bebeğiniz doğum tarihi yerine 20 haziran yazıyorum ama sonuç olarak 38 weeks 3 days yazıyor anlamadımnerde yanlış yaptım?
dogurdun doguracan ha gayret
bebeğiniz doğum tarihi yerine 20 haziran yazıyorum ama sonuç olarak 38 weeks 3 days yazıyor anlamadımnerde yanlış yaptım?
canım ilk bölümde anlatılan doğmuş bebekler için, sayfanın alt tarafında gebelik için olan var, ordan yapacaksın. 2 tarih çıkıyor ilki beklenen doğum tarihi, 2. son adet tarihin.
hee tamam canımmay koptum cehalet işte halbuki dikkatliyim böyle şeylerde
yakamozz güle güle giysin kızın cicilerini, ben daha hiç bakım malzemesi almadım( bak seninkinin diş kaşıyıcısı bile hazır birara ekle de görelim.
yarınki sınavın da iyi geçer inşallah...
hee tamam canımmay koptum cehalet işte halbuki dikkatliyim böyle şeylerde
benımkını gokyuuzuu yaptı sen bılırmısın bılmıyorum ama bırce3535 bılır ılk zamanlar burdaydı sonra gıttı
teşekkür ederiz teyzesi, bi bebek mağazasına girdik herşey vardı ( yalnız çokda pahalıydı bu kadarcık şeye 150 tl verdik çıktık ) görmüşken alayım dedim sonra pek zamanım olmuyor çıkıp alışveriş yapmaya doğum izninde de zor olacak dolaşmak denk geldiğinde alıyorum işte ufak tefekseninkinin herşeyi hazır nerdeyse canım eksik olan bi diş kaşıyıcısı olsun alınır o :) ben daha tam anlamıyla alışveriş yapmadım siirte gittiğimde yapıcam liste çıkardım beşiği puseti port bebesi anakucağı bebek çantası kangurusu kıyafetlerin kalanı ve kalan bakım malzemelerini almam lazım ama ondan önce sanırım bebek çantasını hazırlamak için ona konulacakları almam lazım ne çok aacak şey var ya :26:
holleyyy yaptımmmmmm
küçük yerler çok pahalı maalesef. o yüzden izmire gidince aldım ben kıyafetlerini. ama ağır toplar duruyor benim de. arabası, yatağı, bakım malzemeleri... eşime göre de en büyük eksiğimiz kangurubaşımın etini yiyor çocuğun kangurusu yok hala diye öyle taşıyacakmış. daha çocuğun yatacak yeri yok adam takmış ona:))
hadi gözünaydın, böyle daha şık oldu:))
kız bunu olmaz diye öylesine yaptım üstünde düzenlemeler yapıyım şimdi
sağol şekerim sen söylemesen hiiiiç ilgilenmicektim bile...
YAKAMOZZZ canım sen baya baya tamamladın herşeyini yaaaa ben daha hiççç bişi almadım oğluşuma... 2 hafta sonra falan alışverşe çıkmayı düşünüyorummmmm
rica ederim canım. gökkuşağı güzel olmuş aslında.
off karnım agrıyoooooooooooooooooooo
niye kızzzzzzz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?