kızlar eklentileri nasıl yapıyorsunuz.bulamadım ben((((
canım konuya cvp ver'den karsına şöyle bişey çıkıyor ya...
Yukleresim.com
kırmızıyla yuvarlak içine aldığım şeye tıkla üstte sağda dosya ekle var ordan ekleme yapıyorusun...
çok saol canım çok korkuttu beni ama 1 saat kadar dinlenince geçti gibi hafta içi temizlik yapmaya vakit olmayınca bütün temizliği hafta sonu yapıyorum hepsini bi güne sığdırmaya çalışınca da böyle oldu galibaönerilerin için teşekkür ederim
çok zorlamamak lazım artık bünyeyi bende çalıştığım için haftaiçi iş yapamıyorum haftasonuna kalıyor herşey ama geçen hafta öyle zorlamışım ki kendimi suyum geldi biraz acil doktora gittik çok şükür bişe olmadı. bir hafta dinlendiim ve bu hafta sonu hiçbişey yapmadım bundan sonra böyle olcak maleseff
Gecmis olsun canim nasil anladin suyun geldigini? Bazen ben de suyum geliyor gibi hissediyorum ama emin olamiyorum.çok saol canım çok korkuttu beni ama 1 saat kadar dinlenince geçti gibi hafta içi temizlik yapmaya vakit olmayınca bütün temizliği hafta sonu yapıyorum hepsini bi güne sığdırmaya çalışınca da böyle oldu galibaönerilerin için teşekkür ederim
çok zorlamamak lazım artık bünyeyi bende çalıştığım için haftaiçi iş yapamıyorum haftasonuna kalıyor herşey ama geçen hafta öyle zorlamışım ki kendimi suyum geldi biraz acil doktora gittik çok şükür bişe olmadı. bir hafta dinlendiim ve bu hafta sonu hiçbişey yapmadım bundan sonra böyle olcak maleseff
Gunaydin herkese bu arada
Bugun benim seker yuklemem vardi, sinirin hemen altinda cikti. Sorun yok gibi ama dikkat etmem gerekiyormus. Bir de demir baslayacaksin dedi, kan degerlerim biraz dusukmus. Bu arada yarin ucuncu kez ayrintili ultrasona girecegim, bebis hala sirtini donmedi :18:
gunaydın kızlar.
seker yuklemem vardı ama bugun gıdemeyecegım artık yarına kaldı..
japanese sen nasılsın dun okudum yazdıklarını Turkıyeye donus durumu varmıs galıba
çilek senın seker yuklemen nasıl gectı?
chanel aldınız mı bebelere cıcıler:))
GÜNAYDIN CNM NASILSIN NEDEN GİTMEDİN YÜKLEMEYE:)))))gunaydın kızlar.
seker yuklemem vardı ama bugun gıdemeyecegım artık yarına kaldı..
japanese sen nasılsın dun okudum yazdıklarını Turkıyeye donus durumu varmıs galıba
GÜNAYDIN CNM İNŞALLAH BEBİŞİN GÖSTERRİ KENDİNİ DE UĞRAŞMAZSIN:)Gecmis olsun canim nasil anladin suyun geldigini? Bazen ben de suyum geliyor gibi hissediyorum ama emin olamiyorum.
Gunaydin herkese bu arada
Bugun benim seker yuklemem vardi, sinirin hemen altinda cikti. Sorun yok gibi ama dikkat etmem gerekiyormus. Bir de demir baslayacaksin dedi, kan degerlerim biraz dusukmus. Bu arada yarin ucuncu kez ayrintili ultrasona girecegim, bebis hala sirtini donmedi :18:
Günaydın kızlarr, buluşmayı çok merak ediyorum....Nler yaptınız...
GÜNAYDINN KUZU ÇOK GÜZELDİ KIZLAR HARİKAYDI..
ÇİLEKÇİM GELEMEDİ ŞEKERİ YÜKSEK ÇIKMIŞ.
WYLMA YELKOVAN BEN FMG CHANNEL EYLÜL:)) BULUŞTUK. VALLA BU TOPİKTE HİÇ ÇİRKİN KADIN YOK KUZU HEPSİ MAŞALLAH AFRODİT.
günaydın şeker anneler
Günaydın kızlarr, buluşmayı çok merak ediyorum....Nler yaptınız...
gunaydınnn fıstıkkkkk.
tabı yoruldunuz gezmelerde oyuzden gıdemedın sekere dımı::):):):nasıldı bursa
aldık bı kac bısı canım ama orda gercekten bayagı cesıt vardııı
gunaydınnn fıstıkkkkk.
Tabı yoruldunuz gezmelerde oyuzden gıdemedın sekere dımı::):):):nasıldı bursa
aldık bı kac bısı canım ama orda gercekten bayagı cesıt vardııı
WYLMA YELKOVAN BEN FMG CHANNEL EYLÜL:)) BULUŞTUK. VALLA BU TOPİKTE HİÇ ÇİRKİN KADIN YOK KUZU HEPSİ MAŞALLAH AFRODİT.
çilek senın seker yuklemen nasıl gectı?
chanel aldınız mı bebelere cıcıler:))
Günaydınnn kuzuuuuGünaydın kızlarr, buluşmayı çok merak ediyorum....Nler yaptınız...
GÜNAYDIN CNM NASILSIN NEDEN GİTMEDİN YÜKLEMEYE:)))))
GÜNAYDIN CNM İNŞALLAH BEBİŞİN GÖSTERRİ KENDİNİ DE UĞRAŞMAZSIN:)
Egeee fotoğraf yok mu, çok üzüldüm gelemedim diye fotoğraf ekleyin de görelimm
GÜNAYDIN CNM İNŞALLAH BEBİŞİN GÖSTERRİ KENDİNİ DE UĞRAŞMAZSIN:)
yorgunluktan bugun gıdemedık artık yarın yedıklerımede daha dıkkat ederım:)
Bırde o kadar anlattım sıze ben gecelerı cok rahat uyuyorum oglum uyandırmıyor dedım ama bu gece bana uyku uyutmadı sıpa...
Ayyy, ne güzel yaa..Keşke bende orda olsaydım...Kız foto yok mu foto...Foto ekleyin de görelim...Ben bugün fazla kalamayacağım, işlerim çok yoğun...Aklım sizde ama...
Kesin buluşmanın en güzeli ve en gözdesi eylül cimcimesi olmuşturr...
Yüksek çıktı canım maalesef.. Ayrıca enfeksiyon çıktıkan değerlerim yerlerde akşama kadar hastanedeydim c.tesi sinirlerim harap oldu
Günaydınnn kuzuuuu
Egeee fotoğraf yok mu, çok üzüldüm gelemedim diye fotoğraf ekleyin de görelimm
Günaydın canım, şekerin yüksek çıkmış...Enfeksion çıkmış, geçmiş olsun....Şeker için ne yaptılar, 100 lük yüklediler mi...Offf, o da çok kötü oluyormuş yahu...buluşmaya da gidememişsin...İyi olda, bunlar alıştı nasılsa, bi daha buluşurlar ona gidersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?