2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hatunlar, oğlum için kuran hatmediorum söylemiştim hatırlayan varsa...

Ben şimdi size de gönderme yapmak istiyorum ama karar veremedim... Genel olarak mı duasını yapsam yoksa herkesin adını bi kağıda yazıpta mı duasını yapsam... atıyorum; filancanın oğlu ya da kızı...

Taktik verin... 70 sayfam kaldı Cumaya yetiştirmek istiyorum... Nasıl yapsam duasını kızlarrrrrrr?????

ben bi badanayı yapsam motor takıcam da. Badanıyı bekliyorum buzluğu temizleyip börek yaprak felan sarıp koycam. Gelen giden olunca süper oluyor. Bide kışa bişeyler koyarsam ohh süper olur

Ege, neler yapıyorsun kız buzluğa..anlatsana...
Milletin canı çeker mi ki ????
Ben börek yapıyorum da, sarma iyi olmuyor ya, beceremiyorum..Kokuyor bana...
Kış hazırlığına erken değil mi kız, biz ağustos-eylülde atıyoruz dolaba kışlık yiyeceklerimizi..

Bebekler anne yatarken daha çok hareketli olurlarmış zaten...Sen dinlenirken o faaliyete geçiyor...
Bi benimki tembel, bütün gece benle bir o da uyuyor....Ya da çocuk uyumuyor da olabilir ama, beni de uyandıramıyor...

Dün yatarken karnımı kumandayı koydum kumanda bi oraya bi buraya

Geçenlerde de tabakta fındık yiyordum ayıptır söylemesi, yatarak... göbeğime koymuştum tabağı, sen bi tekme at tabak yerlerde

Allah kabul etsin canım...
Bence yapacaksan genel olarak yap, daha ismi belli olmayan bebekler var, hem kağıda yazmak zor olur zaten...
Ne büyük sevap işliyon kız....Şimdiden oğluna kuran hatim ediyon baksana...Allah kabul etsin...

Geçenlerde de tabakta fındık yiyordum ayıptır söylemesi, yatarak... göbeğime koymuştum tabağı, sen bi tekme at tabak yerlerde

hahahaa..
ciddi misin, o kadar kuvvetli mi tekmeledi...
Kurban olurum ben ona yaaa.....Kuzum benim...

allah kabul etsin inşallah. Gönderme içinde sağol adını yaz elifin kızı duru:))))))))

sarma zeytinyağlı
sigara böreği
bizim köy böreğimizden
kış için erken be daha sebze çıkmadı
vişne felan
kızlar eller yalansın malum yere sürülsün

dün yatarken karnımı kumandayı koydum kumanda bi oraya bi buraya

Geçenlerde de tabakta fındık yiyordum ayıptır söylemesi, yatarak... Göbeğime koymuştum tabağı, sen bi tekme at tabak yerlerde

hay maşallah burak beye futbolcu olcak kesin.

Merveeee hafta sonu için ne yaptın geliyormusun fmg sabah sordu
ben fmg çilek channel yelkovan zinkerbel öyküm belki

Aminnnn inşallah kuzu, tamam genel olarak dua ediyim doğru diyorsun atladğım üye olur olmaz...
Çok mukabeleye gittim genel olarak hatim orda oluyor ama ilkdefa kendim yapıyorum tek başıma, o da oğluma denk geldi, kurban olduğum Allah'ım öyle yardım ediyor ki... 1,5 ay oldu bitiriyorum kuranı... düşünsem aklıma gelmez... 1 sene de anca okurum diyordum hep...

allahım yaa ne yapıo deli karıda biride bu

Allah kabul etsin canım.. kızlar bende başladım hatime bittiğinde topluca ederim hepinize 6 cüz okudum kaldı 24 cüz ben yavaş ilerliyorum tabi sadece hafta sonları okuyabildiğimden

ne güzel bişey allah kabul etsin. Genel gönderme yap daha doğru olur:

hahahaa..
ciddi misin, o kadar kuvvetli mi tekmeledi...
Kurban olurum ben ona yaaa.....Kuzum benim...
anammm ciddiyim kız annem bile yanımdaydı gördü gülmekten öldm

Ege daha belli değil, Cuma günü eşimin memleketine gitme durumu var, eniştesi araba almışda acemiymiş te bi eşime güvenmiş arabayı götürtmeye... uyuz oldum zaten sorma kaç günüdür birbirimizi yiyoruz... giderse gelemem, gitmezse gelebilrim ama siz bana gelmicek gözüyle bakın

sarma zeytinyağlı
sigara böreği
bizim köy böreğimizden
kış için erken be daha sebze çıkmadı
vişne felan
kızlar eller yalansın malum yere sürülsün

Marifetli hatun belli oluyo canım....
Börekleri ben de yapıyorum da, sarmayı beceremiyorum...
Ben bezelye-havuç(küp doğranmıl) birlikte koyuyorum, sonra patatesi de küp doğrayıp buharlı pişiricide rus salatası yapıyorum...Mısır koyuyorum bütün çiğden...Barbunya, bezelye mutlaka koyarım..Domates yaparım ama buzluğa değil kavanozlara..Kaynatıp dökerim..O da çok güzel olur...
Ayy, yaz gelse ya biran önce..Hem bu sene tatil de olucak bebek var diye, bol bol yaparız...

offfffff sen gitme:))))) tmm cnm haber verirsin

bende yapıyorum annemle yapıyoruz ben sarma saramam okadar yengeme yaptırcam..
Sende marifetlisin maşallahhhh

Fatoş dediğim gibi anam sonuna kadr okumaya çalış, baktın sıkıştın hemen bana havale et yardım ederim Allah'ın izniyle...
ne güzel bişey allah kabul etsin. Genel gönderme yap daha doğru olur:

amin canım genel gönderme yapıcam inşallah kabul eder Allah'ım...

Seninkini de Allah kabul etsin canım...
Ben kuran okumayı bilmiyorum da, yasin okurum perşembe akşamları o zaman bütün hamişlere yardım et diye dua ediyorum hep..
Allah herkesin dualarını kabul etsin.

offfffff sen gitme:))))) tmm cnm haber verirsin

aman benim ne işim var bu halde o kadr yolu çekicem zati birbirimizi yiyorz kaç gündür gidemezsin diyorum ama hayatım bizim de onlara işimiz düşer bilmem ne dedim yap yap iyiliğini kafanı duvarlara vurursun yine ben miyim tek enayi diye dedim banane yaa gidersen git dedim bende dönerken uçakla gelicekmiş anam ben uçağa binemem oracıkta doğururm eşim giderse annem kalıcak yanımda, böylelikle gelemicem

Kızlar bişey sorcam yemekte kola vardı arkadaşta bana büyük meyve suyu almış kola içme diye. Uzun kutuda meyvesuyu marka vermiyim. Bende 3 bardak içtim ama plastik bardak bana dediki bunu al akşama kadar iççersin zararı yok demi meyve suyunun. Hazır ya ondan sorma ihtiyacı hissettim

:))))))) neyse yapcak bişey yok

Seninkini de Allah kabul etsin canım...
Ben kuran okumayı bilmiyorum da, yasin okurum perşembe akşamları o zaman bütün hamişlere yardım et diye dua ediyorum hep..
Allah herkesin dualarını kabul etsin.
aminnn eder kabul inşallah Allah'ım... Yasin Kur'anın kalbidir sen okumaya devam et kuzu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…