aynen oyle kuzu en cımcıme eyluldu masallah annesıne hıc ezıyetı yoktu bızlerede..
fotolar fmgde gelınce yukler..
bidahaki buluşma ne zaman acaba..bu sefer nasip olursa bende gelcem :)
alışverişimi yaptım bu arada...ekledim resimleri
az bi eksik kaldı onlarıda sonra alırım artık
:) EYLÜL BAYILDI KIZLARA SARILIYPR FELAN:)Ayyy, ne güzel yaa..Keşke bende orda olsaydım...Kız foto yok mu foto...Foto ekleyin de görelim...Ben bugün fazla kalamayacağım, işlerim çok yoğun...Aklım sizde ama...
Kesin buluşmanın en güzeli ve en gözdesi eylül cimcimesi olmuşturr...
Yüksek çıktı canım maalesef.. Ayrıca enfeksiyon çıktıkan değerlerim yerlerde akşama kadar hastanedeydim c.tesi sinirlerim harap oldu
Günaydınnn kuzuuuu
GÜNAYDIN CNM NASILSIN NEDEN GİTMEDİN YÜKLEMEYE:)))))
Egeee fotoğraf yok mu, çok üzüldüm gelemedim diye fotoğraf ekleyin de görelimm
ÇİLEK ÇOK ĞZĞLDÜM AMA SORUN DEĞİL BENİMDE KAN DEĞERLERİM DÜŞÜK ŞEKER ÇIKMADI AMA ENFEKSİYON EKSİK OLMUYOR MALUM. ÜZÜLME CNM
Yüksek çıktı canım maalesef.. Ayrıca enfeksiyon çıktıkan değerlerim yerlerde akşama kadar hastanedeydim c.tesi sinirlerim harap oldu
Günaydınnn kuzuuuu
Günaydın canım, şekerin yüksek çıkmış...Enfeksion çıkmış, geçmiş olsun....Şeker için ne yaptılar, 100 lük yüklediler mi...Offf, o da çok kötü oluyormuş yahu...buluşmaya da gidememişsin...İyi olda, bunlar alıştı nasılsa, bi daha buluşurlar ona gidersin..
Çok sağol canım.. 100lük haftaya yükleyecekmiş, o kadar da dikkat ediyordum inanamadım..
İnşallah walla..
Ben biraz revire gidip yatıcam bu arada,
Öptüm herkesi çok
:) EYLÜL BAYILDI KIZLARA SARILIYPR FELAN:)
YELKOVANDA 1 RES,M VARDI ASLINDA CHANNELIN POPO SÜPERDİ ORDA. ZATEN CHANNEL AFET GİBİ KARI BOYLU POSLU MAŞALLAHHHHHHH
Günaydınnn kuzuuuu
ÇİLEK ÇOK ĞZĞLDÜM AMA SORUN DEĞİL BENİMDE KAN DEĞERLERİM DÜŞÜK ŞEKER ÇIKMADI AMA ENFEKSİYON EKSİK OLMUYOR MALUM. ÜZÜLME CNM
günaydın cnmkızlarrrr günaydınnnn
çilekkkk öncelikle geçmiş olsun ya cok üzüldüm canım
cumartesi günü tüm gün aklım sizde kaldı ne yaptınız, bulustunuz mu, kimler geldi, nasil gecti
ama beni teselli eden birşey oldu ki vallahi iyi oyaladı beni cumartesi sabahtan doktora gittik medikal parka ve iste size günün ilk fotosu minik oğlum 1060gr olmus boyuda 36 cmmiş.
Eki Görüntüle 164929
evet simdi sizlerden havadisleri 4 gözle bekliyoruuuuuuuuuuummmmmmmmm
bendekı resım guzel ama channele soz verdım :)guzelım kız resımde cok farklı cıkmıstı en ıyısı fmgdekıler:))
günaydın cnm
kız maşallah kağan beye nasılda kilo almış seninkide fmg gibi olcak desene..
Valla güzel geçti baya bi oturduk sonra bebek mağzalarını gezdik yelkovan bursaya gidecekti wylmada eş,i bekliyordu benimde kız eylül baya dayandı bize sağolsun sesi çıkmadı biraz onu eğlendirdim gitmişken . Sonra fmg ve channel ayrıldılar çarşıya gittiler. Bi kaç bişey almışlar. Okadar. Ama çok sıaklar ben hepsini çok sevdim:)))))))
aa niye bee yandan bacaklar popo harika çıkmıştı:))))))) sen nasıslın nasıl geçti bursa.
Arkadaşın battaniyeyi beyendimi
nisan gibi konuşuldu havalar güzelleşsin dedik.................................
cumartesi günü tüm gün aklım sizde kaldı ne yaptınız, bulustunuz mu, kimler geldi, nasil gecti
ama beni teselli eden birşey oldu ki vallahi iyi oyaladı beni cumartesi sabahtan doktora gittik medikal parka ve iste size günün ilk fotosu minik oğlum 1060gr olmus boyuda 36 cmmiş.
Eki Görüntüle 164929
nisan gibi konuşuldu havalar güzelleşsin dedik..
zinkerbell yersin senin kağancığını cok tatlı cıkmıs valla düğme burun:)
canım tabiki b,irdaha buluşuruz zaten b,zim hoşumuza gitti.benim kağan besilenmişte bende hamilelikte aldığım 6 kg nun 4 kg sunu 1 ayda almışım) rezalet yani doktor kızdı tabi harekette azaldı ya onun etkisi vardır
ya benim aksilik oldu malum mevlüt olayı ama bir daha yapalım kesin cok cok aklım kaldı ama cok sevindim güzel gecmesine
herkesin ne kadar tatlı oldugu buradan belli oluyor zaten :)
guzeldı bursa ama artık eskısı gıbı degılım hemen yorgunluk çiş molası böyle geçti.:))battaniyeyi çok beğendi zaten henüz 12 haftalık ilk hediyesini biz almış olduk:)
cumartesi buluşmasındada valla ben sanki okuldan arkadaşlarımla buluşmuşum gibi hissettim sanki çok tanıdıktınız:)
ben cıkıp evi topliiim bu arada fmg fotoları ile gelmiş olur
herkesin günü güzel gecsin mujkssssssssss
Eki Görüntüle 164929
nisan gibi konuşuldu havalar güzelleşsin dedik..
zinkerbell yersin senin kağancığını cok tatlı cıkmıs valla düğme burun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?