2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrr nasılsınız izin alıp merkeze gittim kızıma ufak tefek alışveriş yaptık bi hastane çıkışı bi kırmızı şirinmi şirin bi takım wee burun aspratörü bebeto diş kaşıyıcı chıcco pudra emzik emzik tututcu biberon chıcco tırnak makası( makas şeklinde olan) büyük boy dalin şampuan banyo termometresi v.s aldım kıyafetleri çok şeker bayıldım ben hele onun giyeceğini düşündükçe daha bi güzel görünüyorlar gözüme, eşime alırken bi tanede sen seç sende diyorum hepsi güzel hangisini seçeyim diyo adam az önce aldıklarımı düzenlerken kıyafetlerle konuşuyorum deli gibi oy benim tatlı kızım sen büyüycek bunları mı giyeceksin diye delirdim galiba yarında seminerin sınavı var hiç çalışmadım çalışasımda yok fatmagülü izlerken size yazayım dedim
yaa göbüşümün fotosunu çektim ama benim pc kafayı yediği için ekleyemiyorum açınca siyah bi ekran çıkıyor masaüstü yok internet sayfasını bile klavye kısa yolları ile açtım pcden anlayanınız yokmu ki :26:

eeeeeeeee hele sukur bende bu kz tutuklu kaldı dıe soylendım kendı kendıme yazabıldın sukur bacım ay hayırlı olsun kuzuma gule gule gıysın mis missss

yakamozz güle güle giysin kızın cicilerini, ben daha hiç bakım malzemesi almadım( bak seninkinin diş kaşıyıcısı bile hazır birara ekle de görelim.
yarınki sınavın da iyi geçer inşallah...

eeeeeeeee hele sukur bende bu kz tutuklu kaldı dıe soylendım kendı kendıme yazabıldın sukur bacım ay hayırlı olsun kuzuma gule gule gıysın mis missss

saol canımcım amin giydiğinide görürüz inşallah o zamanda çeker eklerim fıstıkımın fotolarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…