öyle mi oluyormuşşş...
Kız bende soğuk içiyom, dondurma da çok yiyorum....gazman olacak yavrummm.....
soğuk içme isteklerime engel olamıorum ağaiçiyorum valla biliyorum zarar ama soğuk içiyorum malesefffffffff
ay kuzuuuuu güldürdün beni hee bütün sinirim geçti şurda iki çift laf yapınca
mervecım allah kabul etsın hatımını ne kadar guzel yaa allah herkese ındırmeyı nasıp etsın...
kuzuuu ben gecen burda kar yagıyooo cnm dondurma ıstedııı adamla kayınvalıdem delı gozuyle baktılarr esım ınmedı asagı marketee ben ındımm almak ıcınmarketteki amca dıokı " allah allah az oncede bı hamıle kadın geldı dondurma ıstedı bu havada" ıcınmden dedım bende hamıleyım:)
kzuum sana bişeyler yazmıştım ama geçmişte kaldı bebişine maşallah
duru 870 gr dı nerdeeee 1000 gr. Fmg nin tosunu o 1008 ona bakarsan karakanınkide 1300 lerde. Haftasındaysa sorun yok maşallahhhhhhh.
Valla çok şekerli sıpamda nasıl bayıldı anlatamam. Ilk defa içtim kaç aydır. :))))))
aminnn canımmm dua edicem Allahın izniyle hepinize...mervecım allah kabul etsın hatımını ne kadar guzel yaa allah herkese ındırmeyı nasıp etsın...
kuzuuu ben gecen burda kar yagıyooo cnm dondurma ıstedııı adamla kayınvalıdem delı gozuyle baktılarr esım ınmedı asagı marketee ben ındımm almak ıcınmarketteki amca dıokı " allah allah az oncede bı hamıle kadın geldı dondurma ıstedı bu havada" ıcınmden dedım bende hamıleyım:)
aa evet kızlar portakal çok yiyen anneler bebklerine gaz enjekte edermiş:=) tecrübeli anne söyledi banada. Soğan yemekten helak oldum yakışan yakışmayan her yemekte kuru soğan yiyorum((((((( kesin çocuk gazman olcak. Sütü bol yaparmış antibyotik etkisi varmış
aa evet kızlar portakal çok yiyen anneler bebklerine gaz enjekte edermiş:=) tecrübeli anne söyledi banada. Soğan yemekten helak oldum yakışan yakışmayan her yemekte kuru soğan yiyorum((((((( kesin çocuk gazman olcak. Sütü bol yaparmış antibyotik etkisi varmış
Ege sen yokken ben de yazmıştım ona...Hatta benimki seninkinden daha küçüktü...
haklısın cnm yapacak bişey varsa yapın bence. Biz 3 kuruşa tamah ederken millet hakkımız vermiyor. Bizde de bi dönem farklı oldu.sinirlenmedi de ne bu pişkinlik yaa millet o döneri bekliyo onlar vermediği için yüzlerce faiz ödüyo milelt bizde öle benim maaş gidiyo hilminin maaş gidiyo
agzımızı açıp döneri ekliyoz cepte 20-30 bişey kalıyo bekleki bunların keyifleri gelsinde yapsınlar.. Türkiyein hiç bi yernde yok böle bişi sinirim bu yaa
buraya sinirli gergin girersin halahooopppp çıkarsın. Allah bu topiği burdaki insaları bize lutfetti bence..
Ay kuzuuuuu güldürdün beni hee bütün sinirim geçti şurda iki çift laf yapınca
yani aynı olcak diye bişey yok öykümünküde fmg ninde benden büyükege sen yokken ben de yazmıştım ona...hatta benimki seninkinden daha küçüktü...
alsın kendi baksın ozaman.egeeee ben uyumlu oldunu bılıomda sız hep geldınız 1 kılo felan deyınceee ısın garıbı esım arıyo dıokı ne kadar olmus dedım 800 :) dıokıııı " neee 1 kılo olmamısmıı hanı formdakıler 1 olmustu sen bu sefer 1 olmustur demıstınnn ıyı bakamıosun sen benım kızıma" dıo delı:)):):)):)
haklısın cnm yapacak bişey varsa yapın bence. Biz 3 kuruşa tamah ederken millet hakkımız vermiyor. Bizde de bi dönem farklı oldu.
buraya sinirli gergin girersin halahooopppp çıkarsın. Allah bu topiği burdaki insaları bize lutfetti bence..
yani aynı olcak diye bişey yok öykümünküde fmg ninde benden büyük
alsın kendi baksın ozaman.
Yok öle bişey onların haftası seninkiyle aynı değil. Eşine dersin ben yanlış anlamışım
nu arada sennn kızın adı ne ya hala kız dyoruz
kuzu saka bı yana ben cok buyuk olmasını da ıstemıyorummmm normal dogurcam ya sozdeeee::))::):):):):) sole ele gelsın yeterrrrrrrr
aaaa kızlarrr doktor ne dedı bılıyomusunuz "nerde hareket orda berekett" bol hareketlı olması cok guzelll
buraya sinirli gergin girersin halahooopppp çıkarsın. Allah bu topiği burdaki insaları bize lutfetti bence.
kim baktı cengiz salağımıkuzu saka bı yana ben cok buyuk olmasını da ıstemıyorummmm normal dogurcam ya sozdeeee::))::):):):):) sole ele gelsın yeterrrrrrrr
aaaa kızlarrr doktor ne dedı bılıyomusunuz "nerde hareket orda berekett" bol hareketlı olması cok guzelll
ben de habire ne yiyorum biliyon mu ağaa...
Hani yemek yaparken soğanı kavurursun, salçayı eklersin yaa..işte o karışımı yiyorum deli gibii..
Eşim kafayı sıyırdın diyor ama, pek bi hoşuma gidiyor..bi de benim adetim değildir ha, yemeği eşim arada gider kurcalar tadına falan bakar kızardım eskiden..şunu adam gibi softada tabağından yesene diyeee...koca tencere batıyo diye..
şimdi kendim yapıyorum aynı şeyi..kendimden utanıyorum...
selam kızlar uzun zaman giremedim ve haber veremedim size çok şükür biz iyiyiz ama internet bağlantımız ve bilgisayarımızda sorunlar var halledilinceye kadar uzun zaman daha giremeyebilirim
umarım burada da herkes iyidir geçmişi okumam mümkün değil şimdi
bu arada şeker yüklemem yüksek çıktı ayrıca idrar kültürümde de problem var tekrar şeker yüklemesi yapılacak canımı sıktı biraz
neyse hayırlısı olsun
arada girip haber vermeye çalışırım
hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın
görüşmek üzere
selam kiz naber? Ben yine carpintim var herzaman ki gibi. Suan ölctüm 127 olmus
haklısın cnm yapacak bişey varsa yapın bence. Biz 3 kuruşa tamah ederken millet hakkımız vermiyor. Bizde de bi dönem farklı oldu.
yani aynı olcak diye bişey yok öykümünküde fmg ninde benden büyük
alsın kendi baksın ozaman.
Yok öle bişey onların haftası seninkiyle aynı değil. Eşine dersin ben yanlış anlamışım
nu arada sennn kızın adı ne ya hala kız dyoruz
kızlarrr arkadaşım doğum yaptı demiştim ya evlerine geldiler pazartesi günü.. 3 gün hastanede kalmanın ardından.. telde bile konuşamıo , ipeeeek uyuyabildin kadar uyu dedi :) haziranda görüşüces senle dedi :) çok büyük mutluluk ama çok da zor gözünü ayıramıosun dedi :)bebiş uyudukça sende uyu dedim.. gözünü ayıramıosun ki kusar mı döner mi nefes alıo mu die meraklanıosun hep dedi.. kıyamam yaaa..Allah kolaylık versin tüm annelere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?