hee o anlamda mı dedinnn evet kıskancımm kıskanırım bennnkız bu arada kıskanç derken bana benzesin demişsin ya onun için demiştim:)
eeeeeee guzel annenın guzel kızını alcak tabı yakıslıklı olsun dımı yaaaaaaaaaaaaaaaa
:) vay bencil vayyyy :))) herifin duymasın
duysunnneğer halaya benzicekse kız olduğunda, bana benzemesi yeterli erkek olucak zaten babaya da benzese yakışıklı bişey olur zaten
amannn kızlar :)) işin esprisi o, sağlıklı doğsunda kime benzerse benzesi(((ama kız doğurursam ilerde bana benzesin laf aramızda )))
merveee esıme dedımkı ben kızı verdım nasıl yanı dedı mıs gıbı kayınvalıdesı var kzımn dedım ay nasıl guldu anlatamam asker adamın asker damadı olur tamam verelım ama onu kendım gıbı asker yaparım dıo yanı dunur olduk tam sekerım
aynennnnnnn kızım bana benzesın
benzesin bebek gibi bişi çıkar o zamannn
size doyum olmaz kızlar, bişeyler yemeye gidiyorum,görüşmek üzreeeee,,,,,
size doyum olmaz kızlar, bişeyler yemeye gidiyorum,görüşmek üzreeeee,,,,,
ya kızlar 13 cıf corabı 7 tane sapka 9 cıft alt ust takım 6 onluk hastahne cıkısı ayrıyeten 5 li hastane takımı bıberon vs..3 tane battanıye bırı kalın ıkısı mevsımlık 3 yelek 3 ceket aldım yetmezmı ya annem yeter bu sefer buyur elınde kalır dıo hı bıde 4 tane tulumu oldu
ya kızlar 13 cıf corabı 7 tane sapka 9 cıft alt ust takım 6 onluk hastahne cıkısı ayrıyeten 5 li hastane takımı bıberon vs..3 tane battanıye bırı kalın ıkısı mevsımlık 3 yelek 3 ceket aldım yetmezmı ya annem yeter bu sefer buyur elınde kalır dıo hı bıde 4 tane tulumu oldu
merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?