bi sen anlamıyorusn ben de sıkıldım
ayyy kıyamam çok zor.
allah en kısa sürede nasip etsin, hayırlısıyla inşallah.
kuzzum hiç anlamıyorum, su gibi zaman.
doğuracaz kız şunun şurasında ne kaldı.
ahahha tv de doktorum programında gürkan kubilay elinde havuc tutuyordu ahahah seye benziyordu öle bir tutmus ki salak adam
sağol çilekçikkk
çilek hadi çilek mevsimi geldi :))) gecen gün pazarda aklıma geldin yine :)
channel benim göğüslerde de hiç tık yok arada sıkıyorum bir damla bişi gelsin bir daha uğrasmıcam diye yok tık yok
ay o silikona uyuz oluyorum taktırmasaydım içim daha bir rahat ederdi
ay delii sakın sıkmaaaaaa ben krem bile sürmüyorum erken doğumu tetikliyormuş. ellemeyin dedi dr.
kuzuuu sen demiştin ki doğum para ssk dan 2800 falan tutuyor diye bu askeri maaş alanlarda da öle di mi
aşaa yukarı hepimiz öle mi alıcaz yane
2800 iyi para ya hiç yoktan iyidir diye
sağol çilekçikkk
channel benim göğüslerde de hiç tık yok arada sıkıyorum bir damla bişi gelsin bir daha uğrasmıcam diye yok tık yok
ytaa nasıl resim eklicez eklenti butonunu kaldırmışlar:26:
günaydınnn ... bizzz geldiiiiikkkkk....11 nisana ada randevumu almışım 9 a ohhhh
günaydın kızlar
yine pazartesi ayy şaka gibi.
günler nasıl geçiyor anlamıyorum
ay bak çok üzüldüm hayırlısı değilmiş desinler artık .. allah herkese isteyen herkese nasip etsin.
(((((( maddi olarak ta kötü .
cnm günaydın valla anlamadım ama öyküm olsa bilirdi onda şeker çıktı ya..
inşallah önemli değildir.
yaaaaaaaa nasıl güldüm anlatamam
kızım bergen olmuşsun sen ya. annaaaaaaaaaaaa.az kaldı ağlama artık
ay canım ben boya yapıcam ya sadece bi süpürüp siliyrum oda vileda ile. yoksa temizlikle alakam kalmadı..
Ya ağrım sızım falan da yok ama, iş falan yapınca kendi kendime kızıyorum, sen yap yap erken doğur aklın başına gelsin diye..İş yapmadan olmuyor, gelen giden oluyor..Hafta sonları falan dışarı çıkıyoruz, Allaha emanetiz artık, yapacak bişey yok..
Hatırlatma yaa, daha ben de yıkamadım bebişimin eşyalarını...Neyi bekliyorsam onu da bilmiyorum...Yıkasam ütülesem olacak da, o zaman da herşey hazır diye bebiş erken gelecek gibi geliyor..
sağol çilekçikkk
yopğunsun ya ondanbana öyle geliyor heralde.
nasıl iş anlamadım. bir bakıyorum pazartesi.
bir bakıyorum cuma. hafta bitmiş.
yok beeeeeeeee brüt ücretin 3/2 si. 2100 felankuzuuu sen demiştin ki doğum para ssk dan 2800 falan tutuyor diye bu askeri maaş alanlarda da öle di mi
aşaa yukarı hepimiz öle mi alıcaz yane
2800 iyi para ya hiç yoktan iyidir diye
ay delii sakın sıkmaaaaaa ben krem bile sürmüyorum erken doğumu tetikliyormuş. ellemeyin dedi dr.
aaa evet yok ekleme butonu.
İnşallah canım..
Valla öyle..Eşime sayıyorum her gün..61 günüm kaldı, seninki daha da az...
İnşallah hep böyle geçer zaman...Biran önce geçsin gitsin ama, bebişlerimizi kucağımıza alalım en kısa zamanda..
Evet, benim doktor da elleme dedi..Bebe yağı sürüyorum onu bile korka korka sürüyorum fazla ellemeden..
bilmiyorum kuzu en son gittiğimde 30-31 mayısta olabilir dedi.bebek günüyle uyumlu çünkü.
26 mayıs ertelenebilirmiş.
şimdilik günü belli değil. bakalım zaman ne gösterecek.
ayyyy cnm bende ole sıkıyorum sıkıyorum bısı yokkk:))::)
su hastne cantası ıcın bırı yorum yazmıstıı: son zamanlarda hazırlanması gerekıır allah korusun sımdı dogum yapsanız onların hıcbırıne ıhtıyacınız olmuycak zaten dıye bana da mantıklı geldıııı...
offf h.sonu da hava kotuyduuu hıcc bıs bakamadık yaaaa
yaa ben göbeğimi çekmiştim onu gösterecektin
çileek dünürümmmm.. nasılsın?
yaa ne özlemişim burayı 1 ay yazmamış gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?