:)))ha bu arada şeker yüklemem normal çıktı çok şükür, ama bebişimi izlemeye doyamadım. bi de bugün dalin in sıvı çamaşır deterjanını buldum ve aldım nihayet, kıyafetlerini yıkıycam miniğiminanaaaaaaaaaaaaaaçok kıskandım bak şimdi bende 4boyutlu görmek istiyorummm ayyy ne güzel yaa oyle bebeği izlemekkkkkkkkkkkkkk
sağol canımmm, babasıyla halasının yüzü, özellikle halamızın yüz hatlarına çok benziyo,burnunun ucunun kalkıklığı falan aynı, kendisini pek sevmem , huyu benzemesinde güzelliğini verebilir kızımaesra maşallah kızına, çok kibar bir yüzü var:))
:)))ha bu arada şeker yüklemem normal çıktı çok şükür, ama bebişimi izlemeye doyamadım. bi de bugün dalin in sıvı çamaşır deterjanını buldum ve aldım nihayet, kıyafetlerini yıkıycam miniğimin
işte bu gece uyku kaçmaları Allah tarafından canım hazırlıyor bizleri gece uykusuzluğaa :)
Çatlak durumu karnımda yok ama göğüslerimin kenarları çatladı hep...
Hakiki Saf Zeytinyağı sür tavsiye ediyorum...
sağol canımmm, babasıyla halasının yüzü, özellikle halamızın yüz hatlarına çok benziyo,burnunun ucunun kalkıklığı falan aynı, kendisini pek sevmem , huyu benzemesinde güzelliğini verebilir kızıma
sağol canımmm, babasıyla halasının yüzü, özellikle halamızın yüz hatlarına çok benziyo,burnunun ucunun kalkıklığı falan aynı, kendisini pek sevmem , huyu benzemesinde güzelliğini verebilir kızıma
kız halaya oğlan dayıya derler yaa :))) aman kızım olursa kimseye benzemesin bana benzemesi yeterli
hayırlı olsun canım güle güle giysin meleğin:)kızım da ıyı bır suru esya aldım bugun alt acmasını normal hastahane cıkısı baTTanıye alt tulumlar:d
hoşbuldum cnm iyiyim çok şükür, prensesimin fotolarına bakıp duruyorum :) şu güzelliğe bak yaaaiki yüz bir de ayak fotosu :) dün çekildi...
ben lierac kullanıyorum fekat kalçama sürmemiştim baktım hafif çatlamış şok oldum artıkın sürüyorum
aynı şeyi yazmışız. kıskanç kadına bak sen
aynı anda yollamışız görmedim bile kıskanç karı sensin bööööööööööööööö
ayy bugun bi uyuzluğum üstümde herkese dil çıkartıyorum kızmıyosunuz dimi kızlar
çocuklaştım iiiiice :89::89:
valla ben kıskancımdır ama kızım olursa ailenin en güzeline benzesin onu kıskanmamkızsa anneme benzesin diye dua etmiştim hep:)))
hayırlı olsun canım güle güle giysin meleğin:)
canım maşallah kızınaben hiç böyle görmedim oğlumu, 4 boyutluya girmedim hiç, ayrıntılı da normal ultrason gibiydi...
aynı anda yollamışız görmedim bile kıskanç karı sensin bööööööööööööööö
ayy bugun bi uyuzluğum üstümde herkese dil çıkartıyorum kızmıyosunuz dimi kızlar
çocuklaştım iiiiice :89::89:
kızsa bizden birine benzesin yeterkıskanırım bende kızım kimseye benzemesinnnn ama oğlum olucak, dayıya benzerse çok yakışıklı olur mmmenim oğluşummmmmmmmmmmm
:):))) oğlan dayıya kız halaya derler ya:)) benimkinin dayısı da yok bakalım kime benzeyecek:)
vay bencil vayyyy :))) herifin duymasınkız halaya oğlan dayıya derler yaa :))) aman kızım olursa kimseye benzemesin bana benzemesi yeterli
amin canım sağolsın, cümlemizin...maşallah esracım pek şeker kızımız, Allah kucağında görmeyi nasip etsin inşallah. Tabi bu arada tüm anne adayları için bu iyi dileklerim
canım maşallah kızınaben hiç böyle görmedim oğlumu, 4 boyutluya girmedim hiç, ayrıntılı da normal ultrason gibiydi...
ben de bugün araya araya öldüm ve sonunda buldum, ben de yarın yıkıycam, bi de yumoş baby yumuşatıcı aldım, bence erken değil, benbu ay sonuna kadar hastane çantamı tamamlıycam inş.kızlar dalının deterjanı nasıl ondan aldım bugun yıkasammı sımdı daha erkenmı bana bır akıl verın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?