2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız bu arada kıskanç derken bana benzesin demişsin ya onun için demiştim:)
hee o anlamda mı dedinnn evet kıskancımm kıskanırım bennn bana benzesin kızım olursa ilerde
eeeeeee guzel annenın guzel kızını alcak tabı yakıslıklı olsun dımı yaaaaaaaaaaaaaaaa

ayyy teşekkür ettim şekerim o senin güzelliğin dayısına benzerse de çok yakışıklı olur ama

merveee esıme dedımkı ben kızı verdım nasıl yanı dedı mıs gıbı kayınvalıdesı var kzımn dedım ay nasıl guldu anlatamam asker adamın asker damadı olur tamam verelım ama onu kendım gıbı asker yaparım dıo yanı dunur olduk tam sekerım

:) vay bencil vayyyy :))) herifin duymasın

duysunnn eğer halaya benzicekse kız olduğunda, bana benzemesi yeterli erkek olucak zaten babaya da benzese yakışıklı bişey olur zaten

amannn kızlar :)) işin esprisi o, sağlıklı doğsunda kime benzerse benzesi (((ama kız doğurursam ilerde bana benzesin laf aramızda )))

aynennnnnnn kızım bana benzesın

anaaa tamam anlaştık asker yaparz tabii ki oğluşumuzu ne demek

ilahi esra yaaa manyakkkk

ya kızlar 13 cıf corabı 7 tane sapka 9 cıft alt ust takım 6 onluk hastahne cıkısı ayrıyeten 5 li hastane takımı bıberon vs..3 tane battanıye bırı kalın ıkısı mevsımlık 3 yelek 3 ceket aldım yetmezmı ya annem yeter bu sefer buyur elınde kalır dıo hı bıde 4 tane tulumu oldu

yeter yeter cabuk büyüyorlar zaten 3 aya kadar canım.

canım valla sen çok çok almışsın bile, ben bu kadar bile almadım açıkcası.Bişey alıcak oluyorum çabuk büyüyor elinde kalır diyorlar aldırtmıyor çevremdekiler valla.bence seninkiler yeter:)bide bu arada bişey sorucam sizlere bana sabun tozuyla yıkamamı önerdiler eşyaları, sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ona göre alıcam çünkü

tulum ve pijama takımlarını çok alma bence. yaz bebeği bizimkiler. hem burda okuduklarımdan hem de çevremde yazın doğum yapanlardan duyduğum askılı ve kısa kollu badilerle geçiyormuş genelde yaz. ben çıtçıtlı badi çok aldım.

selam kızlar...hayırlı akşamlar..bir saattir resim eklemeye uğrasıyorum..becerebildim sonunda sanırım..sırtım tutuldu valla..
kız fatma ne zormuş bu resim yükleme işi..bi daha töbe

daha eksiklerimiz var ama ben cumartesi günü aldıklarımızı ve evde olanları ekledim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…