araya kaçınca nasıl rahat edion ayyy
kendi arabamızla 1 saatte gidiyoruz. ay ne güzel burayı bilen birinin olması. ben burdayken gel:))) savur benim ilk görev yerim. mardine benziyor görüntü olarak ama ben hiç sevmem orayı. ilk senemde hafta sonları orda kalıyordum seminerler için, boğulacak gibi oluyordum:)) arkadaşın merkezde mi??
Kızlar naber, ben uyudum uyandım tansiyon 13/8 olmul çok şükür.. Sizlerde yokluğumda kıldan tüğden olaylara dalmışsınız...
Şimdiki merkezde adliyede agırceza üyeside önceki savurda hakimdi anam dört olunca hemen mardinden savura gitmemiz gerekiyordu hava kararmadan malum sebeplerden ötürü bide evde yaptığımız tek eğlence ip atlamaktı hep beraber eşi kızı ben ip atlardık akşamları :))))))
Kızlar naber, ben uyudum uyandım tansiyon 13/8 olmul çok şükür.. Sizlerde yokluğumda kıldan tüğden olaylara dalmışsınız...
He ya sorma canım bana güldüler bugun hepkızlar merhaba, pek yazmıyorum ama hergün okuyorum sizi iyi kopmuşsunuz valla... allah hep böyle güldürsün hepimizi..
bu arada siz merveye gülmüşsünüz ama aynı sorun bendede var gülerken ve özellikle hapşırınca çiş kaçıyo hemen . tabi foşur foşur değil ama. ben bi doktora sormayı düşünüyorum... ne biliyim su filan olmasın bide...
pöfff kimsecikler yok
hoşgeldin canımaa askolsun ben geldimmm
hoşgeldin canımkalabalıklaştı şimdi ama geçmişi okuyor herhalde kızlar.
hoşbuldum canımmm... okusunlar, okusunlar da gülsünler biraz
ee nasılsın? iisin inş? :))
iyiyim, eşimin işi vardı dışarı çıktı, canlı parayı izliyorum ben de. gündüz ben de iş yapmak için çıkmıştım epey kaynatmışsınızarada benim oğlan da kaynamış
evet ya düşülmez bu kızların diline:)))
oğluşunun pipisini yerim annesibenim oğluşun pipisi gündemde yaegeyle kuzu paylaşamamış çapkın oğluşumu:))
slmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?