- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
ewet yaa hatta bnmki olabildiğince geç gelsin ikisiyle ne yapacağım bilmiyorum:18:son günlerde benimki de hiç durmuyor. ablam kesin sıkıldı orda diyor:)) aman haa,sıkılıp gelmeye kalkmasın sakın dedim:)))
kızlar benim taşınma işi muhtemelen 3 hafta sonra olacak.. ben toplanmaya başlayayımmı? we nereden başlayayım?
hiç açılmamış mutfak eşyalarım çok, önce onları mı koliliyeyim açmadan, yeni ewe geçince hepsini kullanacağım açıp yıkayıp mı koliliyeyim??
sonra nereye geçeyim bana bi sıralandırabilirmisiniz bilgiisi olanlar
taşınma işinden çok anlamam ama sürekli elinin altında olanları bırak diğerlerini yavaş yavaş topla bence. zaten hızlı yapamazsın anca biter. dediğin gibi kullanmadığın mutfak eşyalarını, kışlık kıyafetleri ve vitrin içini toplamaya başla bence.kızlar benim taşınma işi muhtemelen 3 hafta sonra olacak.. ben toplanmaya başlayayımmı? we nereden başlayayım?
hiç açılmamış mutfak eşyalarım çok, önce onları mı koliliyeyim açmadan, yeni ewe geçince hepsini kullanacağım açıp yıkayıp mı koliliyeyim??
sonra nereye geçeyim bana bi sıralandırabilirmisiniz bilgiisi olanlar
annenle aynı şehirdesizniz yardımcı olur sana. benim kuzenim de arka arkaya doğum yaptı, annesiyle yakın oturuyorlar. teyzem sabah 8 akşam 6 mesaiye gidiyor yazık:))ewet yaa hatta bnmki olabildiğince geç gelsin ikisiyle ne yapacağım bilmiyorum:18:
bebekpoyraz çok güzel aldıkların. hele o kırmızı beyazlıya bayıldım. elbise de mi o?
evet cnm elbıse cok hos dımı
bende kırmızı beyazlıya bayıldım ayrıca atlet takımları çok güzel güle güle giydir bebişine
harika.. bebekken yeğenime amıştım o tarz bir tenis elbisesi. çok tatlı oluyordu giyince,bacaklar tombik tombik çıkıyor:))
bn illaki süreceğim rahat edemem yoksa:) herşeyi görmem lazım ne nerde:)canım bende 1 ay önce taşındım ama hiç bi şeye elimi sürmedimnerden başlanır ne yapılır bilemicem saolsun annemler kayınvalidemler herkes taşıdı yerleştirdi bana oturması kaldı:76:
yerim o tawşanın kıçını ben:)gıttım alısverıse ne buldaysam aldım sınırımdenEki Görüntüle 171406 Eki Görüntüle 171407 Eki Görüntüle 171409 Eki Görüntüle 171410 Eki Görüntüle 171404 Eki Görüntüle 171400 Eki Görüntüle 171401 Eki Görüntüle 171402 Eki Görüntüle 171403 Eki Görüntüle 171405 Eki Görüntüle 171412
en son annem we eşim tartıştılar we annem gelmiyor bize, eşimdegörüşmek istemiyor kendi annesi burda o we görümcemi çağıracağım halledecekler artıktaşınma işinden çok anlamam ama sürekli elinin altında olanları bırak diğerlerini yavaş yavaş topla bence. zaten hızlı yapamazsın anca biter. dediğin gibi kullanmadığın mutfak eşyalarını, kışlık kıyafetleri ve vitrin içini toplamaya başla bence.
annenle aynı şehirdesizniz yardımcı olur sana. benim kuzenim de arka arkaya doğum yaptı, annesiyle yakın oturuyorlar. teyzem sabah 8 akşam 6 mesaiye gidiyor yazık:))
bn illaki süreceğim rahat edemem yoksa:) herşeyi görmem lazım ne nerde:)
yerim o tawşanın kıçını ben:)
en son annem we eşim tartıştılar we annem gelmiyor bize, eşimdegörüşmek istemiyor kendi annesi burda o we görümcemi çağıracağım halledecekler artık
en son annem we eşim tartıştılar we annem gelmiyor bize, eşimdegörüşmek istemiyor kendi annesi burda o we görümcemi çağıracağım halledecekler artık
günaydın cnmm. Sorma mide yanması deli ediyor beni.
Sıkıldım ben işyok topikte kimse yok hava kasvetli
bende artık 8.aya girdim diyebliyorummmmmmmmmmm
bn illaki süreceğim rahat edemem yoksa:) herşeyi görmem lazım ne nerde:)
yerim o tawşanın kıçını ben:)
ben de daha çıkmadım yaaa çok sinir oluyorum.. kocam haftaya haftaya diyip erteliyo, en son ben çıkıcam alıp bi arkadaşımı yanıma:))))) sınırden cıktım aldım ama ıyıde ettım sanırım rahat kafayla cıksam boyle guzel seyler bulamazdım bazen delırıp cıkmak ıyı olyo demekki..
zaten ümidim doğuma.. hastanede barışırlar belki diyorumyardım edecek birileri varmış allahtan.bebek doğunca dayanamaz gelir annen de..
hıhhh beğenemdinmi uleyn deseydinneyse sıkma canını bende kaynıma sınır oldum esımı arıo yalnıs cevırıo numarayı benı arıyor yanlıslıkla hııı senmıydın dıyıp kapadı suratıma telı sınır embesıl seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?