2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bahadır da güzel benim eşimin ismi :) Bahadırlar yakışıklı ve gerçekten aslan gibi oluyorlar :)
Metehan da çok güzell

selam kizlar biz geldik. Dün doktordaydim carpintim olmustu yine cok kötü oldum. Magnesium verdi onu iciyorum simdi.

geçmiş olsun canım kendine dikkat et kardiyolağa gittin mi ?

Bahadır da güzel benim eşimin ismi :) Bahadırlar yakışıklı ve gerçekten aslan gibi oluyorlar :)
Metehan da çok güzell

:) bahadır da güzel metehan da öyle ama bilemedim ben alptuğ göktuğ ile uyumlu ya çocuğum isimsiz doğacak herhalde

geçmiş olsun canım kendine dikkat et kardiyolağa gittin mi ?

:) bahadır da güzel metehan da öyle ama bilemedim ben alptuğ göktuğ ile uyumlu ya çocuğum isimsiz doğacak herhalde

Sagol canim. Evet kalpde bi sorun yok hamilelikden oluyor dedi doktor. Bol bol dinlen yorma kendini dedi.

Sagol canim. Evet kalpde bi sorun yok hamilelikden oluyor dedi doktor. Bol bol dinlen yorma kendini dedi.

bir sorun olmamasına sevindim canm benim de olur çarpıntım mitral kapakta sızıntı olduğundan çarpıntım oluyormuş kardiyolağa gittiğimde öğrendim önemli bişey değilmiş ama sebebini biliyorum en azından ozaman bol bol dinlen yorma kendini vitrinlik olduk biz artık zaten tam napalım az kaldı

sanada gecmis olsun canim ozaman. Ay zaten bisi yaptigim yok ki oturdugum yerden basliyo..
Neyse cogu gitti azi kaldi artik cok sükür.

Kızlar merhaba, bugün benimde doktor randevum vardı, bundan sonra da 15 günde bir gitmem gerekiyormuş... Offffffffffff sıkıldım doktora gitmekten. Bu arada şekeri ayarlamaya çalışıyorum hala.. Çok abartı yüksek değil dedi doktor.. İnsülinle biraz düşmüş.. Tansiyon iyiymiş çok şükür, ödem de yok Allahtan.. Kilo da almamışım.. Bebişimde fazla büyümemiş iyi dedi doktor haftasıyla uyumlu çıktı bu sefer.. 1157 gr. olmuş, ama benim inatçı yaramaz kızım makat pozizyonunu çok sevmiş dönmüyor bir türlü... Doktor 34. haftaya kadar dönerse döner yoksa böyle kalır dedi.. Bu kızım inat mı inat zaten.. Herbirşeyi ters ya, hiç ablasına çekmemiş.. Makat poziyyon olunca tabi sana sıkıntı verir dedi, zorlanırsın taşırken, gerçekten sinir bişey ayaklar aşağıda ve sürekli aşağı aşağı vuruyor.. Boyu 38.cm. falan olmuş...

Bu arada ultrason sırasında nasıl sinirlende anlatamam, doktor aleti gezdirdikçe o alete vurdu durdu, ve 3 boyutlu fotoda görseniz çok komikti, resmen kaşlar çatık,s,nirli sinirli bakıyordu... Sinirli benim kız yandım valla.. Eeeeee sizden naber..

Hersey yolunda olduguna sevindim canim. Benim bebede hala bacaklari asagida duruyo ama doktorum son ana kadar degisebilir simdilik erken önemli degil dedi.

Hersey yolunda olduguna sevindim canim. Benim bebede hala bacaklari asagida duruyo ama doktorum son ana kadar degisebilir simdilik erken önemli degil dedi.

Benim doktorda çok üstünde durmadı da, ben çok şikayet edince, canım yanıyor çok zorlanıyorum falan diyince, zorlanırsın tabi, kafa aşğda olsa taşımak daha kolay olur dedi.. Ben yürürken bile çok zorlanıyorum çünkü..

geçmiş olsun canım , hadi bak kızının görmesende kalbini duydun :))))))
naber fıstık:)) kızımı duydum teyzesi dinleme moduna geçmişti.

anlaşıldı bugün gündem tetanoz :)

egeee ne güzel duru'nun kalp atışlarını duymuşsunnn :)
evet cnm gümgüm dü maşallah

haberim yoktu bende seni merak ettim. Göznaydın baya büyümüş mira . Duru 26 haftada 870 gr dı .miranda tosuncuk olcak sanırım.
Bizde aşı olduk geldik. Bidaahki ay bir doz daha sonra 6 ay ve 1 yıl snra birdaha 5 soz olcak. Tansiyonum 10-7 çıktı o kadar.... Bizden havadisler. Bide kalp atışı 128 çıktı:)

maşallah inatçı kızına. şimdiden çektiriyor sana, yandın:))) arada bir benimki de aşağı vuruyor, cidden rahatsız edici bir şey. diğerlerinin yolunda olmasına sevindim ama gözünaydın.

bu arada avatarını değiştirdiğinden beri hep fatma sanıyorum seni:)) sanki bir ara o da kullandı bu bebişi.

benım gıbı bas agrısı ceken varmı
cnm benimde oluyor ama eskiye göree daha nadir.

öyküm ben ikisinde de aşşada taşıdım yolda tırmalıyor duru bacaklarımı sıkıyorum yaa. çok zorr karnım saki doğuma gircek gibi aşşağıda bir karış boşluk var midemle. Of ki ne off o yüzden seni anlıyorum. Sırtım fena bugun ağrım var.

Ben bu aralar o kadar çok doktora gittim ki yazmamışım bile.. Yok ya artık haftasıyla uyumlu dedi doktor.. Senin Duru da o kadar olmuştur.. Aramızda 3 gün falan var herhalde... Seninde herşey yolunda demek ki sevindim canım.. Tetanoz için en son ne zaman gitmek gerekir acaba sana bişey dediler mi sağlık ocağından, yani geç kaldın falan dediler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…