum su ıse geldıgım her gun..

Günaydın canımm, geç geliyorsun artık :)

çilekkk yarın benim bebeginde duvar kagidi gelioooooooooooooo

Aaa bu kadar olur, ben resim koyumcam çekilince sen de kesinn resim koy..

Aman öylesi daha güzel yaa, insan daha sert vursun istiyor kuzu :)

ya benim eşim kızıo öle yürüyünce hiç kutsal topac muamelesi vallahi yapmıyor üstümde kalacak diye korkuyor ama gecer heralde ya

Kutsal topaç daha da iyiymiş koooptummmmmmm
Benimki de böyle kalırsan götürürm annenin evine dedi , her şakada bi ciddiyet var mıdır yoksa

Oyyy çook güzel , sağlıkla büyüsün odasında

bişi dicem hastane cantası demişsiniz
hazırlayalım mı şimdiden ????????????????????
cok heyecanlandım sabah sabah :) martı saymazsam ee haziranıda saymazsam 2 ay kaldı oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
NİSANDA HAZIRLA CNM

AL SANA Bİ ŞARKI BOĞAZ DELİDİR ALIR GÖTÜRÜR SENİ HÜLYALARA:)))))

Uzanıp Kanlıca’nın orta yerinde bi taşa
Gözümün yaşını yüzdürdüm Hisar’a doğru
Yapacak hiçbir şey yok gitmek istedi gitti
Hem anlıyorum hem çok acı tek taraflı bitti

Bi lodos lazım şimdi bana bi kürek
Zulada birkaç şişe yakut yer gök kırmızı
Söverim gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp
Düşer üstüme akşamdan kalma sabah yıldızı

Ah İstanbul İstanbul olalı
Hiç görmedi böyle keder
Geberiyorum aşkından
Kalmadı bende gururdan eser

Ne acı ne acı insan kendine ne kadar yenik
Bulunmadı ihanetin ilacı yürek koca bir karadelik
Yapacak hiçbir şey yok gönül bu sevdi
Yeni bir ten yeni bir heyecan bilirim üstelik

HAHAHAHAHAHA ALEMSİNİZ ÇİLEK YAAAAAAAAAAA
SÜPERRRRRRRRRRR

ne hediyesi doğumgünü mü?

eveeeeeeet buluşuyoruz.

günaydın canikom

az kalmış senin yaa benim daha çok var.

offff kibarcığım benim yer teyzesi onu.
SORMA FMG BU KADAR HEVESLİYİM GELİNİN DOĞUMGUNU VARMIŞ BİRDE CUMARTESİ YAPARSA ŞAPA OTURURUM. GELEMEM BULUŞMAYA(((((((( O YÜZEN PAZAR HAFTAYA YAPAR İNŞALLAH

sağol kuzucum.

yaaa çok tatlı bakmaya doyamadım ben yaaaa ağlıcam hee gözlerim doldu Allahım sağlıklı sıhhatli büyüsün o odada allahım yaaa bi tuhaf oldum beeeeeeeeeeeennn

canım yaaaa duygulu arkadaşım benim :)

Oyyy çook güzel , sağlıkla büyüsün odasında

Sağol çilekçim.

çilek sabahın korunde buradayım ama ıslerden gıremıyorum merak etme senı yarı yolda bırakmam sabahın korunde kargalarla+sen ve ben:)))
fmg bayıldım tam bır prenses odası
bu arada kuzu 2 hafta once hem gobek hem oda resmı ekleyecektım:)))ahh ahhh nerde senın gıbı becerıklı hatunlar bı resım ekleyemedım dogdu dogacak

Ekle kız niye ekleyemiyon, biz tarif ederiz sana nasıl ekliceğini...
Haaa, çekmeye üşeniyorum dersen, olmaz öylee..miskin anne mi olurmuş, çek hemen ekle bebişi de görelim göbişi de, odasını da...

Sağıl canım bebişinin odasına bayıldım çok güzel güle güle kullanın

çok sağol canım :)

SORMA FMG BU KADAR HEVESLİYİM GELİNİN DOĞUMGUNU VARMIŞ BİRDE CUMARTESİ YAPARSA ŞAPA OTURURUM. GELEMEM BULUŞMAYA(((((((( O YÜZEN PAZAR HAFTAYA YAPAR İNŞALLAH

inşalllah pazar yapar yaaaa.
üzülürüm gelmezsen

çok güzel yaa.. inşallah sağlıklı güzel günler geçirsin içinde.. sorması ayıp olmazsa canım ne kadara mal oldu bu oda?

çok sağol beğendiğine sevindim.
perdeler ve halı hariç 2.500 TL uygun fiyata aldım.
çok gezdim uygununu bulana kadar.

bilmiyorum görebilecekmisiniz aama gecen cumartesi doktora gittiğimizde benim oğlum kafasını ultrasona döndürüp resmen gülümsedi doktorda resmini cekti ya da biz gülümsediğini zannettik :))))))))))

kurban olurum ben onun içinde yatan meleğe. çok çok güzel harika olağan üstü bayıldımmmmmmmmmmm. Allah gönlüne göre versin herşeyi birbirinden güzel lsun tüm bebişlerimizin. çok beyendim fmg iyi günlerde kullan..

istanbul da buluşma mı var. Aşkolsun hiç beni çağıran yok
aşkolsun herkes davetli gelirsen muhteşem olur.. 19 mart bakırköyde

maşallah oğluşuma yaa resmen bakmış poz vermiş. Nasıl bişey bunlar yaa.. çok güzel

aa bakırköy iyi yakınmış bize. detaylar belli mi saat, mekan??

fatmaaaaaaaa güzel seyler bunlar yahuuuuuuuuu güzel odalar, gülen bebekler ) biz değilde seni hormonların ağlatıyor galiba bugun ))))))))
içindeki pipi yüzünden galiba :)

ne biliyim yaaaa oğlanda durmuyo tepikliyo yaaa onunda var etkisi ufff süper şeyler kızzzz....

Kızlar bişey sorucam sadece fikirlerinizi almak istiyorum, benim omzumda dövme var ama kalıcı değil, eşimin ismi yazıyor, fotoda var bakın diye ekledim, kenarları süslü falan..Eşimde de sol kolunda kalbinin hizasında benim ismim yazıyor onunki de gerçek değil..Dövmecimiz var, her ay boyatıyoruz ama hiç sildirmiyoruz..(ben hamişim diye artık boyatmıyorum tabi..) Dün dedi ki, gerçeğini yaptıralım kızımızın ismini de ekleyelim diye..Fikir güzel ama, kızımın ismini tabi eklerim de, gerçeğini yaptırmak fikri pek cazip gelmedi..Ben açığım kapalı değilim ama cumaları yasin falan okurum, abdest geçmez derler gerçek dövme olunca, bu konuda fikirleriniz ne ??? Yaptırma taraftarı değilim ama eşim ben yaptıracağım diyor, onun da yaptırmasını istemiyorum..Nasıl engelleyebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…