2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

görülmeye değer gerçekten, her sokağı tarih dolu, değişik bir şehir. ben burdayken gel gezdireyim:))
ne güzel olurdu:)sözde istanbula gidecektik ben çok ağırlaşmadan onu bile ayarlayamadık ben de seni ankarada gezdireyim derdim ama burda gezilecek hiçbir yer yok

ne güzel olurdu:)sözde istanbula gidecektik ben çok ağırlaşmadan onu bile ayarlayamadık ben de seni ankarada gezdireyim derdim ama burda gezilecek hiçbir yer yok

biz de burdayken doğuyu görelim diyoruz ama hep erteliyoruz kalıyor, bebek doğduktan sonra hiç gidemeyiz bugün de eşim ısrarla malatyaya gidelim dedi. kendime çok güvenemiyorum bu halde ama bir daha da fırsatımız olmaz herhalde, batıya gittikt sonra hiç gelemeyiz buralara. ankaraya 2 kere geldim ama ikisinde de gezme amaçlı değildi birer gün kaldım. Anıtkabiri gördüm sadece.

kızlarr evimde koltuk yokkk

yeni koltuk aldık o da yarına gelicek, güya perş günü gelcekti

eski koltukları ihtiyacı olan birine verdk az önce...

halının üstünden yatarak yazıyorum size

japones napıorsun siz daha ordamısnız.. radyasyondan etkilnmeysin

kızlarr evimde koltuk yokkk

yeni koltuk aldık o da yarına gelicek, güya perş günü gelcekti

eski koltukları ihtiyacı olan birine verdk az önce...

halının üstünden yatarak yazıyorum size

mobilyacılara belli olmaz,birkaç hafta daha gelmezmiş bir de minderleri diz, şark odası olsun:)))

mobilyacılara belli olmaz,birkaç hafta daha gelmezmiş bir de minderleri diz, şark odası olsun:)))

aboo sus kız ağzını hayra aç gerçi oturma odasında bi koltuk takımı var da biz orda oturmuyoruz salonda oturuyorz.. gelirler gelirler inşallah... minder yok olsa koyucam

Biraz gec oldu ama hosbulduk canim yine de. Ben arada girip bakiyorum bazen de acik birakip unutuyorum saatlerce bilgisayara bakmayi. O yuzden yazdigini simdi farkettim :) Burada sizinti acisindan sorun yok cok sukur ama cinliler marketleri talan etmisler. Dun aglaya aglaya markete gittim, malum nukleer sizinti buraya da gelirse ne yaparim diye stresteyim gunlerdir. Karnimdakini mi dusuneyim, oglumu mu yoksa kocami birakip gitmeyi mi bilemedim. Eger kontrol altina alinamazsa esim bizi yollayacak ve gidersem dogumu da Turkiye'de yapacagim. Markete aglayarak gittim dedim ya, tuz kalmadi raflarda. Salak cinliler iyotlu tuz radyasyonu onler saniyorlarmis. Benim de aksi gibi tuzum bitti mi evde? Carrefour var burada, ona baktim raflar bombos. Tuz yok. Sonra evimin oradakine gittim oradaki de bombos. Tuz olmazsa naparim dedim deliririm. Cunku belli bir aydan sonra raflara konacak tuzun radyasyonlu olmasi muhtemel. Cunku denizden elde ediliyor. Neyse ki annemler teselli ettiler, biz sana koliyle yollariz diye Bugun de pek bilinmeyen bir markette buldum allahtan da 5-6 paket depoladim. Bu arada hep Japon yumurtasi alirdim eve, simdi almiyorum artik. Bundan sonra deniz mahsulu yemeyi de rafa kaldirdik. Ne olur ne olmaz. Cin'de hergun olcum yapiliyor radyasyon acisindan,henuz bulguya rastlanmamis

kızlaaar.. aşağı taraflarda arada ağrı hissediorum bişi tırmalıo gibi enteresan tarif edemiorum..sizlere de oluyo mu ??
Bebek yapiyor tatlim onu. Sanki tirnagiyla altlarimi delmeye calisiyor gibi. Valla odum kopuyor suyu patlatacak diye

Magnezyum takviyesi yapman lazim canim. Telefonla da olsa sor doktoruna.

hemen hemen 2 hafta önceydi canım, 716 gr.dı. benimki biraz küçük gibi geliyor bana,gerçi doktor normal diyor. sen ne zaman gitmiştin?
kucuk degil seninki normal. Benimki de 25+1 gibiyken 782 gr.di. Ben de senin gibi kucuk diye dusunup hayiflaniyordum ama doktorum haftasiyla uyumlu dedi. her bebek bir degil.

Braxton Hicks kasilmalari diye arat canim google'da. Magnezyum alirsan rahatlarsin, doktorunu mutlaka bilgilendir, sana magnezyum verecektir.

birceeeeeeeeeeee

benim de yarın şeker var heyecanlıyım bişi çıkmaz inş...
Yarin bana da seker yuklenecek, odum kopuyor valla Onceki gebeligimde sekerim cikmisti. Aksi gibi kendimi tutamadim habire kek borek yedim bu hafta

Japones canım çok geçmiş olsun yaaa, o felakette inan ilk aklıma sen geldin Allah korumuş sizleri, Türkiyeye gelmen belki daha hayırlı olur senin için... Türkiye de ailen yok mu? tanıdığın falan?

japones napıorsun siz daha ordamısnız.. radyasyondan etkilnmeysin
Buradayiz canim. Allaha emanetiz, simdilik burada sorun yok ama tetikteyiz. Esim her ihtimale karsi bilet ayirtacak hafta sonuna. Ama icim kan agliyor gitmek zorunda kalirim diye. Eger sizinti olursa bir daha donmeyiz diyor esim. Yine de onun kalmasi gerekecek bir sure daha. Evi toplamak gerekecek vs. Tam da bebisimin yatagini hazirlamaya basliyordum, kendim dikicem uyku setini, nasil da hazirlik yapmistim tuller falan.. Rabbim hayirlisini versin..
Bu arada adim Esra benim :)

Japones canım çok geçmiş olsun yaaa, o felakette inan ilk aklıma sen geldin Allah korumuş sizleri, Türkiyeye gelmen belki daha hayırlı olur senin için... Türkiye de ailen yok mu? tanıdığın falan?
Sagol canim Herseyim sulalem Turkiyede. Annem yalniz zaten, tetikteyiz, yanina gidebiliriz her an. Simdilik hersey kontrol altinda gorunse de kul yapisi bu santraller. Her gece tedirgin yatiyorum sabah ilk isim haberlere bakmak oluyor. Birsey olursa herseyi birakip donecegim.
japones Allah yardımcınız olsun. inşallah olmaz sizin oralarda...
Sagol canim aminnnnn

esra canım sağlık olsun da herşy yapılır kendnizi riske atmayın...Allah yrdım etsn

ee daha ne düşünüyorsun canım benim gel anneciğinin yanında daha güvende olursun en azından tehlike geçene kadar... annen hop oturup hop kalkıyordur eşin ayırtsın biletini, gelmek zor olur senin için ama böylesi daha iyi olur belki ((

esra canım sağlık olsun da herşy yapılır kendnizi riske atmayın...Allah yrdım etsn
Esim isini birakamiyor, eger ciddi bir durum olursa firma bizi zaten tahliye eder diyor. En kotu ihtimalle ben onden giderim, sonucta cocuklarimiz soz konusu. Dua ediyorum simdilik, Allahtan ruzgar Amerikaya dogru esiyor da buraya hic gelmiyor. Ters donerse hemen hazirlanicam.

Dusununce cok kotu oluyorum, aklimda bin kere bavulumu yaptim bile. bebegin esyalarini ayirmis hazirlamistim yikanmaya. Oglumun da dolabi hazirolda bekliyor. Sadece bavula atmasi kalacak o kadar. Dilerim korktugum olmaz. Esimi tehlikede birakip gitmeye gonlum elvermiyor, kendisi cok daha bilimsel dusunuyor, buraya gelmez diyor. Yani ihtimal olsa bizi rahatlatmak icin gonderecek ama kendisi ciddi bir durum olana dek gelmeyecek. neyse bunlar en kotu senaryolar kizlar, simdilik sorun yok cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…