2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimde A Rh(-) ee kocanın ki negatifse sorun değil pozitif mi

oyy maşallah maşallah kuzuma benim oğlan 150 den aşağı atmıyor gittiğimde ama çok komiğime gidiyo ben ordan gülesimg eliyo durmadan

aa eşiminde ab - aynı yerde olsaydık hilmi verirdi
evet keşke çok az kişide bulunuyo

inşallah canım ama işte önlem olsun diye söylüyorlar

sağol canım sana da geçmiş olsun acıdı mı seninde benim baya bi yandı kolum şimdi de hafif bir ağrı var banyo yasağı varmı aşıdan sonra....

Cebinizden para çıkmayacak ekstradan demi
ben dün yaptım ki belki banyo yasaktır ama sormadım.
Inşallah çıkmaz onun için uğraşacak ama hallolunur demişler.

oyy maşallah maşallah kuzuma benim oğlan 150 den aşağı atmıyor gittiğimde ama çok komiğime gidiyo ben ordan gülesimg eliyo durmadan :d:d:d

aa eşiminde ab - aynı yerde olsaydık hilmi verirdi
maşallah maşallah

ağam aşılanıp geldınmiiiiiiiiiiii hoşgeldinnnnnnnnn

aman rahatlamışlardır peşime düştüler aşı olcan diye. Oldum geldim acıdı ama ya((((((

yok anne negatif baba pozitifse sorun var baba negatif kadın pozitifse yine sorun yok her ikisi negatifse de sorun yok diye biliyorum umarım doğrudur

bend eöle biliyorum tatlımmm..
birde AB-O uyuşmazlıgı var buda çok nadir oluyo düşmeyen bi sarılıgı oluyo çocugun dogdugunda asonradan kan değişimi yapıyorlar bebekte

Son düzenleyen: Moderatör:

benim niye peşime düşmüolar ki. ya ben oliyim diyorum doktor olma diyo bu nasıl adam yeme içme aşı olma.... yap dediği bişi yok yani..

evet canım, kan grubum negatif.

yok o pozitif bir insan, negatif olan benim sizin nasıl denk gelmiş 2 negatif???? aynı şehirde olsaydık birbirmize verirdik bak.

evt kız ben ne cindim heee.. o zamanlar bu herifle sevgili değiliz ama tanışıos ben tabi hayrandım buna neyse birgün öle geldi yanıma o zaman laboratuvarda çalışıyom özelde bundan bi şekilde kan alıp tüm herşeyine bakmıştım bulaşıcı hastalıgından tut şekerine kolesterolune kan grubune her bişeyine temiz çıkıncada aşık oldum kan gruplarıda uyuşunca tamam dedim

nasıl yani neyle dinledin bacım
sağlık ocağında dinliyorlar. Ama sağlıkocağı demeye şahit lazım süper bi yerdi ilk defa gittim.

benimki 3 haftada bir çağırıyor.

egecim geçmiş olsun..
sağol cnmmm nasılsın
yamanım nasıl

ben yrın gıdıom cerahpasaya kızımı gormeye medıne yrın sabah gel dedı:):):):)
ayyy medine çatlağından mı alıyorsun randevu iyiymiş randevu için uğraşmıyorsun. Bende 2 hafta sonra

benim niye peşime düşmüolar ki. Ya ben oliyim diyorum doktor olma diyo bu nasıl adam yeme içme aşı olma.... Yap dediği bişi yok yani..
cerrahpaşada hast. Yapılması lazım diyordu ama ben sordum olmasada olur dedi. Ama olmayanlar hakkında tutanak tutuluyormuş zorla cebimden aradılar. Git aile hekimine fırça at sende niye ilgilenmyorsunuz diye.

bana yapan ebe cok elı hafıft heralde hıc anlamadım bılee ığneyiii. ben aksam banyo yapmıstım bana hıcbısı demedıler

ay çok güldüm. millet polis kayıtlarına bakar, etrafını araştırır. kanından araştırma yapanı ilk kez duyuyorum:))) afyonda tanıştınız de mi? ordan mı mezun yoksa eşin? ben formasyonu afyonda almıştım.

fatma bizim çocukların öyle bir riski varmıdır doğunca mı belli oluyor bu olay

anne baba ların kanı biri ab diğeri o (sıfır) oldugunda oluyo yaa alt gruplar falan devreye griyo biraz karışık ama çok nadir bi durum yaygın bişey değil dogunca belli oluyo bende bilmiyordum da önceki çalıştıgım yerde bi abinin çocukları böyledi dogunca takip ediyorlar sarılıgı sürekli yükseliyo sonra üniv. hastanesine sevk edip çocugun kanını değiştiriyorlar öle yani..

hee benı ara dedı dahılıyesınden arıyorumm gel dıoo:) sorun olursa sanada alım cnm bennn:):))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…