sola yat demelerinin sebebi vücuda giden kirli kanın organlardan en kolay sola yatınca kalbe dönebildiğiydi sanırım sağda bu zaman artıyormuş
sağa yatınca çok dert etmiyorum nedense, sırt üstü daha kötü sanırım.
en güzeli bacak aramıza yastık alıp yatmak öyle olunca sağa sola dönemk zorlaşıyor hem de göbeğin üstüne yatmamış oluyoruz öneririm....
yok onu yaptırmadım. o neden yapılıyormuş??
valla kan uyuşmazlığı testi gibi bişey tam bilmiyorum ama anne negatif bebek pozitifse anne kanına bebeğin kanı karıştığında antikor üretmiş mi üretmemiş mi ona abakıyorlar sanırım ama tam bir bilgim yok bu konuyla ilgili dr yaptır dediğinde şöyle bi okumuştum kan alıp bakıyorlarlar normal hemogram gibi
allahım ne zormus bu annelıkkkkkkk...........
günaydın kıslarr
dün markete gittim işten çıktıktan sonra tadilat varmış yerde pvc ve cam duruyormuş görmedim bacağım kesildi gece gece acile atşındık dr umu aradım tetenoz ol dedi ben de tetenoz olmak zorunda kaldım 27 haftadayız artık haftasına göre baya geç vuruldu inşallah bir sorun çıkmaz
ben de sorayım gidince. bebek doğduktan sonra kan grubuna bakıp pozitifse ona da iğne yapıyorlar diye okumuştum ben sanki. üff ya ne sıkıcı şeyler bunlar.
gerçekten yaa hayatımızda bundan önce endişe yokmuş hiç yada taktığımız şeyler bu kadar önemli değilmiş herşey bir endişe kaynağı yediğimiz içtiğimiz uyuduğumuz geleceği
GEÇMİŞ OLSUN CNM. BEN GEÇ OLDUM Bİ SORUN OLMAZ YENİ GELDİM 1 AY SONRA YİNE SONRA 6 AYSONRA..... GİBİ 5 DOZ OLACAKMIŞIM.
BEBİMİ DİNLEDİLER DİNLENME POZİSYONUNDAYMIŞ HANIM 128 ATIYORDU AMA ŞİMDİ KIPIR KIPIR CADI.
DELİMAVİ EŞİM HALLETTİ İŞİ MAHSUP YAPTILAR DİĞER TARAFA B4 LER YANMIŞ EMANETTE BEKLİYORMUŞ 2 GÜN SONRA GİDİP TEK TEK GİRDİERECEK ONLARI TEKRrdan. haber vereyim dedim sana.
oyy maşallah maşallah kuzuma benim oğlan 150 den aşağı atmıyor gittiğimde ama çok komiğime gidiyo ben ordan gülesimg eliyo durmadanGEÇMİŞ OLSUN CNM. BEN GEÇ OLDUM Bİ SORUN OLMAZ YENİ GELDİM 1 AY SONRA YİNE SONRA 6 AYSONRA..... GİBİ 5 DOZ OLACAKMIŞIM.
BEBİMİ DİNLEDİLER DİNLENME POZİSYONUNDAYMIŞ HANIM 128 ATIYORDU AMA ŞİMDİ KIPIR KIPIR CADI.
DELİMAVİ EŞİM HALLETTİ İŞİ MAHSUP YAPTILAR DİĞER TARAFA B4 LER YANMIŞ EMANETTE BEKLİYORMUŞ 2 GÜN SONRA GİDİP TEK TEK GİRDİERECEK ONLARI TEKRrdan. haber vereyim dedim sana.
aynenn yaa bu negatif pozitif olayı çok sıkıcı gerçekten dr una sorunca bana da haber verirmisin canım o ne düşünüyor onu da bileyim
doğumdan önce kendi kanımdan birilerini bulmam lazımmış öyle dediler bana ab rh(-) seninde aklında olsun canım senin kan grubun ne
GEÇMİŞ OLSUN CNM. BEN GEÇ OLDUM Bİ SORUN OLMAZ YENİ GELDİM 1 AY SONRA YİNE SONRA 6 AYSONRA..... GİBİ 5 DOZ OLACAKMIŞIM.
selam kızlar nabersiniz
bende bir tembellik bir üşendgeçlik anlatamam
alışverişe gitmem lazım 2 gündür yerimden kalkamıorum.uykum yok ama halsizim
bu arada bebekimi 4 haftadır görmüyorum çok merak ediyorum onu doktor sık çağırmıo beni.sizdede durum böylemi acaba:26:
aynenn yaa bu negatif pozitif olayı çok sıkıcı gerçekten dr una sorunca bana da haber verirmisin canım o ne düşünüyor onu da bileyim
doğumdan önce kendi kanımdan birilerini bulmam lazımmış öyle dediler bana ab rh(-) seninde aklında olsun canım senin kan grubun ne
bzide geç çağırıyor. 4 haftada bir çağırıyor. benimde 2 haftam var daha:)
ama bugun annesi onun kalp atışlarını dinledi gümgüm atıyor:))))))
selam kızlar nabersiniz
bende bir tembellik bir üşendgeçlik anlatamam
alışverişe gitmem lazım 2 gündür yerimden kalkamıorum.uykum yok ama halsizim
bu arada bebekimi 4 haftadır görmüyorum çok merak ediyorum onu doktor sık çağırmıo beni.sizdede durum böylemi acaba:26:
bzide geç çağırıyor. 4 haftada bir çağırıyor. benimde 2 haftam var daha:)
ama bugun annesi onun kalp atışlarını dinledi gümgüm atıyor:))))))
ay bir o eksiktibenim sadece arkadaş çevrem var burda, doğumu da mardinde değil diyarbakırda düşünüyorum. kimseyi bulamam ki oralarda ( benim ki A Rh(-). kaç kişide vardır ki bu kan (( inşallah ihtiyacımız olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?