YERİM GÖBÜŞÜN İÇİNDEKİ DÜNYA GÜZELİNİ BENNNNNNNNNN
PATLARMISIN:????? BİLMEMKİ. BEN PATLAMADIYSAM SEN PATLAMAZSIN (herhalde)
BENDE BOY YOK BACAK KALMAMIŞ KIZIM SEN DALYAN GİBİ KADINSIN
rahat gittin mi canım dönüşte?
anam dana tosun maşallahhhhhhhhh kızım 4,5 kilo doğurursunuz siz.hepiniz şişkosunuz işdeee:d:d:d gıcıklık değil mi bendeki gıcıgııııııım ben... şaka bi tarafa baktım diğerlerinede çok tatlısınız hepiniiiizzzz. Hepinizin yanaklarını sıktırmak istiyorum....
Bide midem bulanıyooo yaaa
burdaki dr un değerleride şunlar
fl:51 mm (27 hafta 4 günlükle uyumlu)
bpd: 73 mm (28 haftalık ile uyumlu)
dedim tahmini kilosu ne kadrdır 1200 gr vrdır yaklaşık dedi
ayyyy bende isterdim gelmek oraay ama benim kız su gibiydi. Bide oyuncaklara binmezse burnumdan getirirdi. Malum akıllı durdu ya karşılık bekler hemen.egeee gule gule kullan canımmmm.. Gercekten uyguna almıssın amaa.. Bızde dolastık ben tulumla havlu aldım fmg de cılegın dedıgı yarım zıbın agız bezı felan aldıı bır tanee de fmg saolsun bebıslere uyku yastıgı aldı. Ben fmg nın esını bıle gordumm yaaaa
süpersiiiinnn egeden fitsin yine..durun bende çekineyim:d:d
süpersiiiinnn egeden fitsin yine..durun bende çekineyim
hee yaa bu böle gidiyo yaa ben nasıl çıkartacgım :)
Saklanmamış halindede bişey yok canım göbeğin çok okadar gayet yakışmış hamileleik
hepiniz şişkosunuz işdeeegıcıklık değil mi bendeki gıcıgııııııım ben... şaka bi tarafa baktım diğerlerinede çok tatlısınız hepiniiiizzzz. hepinizin yanaklarını sıktırmak istiyorum....
bide midem bulanıyooo yaaa
burdaki dr un değerleride şunlar
fl:51 mm (27 hafta 4 günlükle uyumlu)
BPD: 73 mm (28 haftalık ile uyumlu)
dedim tahmini kilosu ne kadrdır 1200 gr vrdır yaklaşık dedi
yaaa ege ellerim ayaklarım çok uyuşuyo taşıyamıyorum kendimi.
dün sabah merdivene ayağım takıldı düştüm. bu uyuşukluk iyice sakar yaptı beni.
anam dana tosun maşallahhhhhhhhh kızım 4,5 kilo doğurursunuz siz.
ayyyy bende isterdim gelmek oraay ama benim kız su gibiydi. Bide oyuncaklara binmezse burnumdan getirirdi. Malum akıllı durdu ya karşılık bekler hemen.
Eşinide gördün he.. Bende res,mde görmüştüm. Güle güle kullanın.
kızım sen benimle dalaşmazsan işişn rast gitmezmi. Deli manyak.
Ben bikeere onaylandım .çok şişman değilim
:44:
Eki Görüntüle 164939
saklanmamış halim
yiğidin malı meydanda.
c.tesi akşamı yeğenimin odasında çekildim :)
cnm gerçekten hepsinede çok yakışmış hamilelik. Eminim sizlerede yakışmıştır.saklanmamış halindede bişey yok canım göbeğin çok okadar gayet yakışmış hamileleik
ayy allah korusun bişey olmadı demi.yaaa ege ellerim ayaklarım çok uyuşuyo taşıyamıyorum kendimi.
Dün sabah merdivene ayağım takıldı düştüm. Bu uyuşukluk iyice sakar yaptı beni.
ayy okadar durduyaa canım eylul onada masallah oyuncakları hakettı o yanı:):)allahım yaa ne yanaklardı onlar oleeee
cnm ya saolasınuız cok rahat gıttım donustede esım aldıı ama sızın ıcın uzuldumm o trafık ve yagmurda benı bıraktınız cok saolunnn sana borcluyum fmggggg... bu arada canım esın de cok ıyı bırıne benzıyorrrsize
anam dana tosun maşallahhhhhhhhh kızım 4,5 kilo doğurursunuz siz.
ayyyy bende isterdim gelmek oraay ama benim kız su gibiydi. Bide oyuncaklara binmezse burnumdan getirirdi. Malum akıllı durdu ya karşılık bekler hemen.
Eşinide gördün he.. Bende res,mde görmüştüm. Güle güle kullanın.
kızım sen benimle dalaşmazsan işişn rast gitmezmi. Deli manyak.
Ben bikeere onaylandım .çok şişman değilim
:44:
valla bilmiyom o günler gelsinde görelimkızdırma ağamı.
sen öyle san onun 15 kilo almış hali yok valla.
valla sezeryan yap istersen arkadaşım. durum biraz zor görünüyo
ayyyy sağol canım. birde rahat hareket edebilsem süper olacak.
maşallah kuzucuklara maşallahKız maaşallah seninkide bizimki gibi tosuncuk olmuş boyuda 35,5 cm işte haftasıyla uyumlu :)))))
fmggg çok güldüm yaaaaaa fatmayı yakalasan dövcen resmen.manyakmısım kızım sen şaka mı bu. Az göbekli başka hatunu çekip koyuyon di mi?
Fatma vallla döverim. Nerende kız çocuk.
Ayyyyy tansiyonum yükseldi.
Ne borcu beeee duymamış olayım. Rahat gittiğine sevindim.
Eşim iyidir sağolsun. Bazen zor insan oluyor napalım.
Aşk olunca samanlık seyran oluyor.
Arada kavga her evde oluyor di mi?
bencede bu gidişle 4 ü geçer mi bilmiyorum şeker falan çıkmaz inş. Yarım saat falan kaldı hastaneye gitmeme...
Kızım ben hafta sonunu geçiremedim sana çatmadan duramıym kanım kaynıyo:d:d:d:d
valla bilmiyom o günler gelsinde görelim
maşallah kuzucuklara maşallah :d:d
channel kız maydanoz suyu içme maydonuzu ölece ye
manyakmısım kızım sen şaka mı bu. az göbekli başka hatunu çekip koyuyon di mi?
Fatma vallla döverim. nerende kız çocuk.
ayyyyy tansiyonum yükseldi.
ne borcu beeee duymamış olayım. rahat gittiğine sevindim.
eşim iyidir sağolsun. bazen zor insan oluyor napalım.
aşk olunca samanlık seyran oluyor.
arada kavga her evde oluyor di mi?
fmggg çok güldüm yaaaaaa fatmayı yakalasan dövcen resmen.
Aaa kavgasız ev olurmu. Bizde cumartesi akşamaı kocamla dışarı çıktık baya uzun zamandan sonra adamımla gezdik. Ama bugun sabah yine gitti. Mersine ordan ankaraya inşallah yarın akşam dönecek.
kız belli dolmuşsun hafta sonu uğraşamadın ya. Fmg doğru söylüyor sen resim koyma bizim moralimiz bozuluyor
fmggg çok güldüm yaaaaaa fatmayı yakalasan dövcen resmen.
Aaa kavgasız ev olurmu. Bizde cumartesi akşamaı kocamla dışarı çıktık baya uzun zamandan sonra adamımla gezdik. Ama bugun sabah yine gitti. Mersine ordan ankaraya inşallah yarın akşam dönecek.
kız belli dolmuşsun hafta sonu uğraşamadın ya. Fmg doğru söylüyor sen resim koyma bizim moralimiz bozuluyor
ya fmg sen hıccc tuzlu yeme acaba bıde maydonoz suyu felanmı ıcsen odem atıyormusss senın ellern felan cok sısmıs cunkuuu rahat edemessın hıcccc
seninde sadece karnın almış fmg bacakların ince görünüyor ne patlansı kıs daha var 9. ay fotolarını merak ediyorum:))))ne durumda olacağız
ayy allah korusun bişey olmadı demi.
Fmg benim kız çok nazlı oynuyor sezin nasıl. Sallarsam dürtersem vuruyor onun dışında yok bişey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?