2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar naber, ben uyudum uyandım tansiyon 13/8 olmul çok şükür.. Sizlerde yokluğumda kıldan tüğden olaylara dalmışsınız...

Canlar ben geldim herkes gitti yani aşkolsun... Neyse benim kızda başımda bilgisayarı bekiliyor zaten bende kaçar byeeeee

Şimdiki merkezde adliyede agırceza üyeside önceki savurda hakimdi anam dört olunca hemen mardinden savura gitmemiz gerekiyordu hava kararmadan malum sebeplerden ötürü bide evde yaptığımız tek eğlence ip atlamaktı hep beraber eşi kızı ben ip atlardık akşamları :))))))

Kızlar naber, ben uyudum uyandım tansiyon 13/8 olmul çok şükür.. Sizlerde yokluğumda kıldan tüğden olaylara dalmışsınız...

canım sevindim dinlenince normale dönmüş bende koptum istanbuldan bir arkadasım aradı tansiyonu duymuş ard arda telefon kesilmedi şimdi bitti daha

savur kötü bir yer ya. benim evim hep merkezdeydi ama ilk yıllarda okulum savur mardin arası bir beldedeydi, geliş-gidiş yaptım, neler çektik o yollarda. dediğin malum sebeplerden ötürü sık sık yazı gelirdi hava kararınca yolda olmayın diye. hafta sonları da savur öğretmenevinde kalıyordum ilk yıl staj seminerleri için. bazen öğlen 12den sonra minibüs bulamıyorduk, yolcu sayısını tamamlamadan hareket etmiyordu minübüsler. çok kötüydü şartları. şimdi merkezdeyim allahtan. ip atlamak da güzelmiş:))

kızlar merhaba, pek yazmıyorum ama hergün okuyorum sizi iyi kopmuşsunuz valla... allah hep böyle güldürsün hepimizi..
bu arada siz merveye gülmüşsünüz ama aynı sorun bendede var gülerken ve özellikle hapşırınca çiş kaçıyo hemen . tabi foşur foşur değil ama. ben bi doktora sormayı düşünüyorum... ne biliyim su filan olmasın bide...

He ya sorma canım bana güldüler bugun hep yok kız o foş işin esprisi foşur foşur gitmiyor tbi ama kaçırıyorum yani ne yalan diyim
pöfff kimsecikler yok

aa askolsun ben geldimmm

hoşbuldum canımmm... okusunlar, okusunlar da gülsünler biraz

ee nasılsın? iisin inş? :))

iyiyim, eşimin işi vardı dışarı çıktı, canlı parayı izliyorum ben de. gündüz ben de iş yapmak için çıkmıştım epey kaynatmışsınız arada benim oğlan da kaynamış

iyiyim, eşimin işi vardı dışarı çıktı, canlı parayı izliyorum ben de. gündüz ben de iş yapmak için çıkmıştım epey kaynatmışsınız arada benim oğlan da kaynamış

bende fatmagülü seyrediyorum daha özeti var ama

kaynattık ya, zaten fatma bnm o malum durumu yazmış millet kopmuş ben bilmeden yazmışım üstüne anammm bi sidikli demedikleri kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…