maydonoz suyu zararlımıkı acep bılen varmı yaa ben aksam kaynatıp ıctımmm
canım iltihap söktürücü özelliği olduğu için hamileliğin ilk aylarında içmeyin diyorlar ama bu aydan sonra bişi olmaz herhalde, sen yine de uzak dur bence doktoruna sormadan içme...maydonoz suyu zararlımıkı acep bılen varmı yaa ben aksam kaynatıp ıctımmm
allahım ne büyümüş ne büyümüş nerdee ben baktım önde bi tümsek var okadar. Aamaaa içindekinin pipsini kızartma yaparım
kızlar hepiniz çok tatlısınız maşallahankaraya gelin bi de burda buluşalım:) bu arada eylüle de bayıldım Allah nazardan saklasın
Kızlar benim kıza 29.haftaya girince bir haller oldu, cuma akşamı bir şişkinlik yaşadım anlatamam.. Bişeyler yapmaya çalıştı bebek herhalde, dönmeye mi çalıştı artık naptı anlamadım ama beni mahfetti.. Sonra sabah bir kalktım baktım, göbeğin iki yanı boşalmış resmen.. Ortada duruyor benim bebek... Hala da öyle.. Haftasonuda bir su toplamışım anlatamam.. Dün geceden beri tuvaletteyim.. İçim boşaldı resmen.. Resmen eridim.. Ne tuhaf bişi ya anlatamam.. Göbek sivrildi iyice..
kız benim eşim entel manyak mimar takımından öyle romantik türk snemalarından hoşlanmaz. Baktı film bulamadı gitmedik sinemaya. Bi alışveriş merkesine gittik yemek yedik kahve içtik dlaştık. Okadar:)))))))))hangi filme gıttınız canımm:):)
ya ege senı kım tutarr kızların olduktan sonra yanında ana patroniçeee
ay cnm neden öyle düşünüyorsun sakın haaaaa sen çok güzel bir hamilesin kumtorbasıymış. Kız sezin var senin içinde. Düşersinde ağlarsında herşey mübah bize. Allah korusun sadece önemli bişey olmamış. Kimsede bişey diyemez yamulurlar valla. Nurtopu gibi evlat vereceksin onlara sen.tuzlu yemiyorum canım. Bünyem yapıyor. Sadece şişlik olsa razıyım uyuşukluk çok kötü.
Sanki başka bedenndeyim. Açıklamaya bak
Maydonoz suyu falan dokunur belki. Cesaret edemem.
Vallla bigün patlamış halimi gazetede görürseniz şaşırmayın. 3. Sayfa haberlerinde
Yok bişey olmadı da ağrıma gitti çok. Kayınvalidemlerin kapısında düştüm.kendini taşıyamıyor diycekler diye üzüldüm.
Yediremiyorum kendime. Kaç yıl voleybol oynadım çelik gibi hatundum. Kum torbasına döndüm. Sinir oluyorum.
Sezin karnım acıkınca çok hareketleniyor. Yemek yiyince sakinleşiyor. Uyuyor. Gündüzleri böyle. Geceleri hiç sorma karnımı yamultuyor. Yaramaz kızım
bilemm öyle yazmış morali bozuk herhalde.yaaa cıleekkkk bgn kotumukıı revıre gıdıp yatıcaammmm demışşşşş
amin cnm sağol. Kızımı herkes beyendi inşallah duruyuda beyenirler.kızlar hepiniz çok tatlısınız maşallahAnkaraya gelin bi de burda buluşalım:) bu arada eylüle de bayıldım allah nazardan saklasın
ay benimde öyle 29.haftada bi garip oldu saçma sapan hareket ediyr. Bi garipm yani.kızlar benim kıza 29.haftaya girince bir haller oldu, cuma akşamı bir şişkinlik yaşadım anlatamam.. Bişeyler yapmaya çalıştı bebek herhalde, dönmeye mi çalıştı artık naptı anlamadım ama beni mahfetti.. Sonra sabah bir kalktım baktım, göbeğin iki yanı boşalmış resmen.. Ortada duruyor benim bebek... Hala da öyle.. Haftasonuda bir su toplamışım anlatamam.. Dün geceden beri tuvaletteyim.. Içim boşaldı resmen.. Resmen eridim.. Ne tuhaf bişi ya anlatamam.. Göbek sivrildi iyice..
Kızlar benim kıza 29.haftaya girince bir haller oldu, cuma akşamı bir şişkinlik yaşadım anlatamam.. Bişeyler yapmaya çalıştı bebek herhalde, dönmeye mi çalıştı artık naptı anlamadım ama beni mahfetti.. Sonra sabah bir kalktım baktım, göbeğin iki yanı boşalmış resmen.. Ortada duruyor benim bebek... Hala da öyle.. Haftasonuda bir su toplamışım anlatamam.. Dün geceden beri tuvaletteyim.. İçim boşaldı resmen.. Resmen eridim.. Ne tuhaf bişi ya anlatamam.. Göbek sivrildi iyice..
ammmannnn nasıl büyümüş diyet yap istersen fatma
Koptum yaaaaa
keşke mümkün olsa.
Canım siz kaç kişisiniz ankarada buluşsanıza.
Valla öyküm benimkinin de huyu suyu değişti iyice.
Alta çok vurmaya başladı. çıkmak istiyo galiba.
channel kendin gibi güzel ve sarı bir gelin bekliyorum sendennn
canım bende egeye onu anlatmaya çalışmtım bir tuhaf hareketler yapıyor yan tarafa kaydı gibi ,titriyo ittiriyo bişeyler yapmaya çalışıyor anlamıyorum ağzım açık onu seyrediyorum
ammmannnn nasıl büyümüş diyet yap istersen Fatma
koptum yaaaaa
keşke mümkün olsa.
canım siz kaç kişisiniz ankarada buluşsanıza.
valla öyküm benimkinin de huyu suyu değişti iyice.
alta çok vurmaya başladı. çıkmak istiyo galiba.
ay cnm saolda mumkunse cenesı bana cekmesın uzun olsunda gıddan kurtarsınn:))::)
benimki de hep alta vuruyo ters durduğu için herhalde, bi de karnım yamuk resmen ya, komik geliyor bakınca:) burda 4-5 kişi varız herhalde ama blue ne zamandır girmiyor, karakan da çıkamıyor bildiğim kadarıyla...
ay cnm neden öyle düşünüyorsun sakın haaaaa sen çok güzel bir hamilesin kumtorbasıymış. Kız sezin var senin içinde. Düşersinde ağlarsında herşey mübah bize. Allah korusun sadece önemli bişey olmamış. Kimsede bişey diyemez yamulurlar valla. Nurtopu gibi evlat vereceksin onlara sen.
Benim kızda gündüzleri sakin korktum işte nebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?