2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben de inşallah bu hafta gidice gecen hafta gidecektim dr babası ölmüş gidemedim 1 ay olacak ilk defa bu kadar uzun zaman olda hep 15 günde giderdim bakalım bizim kız ne kadar olmuştur 1 ay önce 750 gr dı biz de 28 hafta bitecek herhalde 1200 olmuştur en son ablamızla beraber gitmiştik görmeye

son 3 aydır ay da 1 gidiyorum ben ama zaman geçmek blmiyo,bi dahaki kontrolüm 30+ hafta olcak inş.
5-6 gün geriden geliyo sat ıma göre benim kız :) evet geçmiştir seninki 1000 i, maşallah kuzulara

:)bende yarın gidiyorum doktora kontrole. inşallah bebişimin yüzünü görebilirim yaa. ayrıntılıdan beri görmedim yüzünü..24. haftada arkasını döndü göstermedi..24. haftada 720 grdı acaba kaç gr olmuştur

hoşgeldin canım yoktun bir kaç gündür ama girmiceğini söylemiştin nasılsın?

nasılsınız kızlar??
hoşbuldum cnm saol, cuma hastaneye gittim, ultrason, genel tahliller falan... neyse idrar da biraz problem çıktı enfeksiyon varmış sanırım, lökosit yüksek çıktı, ve bakteri gözlendi, zaten konuşmuştuk senle de, kaşıntı olayı vs... idrar verirken akıntı karışmış olabilir dedi dr um, bu sefer idrar kültürü verdim, 2 gün sonra onun sonucu çıkacak bakalım, ona göre ilaç kullanıcam, GÜNLÜK PED KULLANMAYIN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR, VAJİNA DENGESİNİ BOZUYO

ben de perş günü gidicem canım, benim de25+1de 770 gramdı oğluşum... gelişme normal seyrindeyse hemen hemen hep aynı gramda seyrediyr bizim sıpalar hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah

anlattıklarının heeeeepsi bende de olmaya başladı son 2 gündür.. böle bi sertleşme olamaz iğne batırsan patlıcam.. nefes aldırmıo korkutuo..

evet günlük ped kullandım 2 kere ama 2 haftadır onun kaşıntısını yaşıyorum... KızlarSebamed diye sabun tavisye ettiler ondan aldım rahatım bi kaç gündür...

anam kızın genç kız olmuş yaa ne tatlı o öyle... ultrasonda bu kadar net gözükebiliyor muydu :44: benim bildiğim detaylıda bu kadar net görebiliyorsun? sen detaylıya mı girdin esra?:44:
kocamla gzdikkkkkkk

aha bak halaaa kocasıyla gezdiğinden bahsediyor, ben seni sormuyorum kızım nasıl kızımmmm Burak'ım çok özledi kızını , bak oynamaya başladı gene

anlattıklarının heeeeepsi bende de olmaya başladı son 2 gündür.. böle bi sertleşme olamaz iğne batırsan patlıcam.. nefes aldırmıo korkutuo..

karınlarımız iyice sertleşti kızlar eee kolay değil can var orda cannnn bende gece tuvalete kalkamadım bi müddet tutuna tutuna anca... bi bastırıyo mesaneme anlatamam sıkışmış oğlum çişm gelince

100 OLMUŞTUR MUHTEMELEN :) GÖRÜRSÜN İNŞ. İSTEDİĞİN GİBİ BEBİŞİNİ

kız benim gittiğim hastanede 2. aydan sonra hep 4. boyutlu ile bakılıyo, makina süper. kızımın dilini çıkardığını bile görebildim :)) hareketli görüntüsü renkli ve daha net ama fotoda ordaki kadar net çıkmıyo düşün :) detaylıya ben hiç girmedim, girmiycem de.

ben de perş günü gidicem canım, benim de25+1de 770 gramdı oğluşum... gelişme normal seyrindeyse hemen hemen hep aynı gramda seyrediyr bizim sıpalar hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah

hadi inşallah yaaa..bende de acayip sertleşme oluyo karnımda artık yaa. bide gece uykularımın tadı kaçmaya başladı kalçam belim ve göğsüm ağrıyo...bi de kızlar çatlak durumunuz ne alemde yaa

anaaaaaaaaaaaaaa çok kıskandım bak şimdi bende 4boyutlu görmek istiyorummm ayyy ne güzel yaa oyle bebeği izlemekkkkkkkkkkkkkk

kızım da ıyı bır suru esya aldım bugun alt acmasını normal hastahane cıkısı baTTanıye alt tulumlar :d

hadi inşallah yaaa..bende de acayip sertleşme oluyo karnımda artık yaa. bide gece uykularımın tadı kaçmaya başladı kalçam belim ve göğsüm ağrıyo...bi de kızlar çatlak durumunuz ne alemde yaa

işte bu gece uyku kaçmaları Allah tarafından canım hazırlıyor bizleri gece uykusuzluğaa :)

Çatlak durumu karnımda yok ama göğüslerimin kenarları çatladı hep...

Hakiki Saf Zeytinyağı sür tavsiye ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…