2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel hanımlar ve tatlı bebişler...

forumda çok yeni sayılırım, muhabbetinizi kıskandım valla.Sizleri ne kadar çok yakından tanıyamasamda samimiyetiniz ve güzellikleriniz yüzünüze yansımış. Hepinizde çok güzel çıkmışsınız maşallah. Kıskandım buralarda ben sizleri:))))))

ay canım çok şekersiniz ama gerçekten kiloluyum yaa
channelde kilo yok yalan söylüyor. Ama fmg ben ve yelkovan resmen yarım dünyayız:))
wylmada karın var sadece

günaydınn

oh oh oh buluşmuşsunuz çok tatlı çıkmışsınsız ya maşallah hepinize ege eylülün yanaklarını yerim ya maşallah ona da
eylülle ben kıpkırmızı olduk zaten sıcaktan.
Elma yanaklı kızım

hahahaha yeni doğum yapmışa benziyor çünkü.
Sadece göbek. Gıdı felan yok çok yalancı channel.
Kız seninde orantısızlığın yokki
yüzn çok güzel ama çok sakin çok pozitifsin.
Amaaaaaaa yelkovanda bir göğüs var dalasım geldi.. Muhteşemmmmmmm hürremki gibi

evet maşşalllah.
ayyy çok güzeldi. ben çok memnun kaldım. yine görüşelim kızlar.

Kız yelkovanla wylma çok fit duruyor... Channelda kilo yok belli ama sanki biraz ödem olmuş.. Ege sende şişlik falan yok kızım.. Ay çok tatlısınız ya.. Valla nisanda yine buluşun ama bende gelcem mutlaka.. Anadolu yakası olması gerekmez ama en azından Beşiktaş falan olsa ulaşım açısından daha rahat olur.. herkesin ortasında olur...

çenesi düşük karılarrrr beni görmüyormsunuuuuuzz ...............

saklanmamış halim
yiğidin malı meydanda.
c.tesi akşamı yeğenimin odasında çekildim :)

Eklentiler

• $28+3.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
nerden aldın. Uygunmuş fiyatları. Gülegüle kullan.
Sizden sonra dediğim çarşıya gittik.
fiyatları banada uygun geldi
son kullanma tarihleri 08/2012 di zaten bir yıldan fazla olmaz dedi. Bizim orda bebk mağzası var dün annemle çıktık öyle dolaşalım diye onu aldım.
Fmg çok hareketli değil ya duru sezin ne durumda. Sallamasam dürtmesem tık yok.

hahahahaha resminize baktım 1 tane mi çekildinizkızz... Egee tombik egeeee:d:d:d:d bende dr dan şeker içtim 1 saati bekliyoru evdeyim:d:d:dd:
bumudur uyuz karı insan derki hiçde kilolu çıkmamışsınız .3 tane rsim var orda nerenle bakıyosun.

bizde senin le olmak isterdik ama olsun bidahakine.
Karnım baya büyük de bugun işyerinde kadın dediki yüzün ne kadar şişmiş sen birden böyle şiştin ödem oldun. Anlamadım ne demek istedi. Kendisinin 6 yıldır koca kıçını çekiyorum ben koca gö...lü karı

cnm sağol sende takıl bize:)))))))

evet maşşalllah.
Ayyy çok güzeldi. Ben çok memnun kaldım. Yine görüşelim kızlar.
bende valla çok sevdim.
Görşelim tabi

kız channel çok rahat geldi. Ido ile. Ama nerde isterseniz bana uyar. Nisanda havalarda düzelir.

saklanmamış halim
yiğidin malı meydanda.
C.tesi akşamı yeğenimin odasında çekildim :)

bu senin bebeklik halin galiba aynı sezine benziyorsun:))))))))))))))))))

hepiniz şişkosunuz işdeee gıcıklık değil mi bendeki gıcıgııııııım ben... şaka bi tarafa baktım diğerlerinede çok tatlısınız hepiniiiizzzz. hepinizin yanaklarını sıktırmak istiyorum....

bide midem bulanıyooo yaaa
burdaki dr un değerleride şunlar

fl:51 mm (27 hafta 4 günlükle uyumlu)
BPD: 73 mm (28 haftalık ile uyumlu)

dedim tahmini kilosu ne kadrdır 1200 gr vrdır yaklaşık dedi

egeee gule gule kullan canımmmm.. gercekten uyguna almıssın amaa.. bızde dolastık ben tulumla havlu aldım fmg de cılegın dedıgı yarım zıbın agız bezı felan aldıı bır tanee de fmg saolsun bebıslere uyku yastıgı aldı. ben fmg nın esını bıle gordumm yaaaa

dana olacak kızım seninki de :)))))

rahat gittin mi canım dönüşte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…