2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

AY GECELİK PİJAMA İÇİN SİTEYİ KOYMAYI UNUTMUŞUM))

Lohusashop.com - Lohusa geceliinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... kln ve zerafetin adresi...

EGECİM AÇMAYA ALIŞTIM BEN SANIRIM Bİ RAHATLIK VAR BENDE AÇIYOM OHHH İNDİRİVERİYORUM DONU.Bİ KERESİNDE BENİ TANIMAYAN SÜREKLİ GİTMEDİĞİM Bİ YERE GİTTİM ANNEMLE. ALTTA TANGALI KÜLODUMLA ÇIKIVERDİ POPOM İNDİVERMİŞTİM YİNE))

HANIMLAR ÇOK UTANIYOR SİZ RAHATSINIZ NE GÜZEL DEMİŞTİ ORDAKİ KADIN ÇOK UTANMIŞTIM))AMA SONUÇTA AMAÇ BELLİ YANİ DONU İNDİRECEN KUKUYU AÇICAN NİYE KASAYIM Kİ KENDİMİ)))

acıtmazmı, berbat bişey epilasyon aleti..bak gidin bi deneyin yafff...ölüm yok ucunda...vallahi çok büyük rahatlık..bu zamana kadar niye gitmemişim diyosun:))))
yani ben öle dedim de

iş başa düşerse mecbur gidicez napalım jilet süremem bu kadar azaltmışken valla

gelmezmiyim savurada gittim ama mardinden büssürü gümüş almıştım çok uygundu ...arkadaşımda orda şimdi doğumdan sonra yine gelirim diyarbakır birbuçuk saat falan tutuyor

kendi arabamızla 1 saatte gidiyoruz. ay ne güzel burayı bilen birinin olması. ben burdayken gel:))) savur benim ilk görev yerim. mardine benziyor görüntü olarak ama ben hiç sevmem orayı. ilk senemde hafta sonları orda kalıyordum seminerler için, boğulacak gibi oluyordum:)) arkadaşın merkezde mi??

iş başa düşerse mecbur gidicez napalım jilet süremem bu kadar azaltmışken valla

git gitt...çok iyi oluyo, hadi normalde uğraşırsın belki ama, hamileyken çok zor oluyo canım
memnun kacağın biyer keşfedersen, bir defa gittikten sonra, bi daha evde uğraşmazsın zaten..

ayyy Allah iyiliğini versin koptum kızzz donu indiricen kukuyu açıcan

waaaaaaaoooooooooooow tanga heeeeeee

ben geldiiiiiiiim bu arada

JUSE pijamalara bayıldım bacım klasik modeller çok hoşuma gitti..

Fatmacım hoşgeldin Allah kabul etsin bende kalkıcam birazdan şeytan burnumun dibinde

amin şekerim... şu kuran da bitse de yarına duasını yapsam ya son sayfaları dha bi zor geldi bana... neyse 25 sayfa bişey kaldı bitircem bu akşam inşallah...
inş. canım biter yaa az kalmış Allah kabul etsin
ya gelen giden bugünlerin kıymetini bil deyip moralimi bozuyoooooooo

aman sen bakma onlaraaa banadagelip durmadan daha iyisin yok şuran şişçek buran patlıcak amaaaan hiç cvp bile vermiom

kocam göbişi şişirmeden az evvel de tanga giymiştim)))))ben çok rahat ediyorum özellikle yazın açık renkli kumaş pantolonların eteklerin içinde hoş duruyo)

araya kaçınca nasıl rahat edion ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…