gule gule kullan kuzummmmm. bende kot etek arıyodumm aldım ama fıyatlar o cıvardaydııı. ısın garıbıı 36 beden aldımmm nasıl oluyosaa heralde hamılelerın moralını bozmayalım dıyee bedenlerı buyuk yapmıslarrr aldım mağazadaa::):)):)
yapma beee fatma eve bağlat tekrar niye kapattırdın ki.
fazla kullanmıyorsun yani diğer tarafa bir haftam ekleniyor:))
yok sa 16 hafta tabii
benim pazartesi gel dedler vala bilmem ki
zinkerbell bende net varda ben şifremi bilmiyorum burda kayıtlı diye girireyorum evden giremiyorum.. bakalım halletmem lazım
Fatmaaaaaaaa Egeeeeeeeeeee halledin evden net olayınızııı
Ya da msn'e talim :))
aayyyy en sinir olduğum dr tipi. unutan:Ağam hiç anlamıyorum yaaa.
Benim doktor bana bişey demez
Adam her görüşünde beni yeni görüyor gibi , hiçbir şey hatırlamıyor, ben 7 ayı özet geçmek zorunda kalıyorum, prof. ya, ne gereksiz bişey yapmışım profa gitmekle, kafa dolu adamda anlamıyor benş
Ay çok pahalı be kuzuu
ama olsun güle güle kullan sonuna kadar tepe tepe inşallahh
bana dedı doktor cerrahpasaya yada sıgorta ıle anlaşmalı bı hastaneye gıdıp rapor actırman lazım dedı bu hastane ssk ıle anlasmalı degıl dedı
Fatmaaaaaaaa Egeeeeeeeeeee halledin evden net olayınızııı
Ya da msn'e talim :))
iyiyim sağolun kızlar dün oğlumun arabasını aldık. kırmızısını bekliyorduk ama hiçbiyerde kalmamış. kraft sanırım matrix'i artık üretmiyormuş. bizi hem beklettikleri için hem de kırmızısını bulamadıkları için bari bi hediye verin dedik. bebettonun alt açma minderini istedim ben de :)
park yatak için de kraftın 821 modeli var onu beğenmiştim. piyasada 330 civarında. arkadaşımın bebek internet sitesi var, toptancıdan aldı benim için veee 220 liraya. müthiş fark oldu çok mutlu oldum ben de :) bakalım inşallah sağlam bi şekilde ulaşır elimize :)
günaydın hayırlı haftalar
ya canım 80 küsür fatura geliyordu ve sürekli nett sorun vardı bi dogru düzgün evden bağlanamıyorduk kızdık kapattırdık
günaydın hayırlı haftalar
günaydın.
pahalıymış yaaa. biraz araştır daha uygun kampanyalar var.
yaa benim şeyime iğne batıyo gibi sanahtan beri canım yanıyo
ilk 6 ay kampanyalı kullandık sonradan kolcenter olduttnt bağlatmayız bundan sonra
beni hatırla yapmışım burda hergün giriyor kendisi. evde denedim ne yazdım hatırlayamadım:))nasıl bilmion kız şifreni. valla halledin bilmem.
izinde bide evde sıkılıcam siz de yoksunuz olmaz, hayatta olmaz.
olmadı tümden msn'e yapacak bişey yok.
günaydın cnmmgünaydın hayırlı haftalar
kuzum iyi günlerde kullan .Evet, benim aldığım pantolon da 38 beden...Kesinlikle moral düzeltmek için öyle yapılmış etiketler...
Sende kot eteğini güle güle kullan, istiyorum diyordun...
Şort da alacaktım ama, şort 60 tl.ydi vazgeçtim, çok özenirsem, lcw den aldığım pantolonu kestirip şort yaptırıcam öyle düşünüyorum...
benimde tam bacak aramda ağrı. kramp gibi.
ahh ahhh benimde kasık ağrım var:))off ne bu ayy... ege bu arada benim oğlanda alt tarafımı tekmelemeye baladı yaa çişimi kaçıracakmışım gibi oluyo
kızlar çıkmam lazım yine,
işler dağ gibi. bıktım leeeeen......
hadi görüşürüz sonra.
kızlar çıkmam lazım yine,
işler dağ gibi. bıktım leeeeen......
hadi görüşürüz sonra.
Evet, benim aldığım pantolon da 38 beden...Kesinlikle moral düzeltmek için öyle yapılmış etiketler...
Sende kot eteğini güle güle kullan, istiyorum diyordun...
Şort da alacaktım ama, şort 60 tl.ydi vazgeçtim, çok özenirsem, lcw den aldığım pantolonu kestirip şort yaptırıcam öyle düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?