2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bi okudum konu ağda..dalış yapayım dedım hemencecik..
nolcak kız merve...bende gidiyorum ağda salonuna..açıyorum , aldırıyorum , hiç utanmıyorum
napayım çarem yok valla...önümü göremıyom, jilet berbat bişey...hiç olmazsa ağdayla alınca rahat ediyosun bi müddet..doğumdan sonra lazere başlıcam..bacak , ön bölge ve kol altı için.

ay ben kuaforede gıdemem anam ne yapca bız adam tıras olurken kesıo yuzunu de benı dılık dılık eder vallahı

git kızım sende anamm sana git diyorum ama benimde kalkmam lazım namaza neyse biraz daha duriim şeytan dürtüklüyo bizi fatma

yok kız 4 civarında gidince bizim mescidde kimse olmuyo müdürlükte bayan olarak bi ben kılıyom geri erkek onların çıkmasını bekliyom yoksa erkn gidince son 3dk

ben hayatımda evlendiğimde yaptım ağda başkada yok.
yaptıramam aslaaa açamam

Çıkıyom bennnn....
Herifim erken gelmiş izin almış, gezmeye götürecekmiş bizi...
Görüşürük kızlarr....
güle güle şekerimmm:79:

kız bende diyorum ya bekarken lazere gidiyordum nasıl açıyordum sen bi de bana sor ne biliyim utanıyorum şimdi bi de koca göbekle aslında dediğin gibi rahatlık, ben alabildiğim kadar alıyorum ağdayla ama hepsini değil tabi, kalanları epilasyon aletiyle alıyorum o da acıyo bırakıyorum

Benim bi arkadaşın hep kocası yaptı hamileliği boyuncaa

ay ben kuaforede gıdemem anam ne yapca bız adam tıras olurken kesıo yuzunu de benı dılık dılık eder vallahı

canım marks&spencerde bu hafta sonu gördüm gecelikler 29tl pijama takımları 50 tl daha uyugun oraya da bakabilirisin ve penyeleri çok kaliteli
Çıkıyom bennnn....
Herifim erken gelmiş izin almış, gezmeye götürecekmiş bizi...
Görüşürük kızlarr....

iyi gezmeler görüşürüz:)))

ben hayatımda evlendiğimde yaptım ağda başkada yok.
yaptıramam aslaaa açamam

asla açamazmış
bende öle diyodum egecim...gidenleride eleştiriyodum bide koca karı gibi
ama bi başladım gitmeye..şimdi evde yapmak canım istemıyo..ağda yapmaya başlarsam bütün günüm gidiyo, o bişey değil şekilden şekile giriyorum, korkuyorum çekemiyorum, elin karısı hiç acımıyo cart curt yoluyo senı..15 dakkada pamuk oluyosun...teşekkür ediyosun bide

acıtmazmı, berbat bişey epilasyon aleti..bak gidin bi deneyin yafff...ölüm yok ucunda...vallahi çok büyük rahatlık..bu zamana kadar niye gitmemişim diyosun:))))
yani ben öle dedim de

ay odaha kötüüüüüü

canım şimdi gördüm yazdığını. diyarbakırda doktorum, orda yapacağım doğumu. gelmiş miydin mardine???

gelmezmiyim savurada gittim ama mardinden büssürü gümüş almıştım çok uygundu ...arkadaşımda orda şimdi doğumdan sonra yine gelirim diyarbakır birbuçuk saat falan tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…