evet akıcı değil söylenişi eşimin adı göktuğ o önerdi zaten bi kaç isim onların arasından bu en güzeli gibi geldi bahadır metehan ertuğrul allptuğ selahattin(şaka değil selahattin eyübi den dolayı)
selam kizlar biz geldik. Dün doktordaydim carpintim olmustu yine cok kötü oldum. Magnesium verdi onu iciyorum simdi.
geçmiş olsun çok.. inşallah iyi gelir..
selam kizlar biz geldik. Dün doktordaydim carpintim olmustu yine cok kötü oldum. Magnesium verdi onu iciyorum simdi.
Bahadır da güzel benim eşimin ismi :) Bahadırlar yakışıklı ve gerçekten aslan gibi oluyorlar :)
Metehan da çok güzell
geçmiş olsun canım kendine dikkat et kardiyolağa gittin mi ?
:) bahadır da güzel metehan da öyle ama bilemedim ben alptuğ göktuğ ile uyumlu ya çocuğum isimsiz doğacak herhalde
geçmiş olsun...
Sagol canim. Evet kalpde bi sorun yok hamilelikden oluyor dedi doktor. Bol bol dinlen yorma kendini dedi.
bir sorun olmamasına sevindim canm benim de olur çarpıntım mitral kapakta sızıntı olduğundan çarpıntım oluyormuş kardiyolağa gittiğimde öğrendim önemli bişey değilmiş ama sebebini biliyorum en azından ozaman bol bol dinlen yorma kendini vitrinlik olduk biz artık zaten tam napalım az kaldı
geçmiş olsun canım kendine dikkat et kardiyolağa gittin mi ?
:) bahadır da güzel metehan da öyle ama bilemedim ben alptuğ göktuğ ile uyumlu ya çocuğum isimsiz doğacak herhalde
Kızlar merhaba, bugün benimde doktor randevum vardı, bundan sonra da 15 günde bir gitmem gerekiyormuş... Offffffffffff sıkıldım doktora gitmekten. Bu arada şekeri ayarlamaya çalışıyorum hala.. Çok abartı yüksek değil dedi doktor.. İnsülinle biraz düşmüş.. Tansiyon iyiymiş çok şükür, ödem de yok Allahtan.. Kilo da almamışım.. Bebişimde fazla büyümemiş iyi dedi doktor haftasıyla uyumlu çıktı bu sefer.. 1157 gr. olmuş, ama benim inatçı yaramaz kızım makat pozizyonunu çok sevmiş dönmüyor bir türlü... Doktor 34. haftaya kadar dönerse döner yoksa böyle kalır dedi.. Bu kızım inat mı inat zaten.. Herbirşeyi ters ya, hiç ablasına çekmemiş.. Makat poziyyon olunca tabi sana sıkıntı verir dedi, zorlanırsın taşırken, gerçekten sinir bişey ayaklar aşağıda ve sürekli aşağı aşağı vuruyor.. Boyu 38.cm. falan olmuş...
Bu arada ultrason sırasında nasıl sinirlende anlatamam, doktor aleti gezdirdikçe o alete vurdu durdu, ve 3 boyutlu fotoda görseniz çok komikti, resmen kaşlar çatık,s,nirli sinirli bakıyordu... Sinirli benim kız yandım valla.. Eeeeee sizden naber..
benım gıbı bas agrısı ceken varmı
Ben ben bennnnnnn... iki gündür başım ağrıyor ama havalardan herhalde, bahar çarptı diye düşünüyorum..
Hersey yolunda olduguna sevindim canim. Benim bebede hala bacaklari asagida duruyo ama doktorum son ana kadar degisebilir simdilik erken önemli degil dedi.
naber fıstık:)) kızımı duydum teyzesi dinleme moduna geçmişti.geçmiş olsun canım , hadi bak kızının görmesende kalbini duydun :))))))
evet cnm gümgüm dü maşallahanlaşıldı bugün gündem tetanoz :)
egeee ne güzel duru'nun kalp atışlarını duymuşsunnn :)
kızlar merhaba, bugün benimde doktor randevum vardı, bundan sonra da 15 günde bir gitmem gerekiyormuş... Offffffffffff sıkıldım doktora gitmekten. Bu arada şekeri ayarlamaya çalışıyorum hala.. çok abartı yüksek değil dedi doktor.. Insülinle biraz düşmüş.. Tansiyon iyiymiş çok şükür, ödem de yok allahtan.. Kilo da almamışım.. Bebişimde fazla büyümemiş iyi dedi doktor haftasıyla uyumlu çıktı bu sefer.. 1157 gr. Olmuş, ama benim inatçı yaramaz kızım makat pozizyonunu çok sevmiş dönmüyor bir türlü... Doktor 34. Haftaya kadar dönerse döner yoksa böyle kalır dedi.. Bu kızım inat mı inat zaten.. Herbirşeyi ters ya, hiç ablasına çekmemiş.. Makat poziyyon olunca tabi sana sıkıntı verir dedi, zorlanırsın taşırken, gerçekten sinir bişey ayaklar aşağıda ve sürekli aşağı aşağı vuruyor.. Boyu 38.cm. Falan olmuş...
Bu arada ultrason sırasında nasıl sinirlende anlatamam, doktor aleti gezdirdikçe o alete vurdu durdu, ve 3 boyutlu fotoda görseniz çok komikti, resmen kaşlar çatık,s,nirli sinirli bakıyordu... Sinirli benim kız yandım valla.. Eeeeee sizden naber..
maşallah inatçı kızına. şimdiden çektiriyor sana, yandın:))) arada bir benimki de aşağı vuruyor, cidden rahatsız edici bir şey. diğerlerinin yolunda olmasına sevindim ama gözünaydın.Kızlar merhaba, bugün benimde doktor randevum vardı, bundan sonra da 15 günde bir gitmem gerekiyormuş... Offffffffffff sıkıldım doktora gitmekten. Bu arada şekeri ayarlamaya çalışıyorum hala.. Çok abartı yüksek değil dedi doktor.. İnsülinle biraz düşmüş.. Tansiyon iyiymiş çok şükür, ödem de yok Allahtan.. Kilo da almamışım.. Bebişimde fazla büyümemiş iyi dedi doktor haftasıyla uyumlu çıktı bu sefer.. 1157 gr. olmuş, ama benim inatçı yaramaz kızım makat pozizyonunu çok sevmiş dönmüyor bir türlü... Doktor 34. haftaya kadar dönerse döner yoksa böyle kalır dedi.. Bu kızım inat mı inat zaten.. Herbirşeyi ters ya, hiç ablasına çekmemiş.. Makat poziyyon olunca tabi sana sıkıntı verir dedi, zorlanırsın taşırken, gerçekten sinir bişey ayaklar aşağıda ve sürekli aşağı aşağı vuruyor.. Boyu 38.cm. falan olmuş...
cnm benimde oluyor ama eskiye göree daha nadir.benım gıbı bas agrısı ceken varmı
benim doktorda çok üstünde durmadı da, ben çok şikayet edince, canım yanıyor çok zorlanıyorum falan diyince, zorlanırsın tabi, kafa aşğda olsa taşımak daha kolay olur dedi.. Ben yürürken bile çok zorlanıyorum çünkü..
naber fıstık:)) kızımı duydum teyzesi dinleme moduna geçmişti.
evet cnm gümgüm dü maşallah
haberim yoktu bende seni merak ettim. Göznaydın baya büyümüş mira . Duru 26 haftada 870 gr dı .miranda tosuncuk olcak sanırım.
Bizde aşı olduk geldik. Bidaahki ay bir doz daha sonra 6 ay ve 1 yıl snra birdaha 5 soz olcak. Tansiyonum 10-7 çıktı o kadar.... Bizden havadisler. Bide kalp atışı 128 çıktı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?