2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:) EYLÜL BAYILDI KIZLARA SARILIYPR FELAN:)
YELKOVANDA 1 RES,M VARDI ASLINDA CHANNELIN POPO SÜPERDİ ORDA. ZATEN CHANNEL AFET GİBİ KARI BOYLU POSLU MAŞALLAHHHHHHH

çilekkkk öncelikle geçmiş olsun ya cok üzüldüm canım

cumartesi günü tüm gün aklım sizde kaldı ne yaptınız, bulustunuz mu, kimler geldi, nasil gecti
ama beni teselli eden birşey oldu ki vallahi iyi oyaladı beni cumartesi sabahtan doktora gittik medikal parka ve iste size günün ilk fotosu minik oğlum 1060gr olmus boyuda 36 cmmiş.

evet simdi sizlerden havadisleri 4 gözle bekliyoruuuuuuuuuuummmmmmmmm

ayy eylülüde kacırdık deseneeeeeeeeeeeeeeeeee
üfffffffff
fmg hemencik gelsede ekleseeeeeeeeee

bendekı resım guzel ama channele soz verdım :)guzelım kız resımde cok farklı cıkmıstı en ıyısı fmgdekıler:))

kızlarrrr günaydınnnn
günaydın cnm

kız maşallah kağan beye nasılda kilo almış seninkide fmg gibi olcak desene..
Valla güzel geçti baya bi oturduk sonra bebek mağzalarını gezdik yelkovan bursaya gidecekti wylmada eş,i bekliyordu benimde kız eylül baya dayandı bize sağolsun sesi çıkmadı biraz onu eğlendirdim gitmişken . Sonra fmg ve channel ayrıldılar çarşıya gittiler. Bi kaç bişey almışlar. Okadar. Ama çok sıaklar ben hepsini çok sevdim:)))))))

benim kağan besilenmişte bende hamilelikte aldığım 6 kg nun 4 kg sunu 1 ayda almışım ) rezalet yani doktor kızdı tabi harekette azaldı ya onun etkisi vardır

ya benim aksilik oldu malum mevlüt olayı ama bir daha yapalım kesin cok cok aklım kaldı ama cok sevindim güzel gecmesine
herkesin ne kadar tatlı oldugu buradan belli oluyor zaten :)

aa niye bee yandan bacaklar popo harika çıkmıştı:))))))) sen nasıslın nasıl geçti bursa.
Arkadaşın battaniyeyi beyendimi

guzeldı bursa ama artık eskısı gıbı degılım hemen yorgunluk çiş molası böyle geçti.:))Battaniyeyi çok beğendi zaten henüz 12 haftalık ilk hediyesini biz almış olduk:)
cumartesi buluşmasındada valla ben sanki okuldan arkadaşlarımla buluşmuşum gibi hissettim sanki çok tanıdıktınız:)

...............................
nisan gibi konuşuldu havalar güzelleşsin dedik..

zinkerbell yersin senin kağancığını cok tatlı cıkmıs valla düğme burun:)

canım tabiki b,irdaha buluşuruz zaten b,zim hoşumuza gitti.
Channella telde konuşucaktık açtık tel bi kaldık önce sibelmi desem channel mı desem kal geldi. Hele birbirimizi ilk görmemiz komikti. Hamile biri geliyor karşıdan önce bi 4-5 saniye bakışıyoruz sonra bi kahkaha heeeee tamam bizim kıızlar:)))
bidahakine kalabalık oluruz inşallah.

bende ya zaten okadaar uzun zamandır tanıyoruz ki birbirimizin herşeyini bildiğimiz iöçin yabancılamadık:)))))))
hediyeye sevindim ya işe yarar bişey oldu enazından

Oyyyyy, yerim ben onu yaaa....
Zinkerbel ne güzel çıkmış oğlun kız, pek yakışıklı olacak....Maşallah, allah nazardan saklasın...

nisan gibi konuşuldu havalar güzelleşsin dedik..

zinkerbell yersin senin kağancığını cok tatlı cıkmıs valla düğme burun:)

anladım canım..inşallah haberim olursa gelmek isterim...
buluşma fotonuzu eklesenizde bi görsek , bende çok merak ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…