amin canım inllah bitiririm...inş. canım biter yaa az kalmış Allah kabul etsin
ayy bende rahat edemem ya acıtıyo beni bi de alışmak lazım ama alıştıramadım kendimi, normal çamaşırlarla daha rahat ediyrmaraya kaçınca nasıl rahat edion ayyy
juse pijamalara bayıldım bacım klasik modeller çok hoşuma gitti..
Fatmacım hoşgeldin allah kabul etsin bende kalkıcam birazdan şeytan burnumun dibinde
İlginç evlilik fotoğrafları çok gördük ama böylesi sanırım bir ilk...
manyak mı neciler
Eki Görüntüle 161249
İlginç evlilik fotoğrafları çok gördük ama böylesi sanırım bir ilk...
manyak mı neciler
Eki Görüntüle 161249
o ne be resimde fanteziçok itici
o ne be resimde fanteziçok itici
o nasıl bır resım gı oyle ay catlıcam ne olur yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr adamlar resmen sutudyoda ........
neyse kızlar ben kaçar, namaz kılıp kuranı yarına kadr yetiştirmem lazım hepiciğinizi öpüyorumakşama belki girerim... Allah'a emanetsiniz, yavrularınız ve siz....:80:
neyse kızlar ben kaçar, namaz kılıp kuranı yarına kadr yetiştirmem lazım hepiciğinizi öpüyorumakşama belki girerim... Allah'a emanetsiniz, yavrularınız ve siz....:80:
ayyyy çarpıntım başladı
inş. canım biter yaa az kalmış Allah kabul etsin
aman sen bakma onlaraaa banadagelip durmadan daha iyisin yok şuran şişçek buran patlıcak amaaaan hiç cvp bile vermiom
ay bende ılk zamanlar cok olyodu yaaaaaa kan basıncı yuzunden ıste(((
bu günlerde başladı nefesimi yetiştiremediğimde oluyoooo kalbimin sesini kulaklarımda duyuyorum
bende bi merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum şimdiden yabu günlerde başladı nefesimi yetiştiremediğimde oluyoooo kalbimin sesini kulaklarımda duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?