merhaba canım
denk gelemedik bidaha
nasılsınız bakalım
günaydın canım nasılsın
öyle mi, ben de gelmek isterdim aslında en büyük korkularımdan biri göğüs ucu yarası, inşallah olmaz hiçbirimizde. bu arada Joker'de lansinoh ürünlerinde %50 indirim vardı, kremini aldım ben de haftasonu...
antalyayı tercih edebilirdim ya, burda stres atacak, gezecek bi yer yok pek, bi tek alışveriş merkezleri işte. hamile oldum olalı kalabalığa da dayanamıyorum artık nefesim daralıyor
İyiyiz kızlar..Kızım kocaman oldu bana da sıcak basıyor yaa, dün hava yağmurlu, o yağmurda kısa kollularla gezdim çarşıda...Görenler deli demiştir garanti...Sıcak basıyor mu size de..
ay evet yaa hararet basıyo benide daralıyorum bazen menopoza girsek naparız acaba
Ne yapacaz atletle donla otururuz evin içinde..Klimayı açıp..
hadi evde atletle donla oturcaz ya dışarda yazın sıcağında bide
sağol canım demek 32.haftanın en başında raporun başlaması lazım. kontrole gittiğimde doktorla tam hesaplayalım bari.Tam 31 olduğunda raporunu veriyorlar...
Benim rapor tarihi 9 nisan, çizelgemden hesapla bak..Tam 31 oluyor günü...Yani 31 bitmiş, 32. hafta başlamış oluyor o tarihte..
öyle mi, ben de gelmek isterdim aslında en büyük korkularımdan biri göğüs ucu yarası, inşallah olmaz hiçbirimizde. bu arada Joker'de lansinoh ürünlerinde %50 indirim vardı, kremini aldım ben de haftasonu...
hadi evde atletle donla oturcaz ya dışarda yazın sıcağında bide
Biz de özdilekteyiz çoğunlukla...
Migros bana sosyete yeri gibi geliyor...Real zaten evimize çok yakın sık sık ordayız...
Bi gün buluşalım kızlar yaa..
İyiyiz kızlar..Kızım kocaman oldu bana da sıcak basıyor yaa, dün hava yağmurlu, o yağmurda kısa kollularla gezdim çarşıda...Görenler deli demiştir garanti...Sıcak basıyor mu size de..
Çıkmayız artık dışarı mecbur kalmadıkça..Ben şimdi bile gündüz dışarı çıkamam yazın, bunaltı gelir....
sağol canım demek 32.haftanın en başında raporun başlaması lazım. kontrole gittiğimde doktorla tam hesaplayalım bari.
3 saatçik aslında bence gel sen de :) kremlerden ben de aldım :) indirim çok iyiydi. göğüs pedi almamış olsaydım onu da alacaktım.
ben geldim günler sonraaaaaaaaaaaaaaahaftasonu açıköğretim sınavlarım vardı, kaynanamlardaydım, cumartesi sınavdan sonra dr a gittim, Ezgim 1300 gr olmu teyzeleri masum masum bakıyodu yüzüme yavrum
bu arada girdiğim sınavlarda sınav görevlilerinden özel ilgide gördüm :))) bi yudum su içtim, adam koşakoşa yanıma geldi,-iyimisiniz iyimisiniz, bi panik bi panik-iyiyim sağolun dedim. adam korkmuş. salondan çıkarken de Allah bağışlasın dediler, yıllardır sınava girerim hiç böyle şeyler yaşamadım, sevdim bu işi, az daha yüz bulsam kopya isteyecektim
neler yapıyosunuz nasılsınız bakalım, varmı gelişmeler...?
sağol canım demek 32.haftanın en başında raporun başlaması lazım. kontrole gittiğimde doktorla tam hesaplayalım bari.
3 saatçik aslında bence gel sen de :) kremlerden ben de aldım :) indirim çok iyiydi. göğüs pedi almamış olsaydım onu da alacaktım.
arkadaşlar hatıra kalsın diye bebeğin görüntüsünü cd.ye kaydettirme işine nasıl bakıyorsunuz yaptıracak olan var mı?
eşimin iş yeri migrosa yakın old. için oraya gidiyoruz genelde yada deepo ya
buluşalım valla bana ctesileri uyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?