2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

offf bırce bu burun tıkanıklıgı ıle sesımın borozanlıgı yapıstı ustume gıtmıyorr bır turluuuuuu
tam keçi gribi ya, geçmiyor. öksürük mahvediyor beni bir de. hele sabahları öksürüğüm yüzünden erkenden uyanıyorum( dün doktora gittim, muayene bile etmedi nasılsa ilaç kullanamayacaksın diye, rapor yazdı sadece.

geçmiş olsun eylüle de. okulda da kapıyordur. ben cesaret edip gidemedim, gitsem hiç geçmeyecek çünkü, havasız ortam bir de sürekli bağıracağım, mahvolurdum.

Geçmiş olsun canım , hadi bak kızının görmesende kalbini duydun :))))))

benim niye peşime düşmüolar ki. ya ben oliyim diyorum doktor olma diyo bu nasıl adam yeme içme aşı olma.... yap dediği bişi yok yani..

vallaha benim doktorum tetenoz aşısından hiç bahsetmedi bile.sordum sen bilirsin köyde doğurmucan göbek bağınıda paslı makasla kesmicekler artık hastanelerde sterilizasyonu sana anlatmayayım dedi.sağlık ocağından da aradılar 1 kere o kadar.sonuç olarak yaptırmadım.-))))ben hiç sevmem aşıyıı zaten))))acıtır o şimdi:::))))))))

kızlarr hasta olanlara gecmıs olsun kendınıze ıyı bakın
bu grıp hortladı gene olan bu donemde gene oluyor..
tetanoz asısı tek doz yaptılar bana dun sordu doktor yapmısmıydık dıye:)tek doz mu olacak dedım evet dedı bilemedim

Merhaba kızlar, keyifler nasıl?

Hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum.....

evet akıcı değil söylenişi eşimin adı göktuğ o önerdi zaten bi kaç isim onların arasından bu en güzeli gibi geldi bahadır metehan ertuğrul allptuğ selahattin(şaka değil selahattin eyübi den dolayı)

türk büyüklerinden birinin ismini istiyor herhalde. metehan da güzel aslında. teoman da olabilir onu unutmuş:)))

selam kizlar biz geldik. Dün doktordaydim carpintim olmustu yine cok kötü oldum. Magnesium verdi onu iciyorum simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…