2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

juse pijamalara bayıldım bacım klasik modeller çok hoşuma gitti..

Fatmacım hoşgeldin allah kabul etsin bende kalkıcam birazdan şeytan burnumun dibinde

gecelik sabahlık yada pijama sabahlık takımları 150 civarı tek alırsan gecelikler 59-69-79-89 gibi.

Taksitli almak istersende gitti gidiyordan satıyorlar.ben şimdi model bakıyom karar verince alcam bakalım.gerçekten çok güzeller ya.birden pahalı geliyo ama sürekli giyilebileceğini düşünürsen amaaannn alınabilir yani.-)))

neyse kızlar ben kaçar, namaz kılıp kuranı yarına kadr yetiştirmem lazım hepiciğinizi öpüyorum akşama belki girerim... Allah'a emanetsiniz, yavrularınız ve siz....:80:

ay yaz geldı valla uykum geldı bahar sarhosu oldum aksam bır cıkıp dolassak ne ıyı olur dıcemde benım herıf gezmeye aciz :2:

inş. canım biter yaa az kalmış Allah kabul etsin

aman sen bakma onlaraaa banadagelip durmadan daha iyisin yok şuran şişçek buran patlıcak amaaaan hiç cvp bile vermiom

ığğğ o lafları benim kayınvalidem de bana diyo..memelerim acımcakmış, göbeğim daha büyücekmiş, bu ne olsunmuş...çatlarmışta falan da filan işte...seviyorum onu aslında ama gıcık oluyorum bazen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…