2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anammm ben günde 5-6 bardak içiyorum hararetimden bişi olmadı valla bana şimdiye kadar Ege

bu kurum kadar geri zekalı aptal bi kurum görmedim.. saçmalık yaaa

Ben içiyorum hergün yaa...1 bardak ama sabahları....Evde portakal olunca kendim sıkıyorum da, olmayınca hazır içiyorum..
Ya o değilde, ben hergün kola da içesim geliyo, ona çözüm bulamadım, ben eskiden hiç kola içmezdim bu çocuk kolayı pek seviyo...Dün de içtim bi bardak...

ya hazır kutu meyvesuyu ya ne biliyim konsantre olunca sorayım deidm.

Bişey olmaz , bana 1 kiloluk 2 günde anca dayanıyor hiç eksik olmaz dolabımdan, kar yağdığında heryer soğuk gece kalkmışım kafama bi diktim kendime geldim bitirmişim farkında olmadan çok hararetliyim bu ara, utanmasam suyu dolaba koyup dolaptan su içicem

Bende aynıyım yaa, ciğerim yanıyor...

ay yine ne yaptılar. Seni sinirlendirdiler

yaa varya bu müdür ...... tövbe yarabbim.. kız kaç senedir dönerleri zamanında yatırmıyorlar 2 ayda anca veriyorlar sıkıntı çekiyoruz bizde dilekçe verdik müdürlükçe çalışanlar müdür bi açıklama yapmak yerine o dönerleri yapmayan kişilere bi çift etmek yerine bize soruşturma açacakmışş.. o döneri yapmayanlar dilekçe vermiş bide aman yaaa

ben büfeden sıkma portakal alıyuorum. Ama kola içmiyorum kuzu dayanamzsan biriki yudum içte . Bir bardak içme zaten kahve içiyoruz. Ben eylülde çok dikkat ettim bnda çay kahve içiyorum vicdan yapıyor.

sen soğuk iç iç bebek gaz dolsun

geceleri yemiyorum Allahtan böyle soğuk şeyler olduğunda tıkıyor onlar beni, dediğim gibi meyve suyu içiyorum artık kaç bardaksa saymıyorum üstüne de iki bardak su içiyorum ohhh diye diye karnımı ovuştura ovuştura mutfaktan çıkıyorum

cnm hazır meyve sularını ııcnde cok seker var dıye genelde tavsıye etmıyorlarmıs bıde koruyucuda varya 2-3 bardaktan bısı olmaz merak etmeee.

snirlenme yaaa dur açarsa açsın hem suçlu hem güçlü. Sizde ona dava açaarsınız

cnm hazır meyve sularını ııcnde cok seker var dıye genelde tavsıye etmıyorlarmıs bıde koruyucuda varya 2-3 bardaktan bısı olmaz merak etmeee.

kzuum sana bişeyler yazmıştım ama geçmişte kaldı bebişine maşallah
duru 870 gr dı nerdeeee 1000 gr. Fmg nin tosunu o 1008 ona bakarsan karakanınkide 1300 lerde. Haftasındaysa sorun yok maşallahhhhhhh.

Valla çok şekerli sıpamda nasıl bayıldı anlatamam. Ilk defa içtim kaç aydır. :))))))

snirlenme yaaa dur açarsa açsın hem suçlu hem güçlü. Sizde ona dava açaarsınız

sinirlenmedi de ne bu pişkinlik yaa millet o döneri bekliyo onlar vermediği için yüzlerce faiz ödüyo milelt bizde öle benim maaş gidiyo hilminin maaş gidiyo
agzımızı açıp döneri ekliyoz cepte 20-30 bişey kalıyo bekleki bunların keyifleri gelsinde yapsınlar.. türkiyein hiç bi yernde yok böle bişi sinirim bu yaa

mervecım allah kabul etsın hatımını ne kadar guzel yaa allah herkese ındırmeyı nasıp etsın...

kuzuuu ben gecen burda kar yagıyooo cnm dondurma ıstedııı adamla kayınvalıdem delı gozuyle baktılarr esım ınmedı asagı marketee ben ındımm almak ıcınmarketteki amca dıokı " allah allah az oncede bı hamıle kadın geldı dondurma ıstedı bu havada" ıcınmden dedım bende hamıleyım:)

Ege sen yokken ben de yazmıştım ona...Hatta benimki seninkinden daha küçüktü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…