2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaslar forumunuzu arada takıp edıyorum seker yuklemesı yaptıran arkadaslar yada bılenler yardımcı olursanız sevınırım bugun seker yuklemesı yaptırdım sonucumda glukoz 60 dk 113 dıyor altta ise glukoz 73 dıyor sızce nasıl sonuclar doktoruma suan gosteremıyorum bırazdan okula gıtmam lazım yardımcı olursanız sevınırım

ben afyonun ilçesindeim canım sandıklı eşimde o zaman ordaki dershanede çalışıyordu o zman tanışmıştık öle... he yaa benden kaçar mı ben hilmiden çoke tkilenmiştim kızzz valla.. çok aşıktım çoookkkk.. bide hiç unutmam hilminin telfonun camı çatlaktı aaa dedim telinin camı çatlak hiç yakıştıramadım anam adam bi utandı bir keresinde de hastaydı bu poposundan iğne yapmıştım ben .. ama kendisi istedi sen yap diye.. o zaman da mı aşıktım neydim evlenmeden adamın totosunu görmüştüm

benim niye peşime düşmüolar ki. ya ben oliyim diyorum doktor olma diyo bu nasıl adam yeme içme aşı olma.... yap dediği bişi yok yani..

:):):):):) ya sırf hastane de tetanozluk durum yok felan dıye degıl cnm bak delımavı nın basına gelen gorunemz kaza dısardada olabılıyor. oyuzden korunma amaclı yaptırdık bızzz gıt yaptır bosver doktorun ruhumu duycak::):):)

[

ege ben aşı olduğumda 24 saat su değdirme demişti hemşire mikrop kapmasın demişti
bende o yüzden gitmeden yaptım bugun yapmıyım diye

benim değerlerimle hemen hemen aynı normal canım bişey yok.
Gözünaydın

ayy Allahım korusun yavrucaklarımızı

direkt nikah düşmüş size iğneden sonra:)))

ben yemeğe kaçar sizi çokçok öptümm.. oğlumda güzel kızları öpüyo bu arada

sapık yaaaa :))))))))) çok güldüm deli

öksürüğüm kötü hala( yaman da dünden beri nazlı nazlı tekmeliyor. Sen de duru'nun kalbini dinlemişsin, bir süre iyi gelir:))
geçmiş olsun eylülde sen gibi ama bugun yolladım evde annemi mahvetmiş yolla bunu uğraşamam dedi kadın:)))) valla duru ile alakalı her güzel şey beni o gün mutlu etmeye yetiyor.
Güzel kızlarım benim.

heee ıyı ozaman canımm randevu telefonundan cok zor alınıyor cunku:):):)valla ole yerlerde catlak medıne bıle bak nasıl ıs halledıyorrr:):):):):)

aa olmaz mı . Dr çok sözleri geçiyor orada. Benim tanıdığımda kat görevlisi odayı felan ayarlıycak bana.

servet ünsal demette tatlım.sanırım yine en uygun servet ünsal.))internet sitesinde çok harika bi makinası olduğunu falan anlatmış yine de pahalı ya:-(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…