nasıl çıktı şeker yüklemen iyidir inş.
aldım aa şükür randevuyu hilmide glebilecek
gata mıkoptum kız askeri hastane ondan aldım işde p.tesi beni bekleyin heyecanla D:
hadi c.tesi hayırlı haberlerle gelirsin.
fmg ya niye o utonu kaldırmışlar yaa
Çizelgende 31 yazdığında 32. haftaya girmiş olacaksın...Ordan takip et..Doktorun bilir zaten, 31. hafta bitince açıyorlar doğum iznini...Benim de9 nisanda açılacak.
nasıl çıktı şeker yüklemen iyidir inş.
aldım aa şükür randevuyu hilmide glebilecek
gata mıkoptum kız askeri hastane ondan aldım işde p.tesi beni bekleyin heyecanla D:
hadi c.tesi hayırlı haberlerle gelirsin.
bugun öğleden sonra gidicem
çlekkk dr sana diyor zaten 32. haftanda açılacak iznin . ama benim sezeryan ya 1 hafta önce açalım sen yine 35 kadar çalış dedi 1 hafta önce almış olursam fazzladan çalışmış oluyrum:)
benimde öle merak etmevalla benden gelmesse cok gulerımm kocman oldu goguslerrr ama ıslev 0
yemek borum yanıyor üfffff:
Hafta sonu hamile eşortmanı aldım kendime..Bi de hamile pantolonu..Bir de kısa kollu ve askılı bluz...
Fiyatlar o kadar pahalı ki..3-4 parça şeye 250 tl.para verdim..Ama mecburen, çünkü diğer hamileliklerim kışlık, artık kışlık giyemiyorum..Yazlıklara geçicem...
Ama verdiğim paraya da çok üzüldüm....
cnm yaa cok koku oldumu evdeeee??
bızede adam bu hafta yaparım dedı ama havalarda kotu gecede bırakmak ıstemıyorummm
ya valla 22 nisanda tavanlar alçılarız dediler. 23-24 niasanda boya 2 günde bitermiş kapılar felan.. bende anamda kalıam . eylülünde gösterisi var eşyalar anneme gidicek offf. valla kurtuldun sen
Hafta sonu hamile eşortmanı aldım kendime..Bi de hamile pantolonu..Bir de kısa kollu ve askılı bluz...
Fiyatlar o kadar pahalı ki..3-4 parça şeye 250 tl.para verdim..Ama mecburen, çünkü diğer hamileliklerim kışlık, artık kışlık giyemiyorum..Yazlıklara geçicem...
benimde öle merak etme
gel üfleyeyim
yaa kızlar sabahdan beri şeyime iğne batıyor gibi yaaa :26:
Peki biz 32de gidip 37ye kadar çalışabilir raporu almayaak mıyız?
anlamadım ki zuzum, doktor yoktu yarın sorucamm
siz izine ayrılınca yine bizimle konusucakmısınız
kimlerin evinde internet yok
kuzuda yok
fmg de var
fatma varda var
channelde var
oykum zaten evde
diğerlerini bilmiyorum
bugun öğleden sonra gidicem
çlekkk dr sana diyor zaten 32. haftanda açılacak iznin . ama benim sezeryan ya 1 hafta önce açalım sen yine 35 kadar çalış dedi 1 hafta önce almış olursam fazzladan çalışmış oluyrum:)
evet çok vermişsin giysen giysen 2 ay giyersin ama neyse almışın artık güle güle kullan tatlım
lcw den neden almadın ki
orada eşofman altları 20 tl di
ben hep oradan aldım çok uygun fiyatları
bir hamile kotunu 16 tl ye aldım ya indirimde
canım bizim evde yok kapattırdık neti... ben izne ayrılırsam taa işe başlayana kadr giremem büyük ihtimalle...
Ağam hiç anlamıyorum yaaa.
Benim doktor bana bişey demez
Adam her görüşünde beni yeni görüyor gibi , hiçbir şey hatırlamıyor, ben 7 ayı özet geçmek zorunda kalıyorum, prof. ya, ne gereksiz bişey yapmışım profa gitmekle, kafa dolu adamda anlamıyor benş
Ay çok pahalı be kuzuu
ama olsun güle güle kullan sonuna kadar tepe tepe inşallahh
2-3 güne geçiyor. boya kokusu pek sorun olmuyor.
ama mobilya kokusu feciiiiiiiiiiiiiii...
bilmemki bebiş. hngi akla hizmet kaldırdılar acaba.
allah yardımcın olsun canım.
napalım bi şekilde halledeceksin.
ege bu gün mü gidiyon rapor için 31+0 da mı başlatılıyor. bana niye çarşamba dedi doktorum. 31+1 oluyorum o gün.
ayrıca nasıl 1 hafta fazla kullanıyoruz. toplam 16 hafta değil mi?
Hoşgeldin fıstık, nasılsın...
Bebiş nasıl....
Günaydın canımmmm hoşgeldin keyifler nasılll?
günaydın hemşommmmm
hoşgeldin naber
bütün kızlar toplandık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?