ay çok güldüm. millet polis kayıtlarına bakar, etrafını araştırır. kanından araştırma yapanı ilk kez duyuyorum:))) afyonda tanıştınız de mi? ordan mı mezun yoksa eşin? ben formasyonu afyonda almıştım.
benim niye peşime düşmüolar ki. ya ben oliyim diyorum doktor olma diyo bu nasıl adam yeme içme aşı olma.... yap dediği bişi yok yani..
hee benı ara dedı dahılıyesınden arıyorumm gel dıoo:) sorun olursa sanada alım cnm bennn:):))
sağol cnmmm nasılsın
yamanım nasıl
.
sağol cnm benim tanıdık var o hallediyor ayrıca çatlak medine bana cebini verdi araba almak istiyormuş ordan bi samimiyetimiz var.
bende o yüzden gitmeden yaptım bugun yapmıyım diyeege ben aşı olduğumda 24 saat su değdirme demişti hemşire mikrop kapmasın demişti
merhaba arkadaslar forumunuzu arada takıp edıyorum seker yuklemesı yaptıran arkadaslar yada bılenler yardımcı olursanız sevınırım bugun seker yuklemesı yaptırdım sonucumda glukoz 60 dk 113 dıyor altta ise glukoz 73 dıyor sızce nasıl sonuclar doktoruma suan gosteremıyorum bırazdan okula gıtmam lazım yardımcı olursanız sevınırım
anne baba ların kanı biri ab diğeri o (sıfır) oldugunda oluyo yaa alt gruplar falan devreye griyo biraz karışık ama çok nadir bi durum yaygın bişey değil dogunca belli oluyo bende bilmiyordum da önceki çalıştıgım yerde bi abinin çocukları böyledi dogunca takip ediyorlar sarılıgı sürekli yükseliyo sonra üniv. hastanesine sevk edip çocugun kanını değiştiriyorlar öle yani..
[
bende o yüzden gitmeden yaptım bugun yapmıyım diye
benim değerlerimle hemen hemen aynı normal canım bişey yok.
Gözünaydın
ben afyonun ilçesindeim canım sandıklı eşimde o zaman ordaki dershanede çalışıyordu o zman tanışmıştık öle...he yaa benden kaçar mı ben hilmiden çoke tkilenmiştim kızzz valla.. çok aşıktım çoookkkk.. bide hiç unutmam hilminin telfonun camı çatlaktı aaa dedim telinin camı çatlak hiç yakıştıramadım anam adam bi utandı bir keresinde de hastaydı bu poposundan iğne yapmıştım ben .. ama kendisi istedi sen yap diye.. o zaman da mı aşıktım neydim evlenmeden adamın totosunu görmüştüm
ayyy sesım hepten borozan oldu esım aradı sımdı dıokııı sen nıye aglıyosun noldu:)
he yaa namus meselesi oldu artık ne demek toto görmek ilahi kızz gider aydirekt nikah düşmüş size iğneden sonra:)))
ayneenn, kaç gündür kendi sesime yabancıyım(
sapık yaaaa :))))))))) çok güldüm deliben afyonun ilçesindeim canım sandıklı eşimde o zaman ordaki dershanede çalışıyordu o zman tanışmıştık öle... :d:d:d he yaa benden kaçar mı ben hilmiden çoke tkilenmiştim kızzz valla.. çok aşıktım çoookkkk.. Bide hiç unutmam hilminin telfonun camı çatlaktı aaa dedim telinin camı çatlak hiç yakıştıramadım anam adam bi utandı :d:d bir keresinde de hastaydı bu poposundan iğne yapmıştım ben .. Ama kendisi istedi sen yap diye.. O zaman da mı aşıktım neydim evlenmeden adamın totosunu görmüştüm
geçmiş olsun eylülde sen gibi ama bugun yolladım evde annemi mahvetmiş yolla bunu uğraşamam dedi kadın:)))) valla duru ile alakalı her güzel şey beni o gün mutlu etmeye yetiyor.öksürüğüm kötü hala( yaman da dünden beri nazlı nazlı tekmeliyor. Sen de duru'nun kalbini dinlemişsin, bir süre iyi gelir:))
heee ıyı ozaman canımm randevu telefonundan cok zor alınıyor cunku:):):)valla ole yerlerde catlak medıne bıle bak nasıl ıs halledıyorrr:):):):):)
ben yemeğe kaçar sizi çokçok öptümm.. Oğlumda güzel kızları öpüyo bu arada
geçmiş olsun arkadaşım valla ben hiç araştıramadım malum durumumdan dolayı hrs de yaptırdım bu sgk kapsamında olmadığından 400 TL verdim radyolog bakıyor doktor değerlendiriyor ikisinin toplam fiyatıydı.Bide Eyüp bey ankatrada meşhur ama oda 300 Tl arkadaş gitmişti Blue Linaya gidiyordu orası uygun du ve iyi diyodu yanlış hatırlamıyorsam ..servet ünsal tıp merkezi hiç yabancı gelmedi bana yeri nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?