2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anaaaaaaaaaaaaaa çok kıskandım bak şimdi bende 4boyutlu görmek istiyorummm ayyy ne güzel yaa oyle bebeği izlemekkkkkkkkkkkkkk
:)))ha bu arada şeker yüklemem normal çıktı çok şükür, ama bebişimi izlemeye doyamadım. bi de bugün dalin in sıvı çamaşır deterjanını buldum ve aldım nihayet, kıyafetlerini yıkıycam miniğimin

esra maşallah kızına, çok kibar bir yüzü var:))
sağol canımmm, babasıyla halasının yüzü, özellikle halamızın yüz hatlarına çok benziyo,burnunun ucunun kalkıklığı falan aynı, kendisini pek sevmem , huyu benzemesinde güzelliğini verebilir kızıma

heee iyi hadi gözünaydın

ben lierac kullanıyorum fekat kalçama sürmemiştim baktım hafif çatlamış şok oldum artıkın sürüyorum

:))) oğlan dayıya kız halaya derler ya:)) benimkinin dayısı da yok bakalım kime benzeyecek:)

kız halaya oğlan dayıya derler yaa :))) aman kızım olursa kimseye benzemesin bana benzemesi yeterli

maşallah esracım pek şeker kızımız, Allah kucağında görmeyi nasip etsin inşallah. Tabi bu arada tüm anne adayları için bu iyi dileklerim

kızım da ıyı bır suru esya aldım bugun alt acmasını normal hastahane cıkısı baTTanıye alt tulumlar :d
hayırlı olsun canım güle güle giysin meleğin:)
hoşbuldum cnm iyiyim çok şükür, prensesimin fotolarına bakıp duruyorum :) şu güzelliğe bak yaaa iki yüz bir de ayak fotosu :) dün çekildi...

canım maşallah kızına ben hiç böyle görmedim oğlumu, 4 boyutluya girmedim hiç, ayrıntılı da normal ultrason gibiydi...

kızlar dalının deterjanı nasıl ondan aldım bugun yıkasammı sımdı daha erkenmı bana bır akıl verın

aynı şeyi yazmışız. kıskanç kadına bak sen

aynı anda yollamışız görmedim bile kıskanç karı sensin bööööööööööööööö
ayy bugun bi uyuzluğum üstümde herkese dil çıkartıyorum kızmıyosunuz dimi kızlar
çocuklaştım iiiiice :89::89:

valla ben kıskancımdır ama kızım olursa ailenin en güzeline benzesin onu kıskanmam kızsa anneme benzesin diye dua etmiştim hep:)))

valla ben kıskancımdır ama kızım olursa ailenin en güzeline benzesin onu kıskanmam kızsa anneme benzesin diye dua etmiştim hep:)))

kızsa bizden birine benzesin yeter kıskanırım bende kızım kimseye benzemesinnnn ama oğlum olucak, dayıya benzerse çok yakışıklı olur mmmenim oğluşummmmmmmmmmmm

kız bu arada kıskanç derken bana benzesin demişsin ya onun için demiştim:)

:))) oğlan dayıya kız halaya derler ya:)) benimkinin dayısı da yok bakalım kime benzeyecek:)
:)

kız halaya oğlan dayıya derler yaa :))) aman kızım olursa kimseye benzemesin bana benzemesi yeterli
vay bencil vayyyy :))) herifin duymasın

maşallah esracım pek şeker kızımız, Allah kucağında görmeyi nasip etsin inşallah. Tabi bu arada tüm anne adayları için bu iyi dileklerim
amin canım sağolsın, cümlemizin...

canım maşallah kızına ben hiç böyle görmedim oğlumu, 4 boyutluya girmedim hiç, ayrıntılı da normal ultrason gibiydi...
şans işte, yozgat ufak bişehir ama cihaz çok güzel denk geldi...

kızlar dalının deterjanı nasıl ondan aldım bugun yıkasammı sımdı daha erkenmı bana bır akıl verın
ben de bugün araya araya öldüm ve sonunda buldum, ben de yarın yıkıycam, bi de yumoş baby yumuşatıcı aldım, bence erken değil, benbu ay sonuna kadar hastane çantamı tamamlıycam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…