2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

YERİM GÖBÜŞÜN İÇİNDEKİ DÜNYA GÜZELİNİ BENNNNNNNNNN

PATLARMISIN:????? BİLMEMKİ. BEN PATLAMADIYSAM SEN PATLAMAZSIN (herhalde)
BENDE BOY YOK BACAK KALMAMIŞ KIZIM SEN DALYAN GİBİ KADINSIN

yaaa ege ellerim ayaklarım çok uyuşuyo taşıyamıyorum kendimi.
dün sabah merdivene ayağım takıldı düştüm. bu uyuşukluk iyice sakar yaptı beni.

anam dana tosun maşallahhhhhhhhh kızım 4,5 kilo doğurursunuz siz.

ayyyy bende isterdim gelmek oraay ama benim kız su gibiydi. Bide oyuncaklara binmezse burnumdan getirirdi. Malum akıllı durdu ya karşılık bekler hemen.
Eşinide gördün he.. Bende res,mde görmüştüm. Güle güle kullanın.

süpersiiiinnn egeden fitsin yine..durun bende çekineyim:d:d

kızım sen benimle dalaşmazsan işişn rast gitmezmi. Deli manyak.
Ben bikeere onaylandım .çok şişman değilim
:44:

süpersiiiinnn egeden fitsin yine..durun bende çekineyim

kızdırma ağamı.
sen öyle san onun 15 kilo almış hali yok valla.

hee yaa bu böle gidiyo yaa ben nasıl çıkartacgım :)

valla sezeryan yap istersen arkadaşım. durum biraz zor görünüyo

Saklanmamış halindede bişey yok canım göbeğin çok okadar gayet yakışmış hamileleik

ayyyy sağol canım. birde rahat hareket edebilsem süper olacak.

Kız maaşallah seninkide bizimki gibi tosuncuk olmuş boyuda 35,5 cm işte haftasıyla uyumlu :)))))

dün sabah merdivene ayağım takıldı düştüm. bu uyuşukluk iyice sakar yaptı beni.

ya fmg sen hıccc tuzlu yeme acaba bıde maydonoz suyu felanmı ıcsen odem atıyormusss senın ellern felan cok sısmıs cunkuuu rahat edemessın hıcccc

ayy okadar durduyaa canım eylul onada masallah oyuncakları hakettı o yanı:):)allahım yaa ne yanaklardı onlar oleeee

saklanmamış halindede bişey yok canım göbeğin çok okadar gayet yakışmış hamileleik
cnm gerçekten hepsinede çok yakışmış hamilelik. Eminim sizlerede yakışmıştır.

Dün sabah merdivene ayağım takıldı düştüm. Bu uyuşukluk iyice sakar yaptı beni.
ayy allah korusun bişey olmadı demi.
Fmg benim kız çok nazlı oynuyor sezin nasıl. Sallarsam dürtersem vuruyor onun dışında yok bişey..

işde beeeeenn durun bide hilmiye diyim boydan çeksin

Eki Görüntüle 164943

o ne kız ne var orda yastık mı koydun.yoksa akşam yyine yemeği çokmu kaçırdın.
Zaten 1200 çocuksa eşi suyu sen doğurunca sıfır bedene düşersin.. Kızım bu işin raconu kilo almak. Yiycen deli gibi.

işde beeeeenn durun bide hilmiye diyim boydan çeksin

Eki Görüntüle 164943

manyakmısım kızım sen şaka mı bu. az göbekli başka hatunu çekip koyuyon di mi?
Fatma vallla döverim. nerende kız çocuk.
ayyyyy tansiyonum yükseldi.

ne borcu beeee duymamış olayım. rahat gittiğine sevindim.
eşim iyidir sağolsun. bazen zor insan oluyor napalım.
aşk olunca samanlık seyran oluyor.
arada kavga her evde oluyor di mi?

bencede bu gidişle 4 ü geçer mi bilmiyorum şeker falan çıkmaz inş. yarım saat falan kaldı hastaneye gitmeme...
kızım ben hafta sonunu geçiremedim sana çatmadan duramıym kanım kaynıyo

valla bilmiyom o günler gelsinde görelim

Kız maaşallah seninkide bizimki gibi tosuncuk olmuş boyuda 35,5 cm işte haftasıyla uyumlu :)))))
maşallah kuzucuklara maşallah

channel kız maydanoz suyu içme maydonuzu ölece ye

fmggg çok güldüm yaaaaaa fatmayı yakalasan dövcen resmen.
Aaa kavgasız ev olurmu. Bizde cumartesi akşamaı kocamla dışarı çıktık baya uzun zamandan sonra adamımla gezdik. Ama bugun sabah yine gitti. Mersine ordan ankaraya inşallah yarın akşam dönecek.

kız belli dolmuşsun hafta sonu uğraşamadın ya. Fmg doğru söylüyor sen resim koyma bizim moralimiz bozuluyor

ooo o kavgalar tuz bıberr bısı olmaaz her evde oluyorrr...

banane yaa koyacam işde hevesim varrr neyse ben kaçar çamaşrlaırımı sereyim vakit glir hastaneye gidip kan verip gelieyim kahvaltı yapyım

hangi filme gıttınız canımm:):)

ya ege senı kım tutarr kızların olduktan sonra yanında ana patroniçeee

ya fmg sen hıccc tuzlu yeme acaba bıde maydonoz suyu felanmı ıcsen odem atıyormusss senın ellern felan cok sısmıs cunkuuu rahat edemessın hıcccc

tuzlu yemiyorum canım. bünyem yapıyor. sadece şişlik olsa razıyım uyuşukluk çok kötü.
sanki başka bedenndeyim. açıklamaya bak
maydonoz suyu falan dokunur belki. cesaret edemem.

seninde sadece karnın almış fmg bacakların ince görünüyor ne patlansı kıs daha var 9. ay fotolarını merak ediyorum:))))ne durumda olacağız

vallla bigün patlamış halimi gazetede görürseniz şaşırmayın. 3. sayfa haberlerinde

ayy allah korusun bişey olmadı demi.
Fmg benim kız çok nazlı oynuyor sezin nasıl. Sallarsam dürtersem vuruyor onun dışında yok bişey..

yok bişey olmadı da ağrıma gitti çok. kayınvalidemlerin kapısında düştüm.kendini taşıyamıyor diycekler diye üzüldüm.
yediremiyorum kendime. kaç yıl voleybol oynadım çelik gibi hatundum. kum torbasına döndüm. sinir oluyorum.
sezin karnım acıkınca çok hareketleniyor. yemek yiyince sakinleşiyor. uyuyor. gündüzleri böyle. geceleri hiç sorma karnımı yamultuyor. yaramaz kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…