ay odaha kötüüüüüü
noldu gıı:)
ne kötü..
valla mesaime bi saat var..artık beynim durmuş durumda, anlayamıyorum bazı şeyleri, çok yoruldum bugün
acıtmazmı, berbat bişey epilasyon aleti..bak gidin bi deneyin yafff...ölüm yok ucunda...vallahi çok büyük rahatlık..bu zamana kadar niye gitmemişim diyosun:))))
yani ben öle dedim de
yav jılet epilasyon aletı en ıyısı agda kuzum ama artık yapamıommm
gelmezmiyim savurada gittim ama mardinden büssürü gümüş almıştım çok uygundu ...arkadaşımda orda şimdi doğumdan sonra yine gelirim diyarbakır birbuçuk saat falan tutuyor
iş başa düşerse mecbur gidicez napalım jilet süremem bu kadar azaltmışken valla
AY GECELİK PİJAMA İÇİN SİTEYİ KOYMAYI UNUTMUŞUM))
Lohusashop.com - Lohusa geceliinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... kln ve zerafetin adresi...
EGECİM AÇMAYA ALIŞTIM BEN SANIRIM Bİ RAHATLIK VAR BENDE AÇIYOM OHHH İNDİRİVERİYORUM DONU.Bİ KERESİNDE BENİ TANIMAYAN SÜREKLİ GİTMEDİĞİM Bİ YERE GİTTİM ANNEMLE. ALTTA TANGALI KÜLODUMLA ÇIKIVERDİ POPOM İNDİVERMİŞTİM YİNE))
HANIMLAR ÇOK UTANIYOR SİZ RAHATSINIZ NE GÜZEL DEMİŞTİ ORDAKİ KADIN ÇOK UTANMIŞTIM))AMA SONUÇTA AMAÇ BELLİ YANİ DONU İNDİRECEN KUKUYU AÇICAN NİYE KASAYIM Kİ KENDİMİ )))
AY GECELİK PİJAMA İÇİN SİTEYİ KOYMAYI UNUTMUŞUM))
Lohusashop.com - Lohusa geceliinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... kln ve zerafetin adresi...
EGECİM AÇMAYA ALIŞTIM BEN SANIRIM Bİ RAHATLIK VAR BENDE AÇIYOM OHHH İNDİRİVERİYORUM DONU.Bİ KERESİNDE BENİ TANIMAYAN SÜREKLİ GİTMEDİĞİM Bİ YERE GİTTİM ANNEMLE. ALTTA TANGALI KÜLODUMLA ÇIKIVERDİ POPOM İNDİVERMİŞTİM YİNE))
HANIMLAR ÇOK UTANIYOR SİZ RAHATSINIZ NE GÜZEL DEMİŞTİ ORDAKİ KADIN ÇOK UTANMIŞTIM))AMA SONUÇTA AMAÇ BELLİ YANİ DONU İNDİRECEN KUKUYU AÇICAN NİYE KASAYIM Kİ KENDİMİ )))
JUSE pijamalara bayıldım bacım klasik modeller çok hoşuma gitti..
Fatmacım hoşgeldin Allah kabul etsin bende kalkıcam birazdan şeytan burnumun dibinde
sağolaısn snikide şimdiden kbul olsun
ya gelen giden bugünlerin kıymetini bil deyip moralimi bozuyoooooooo
waaaaaaaoooooooooooow tanga heeeeeee
Ben geldiiiiiiiim bu arada
inş. canım biter yaa az kalmış Allah kabul etsinamin şekerim... şu kuran da bitse de yarına duasını yapsam ya son sayfaları dha bi zor geldi bana... neyse 25 sayfa bişey kaldı bitircem bu akşam inşallah...
ya gelen giden bugünlerin kıymetini bil deyip moralimi bozuyoooooooo
kocam göbişi şişirmeden az evvel de tanga giymiştim)))))ben çok rahat ediyorum özellikle yazın açık renkli kumaş pantolonların eteklerin içinde hoş duruyo )
üff hiç sorma bana da diyen çok o lafıçocuk doğurmak kötü bişey mi anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?