kuaför maalesef hijyenik bi yer bulmam lazım
bacım artık bi ayağım deyiyo, bi de elimmmm....
Değecek yer kalmadı......
Ya şaka maka, siz nasıl hallediyonuz temizlik işini beee....ben bu aydan itibaren kuaföre gidicem sanırım...
Bacım artık bi ayağım deyiyo, bi de elimmmm....
Ya şaka maka, siz nasıl hallediyonuz temizlik işini beee....Ben bu aydan itibaren kuaföre gidicem sanırım...
Offf, o da sorun yaaa...Şimdiye kadar iyi kötü idare ettim de, mecbur bulucam bende biyer ....
Ote]
kuaföre asla gidemem .iğrenirim. Aynayla hallet
permatik
canım ben 2 aydır jilet yapıyorum artık yoksa diğerine uğraşamicam canım burnumda zaten
Ben gittim 2 gün önce, fenalaştım ama..
Koca göbekle ne kadar zor oluyormuş, eskiden 15 dk. süren iş 1 saat sürdü.. hareket edemiyorum ki yok bacağını kaldır, yok totonu indir
canım ben 2 aydır jilet yapıyorum artık yoksa diğerine uğraşamicam canım burnumda zaten
ben hıc yapmadım jıletle ya keserım kı ben nasıl yapcam oarayıda goremez oldum valla
Bacım artık bi ayağım deyiyo, bi de elimmmm....
Ya şaka maka, siz nasıl hallediyonuz temizlik işini beee....Ben bu aydan itibaren kuaföre gidicem sanırım...
Kız öylede ne bileyim tam temiz olmamış gibi oluyor...
doğuma da mı öyle yapıcan sen....
???
Ben de bi deniyim bakayım, rahat olursa o zaman bende mecbur permatik....
Offff yaa, göbekten bişii görünmüyo ki...Bi de adam beni beğenmiyo, yanaşmıyo diyorum...
adam yanaşsa, yerini bulamıcak...Ben kendim bile bulamıyorum...
???
Offff yaa, göbekten bişii görünmüyo ki...Bi de adam beni beğenmiyo, yanaşmıyo diyorum...
adam yanaşsa, yerini bulamıcak...Ben kendim bile bulamıyorum...[/QUOTE
sen merak etme canım bulur o
sora sora bağdat bulunur
olur olur olmasada olur bişey olmaz.kız öylede ne bileyim tam temiz olmamış gibi oluyor...
Doğuma da mı öyle yapıcan sen....
sezeryanda oralarına bakmıycaklar zaten.???
Offff yaa, göbekten bişii görünmüyo ki...bi de adam beni beğenmiyo, yanaşmıyo diyorum...
Adam yanaşsa, yerini bulamıcak...ben kendim bile bulamıyorum...
yaa burda gidebileceğim hijyen bi kuaför yok hepsi birbirinden berbat
amaaan kabak gibi yapıp napacan ayyy kimse merak etmez oranı :d:d:d
valla osmaniyeye gidersek orda arkadaşın agdacısı var eve geliyomuş ona yaptıracam burda olursam açarım valla hilmi al derim jiletle napiyiiim tek başına mı ettim çocugu
valla osmaniyeye gidersek orda arkadaşın agdacısı var eve geliyomuş ona yaptıracam burda olursam açarım valla hilmi al derim jiletle napiyiiim tek başına mı ettim çocugu
olur olur olmasada olur bişey olmaz.
sezeryanda oralarına bakmıycaklar zaten.
:))))))))))))
hahahaaha pissssssss ayna koy
hee kendi başıma niye hallediyim ayy tısıldaya tısıldaya aynayla yapamam valla yapsın onunda çocugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?