2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

öyküm maşallah bebeğine nazar değmesin... nts olayı çok mu yorucu ya korkmaya başladım diğer topikte de hanımlar çok şikayetçiydi :44:

Bence de çok pimpirikli valla.. Benim için iyi oluyor aslında ama bakalım hayırılısı..

kaşıntı yok bende, akıntının rengi arada koyulaşıyor, ben de ondan korkuyorum. amaan ne zor şey bu hamilelik hakkaten. kadın olmak çok zor iş..

Olsa alttan anlardı bence benimki alttan muayene ederek anladı..

Çok sağol canım benim.. Ay ben tabi konuya ortadan dalınca anlamadım.. bacakta sandım...

öyküm maşallah bebeğine nazar değmesin... nts olayı çok mu yorucu ya korkmaya başladım diğer topikte de hanımlar çok şikayetçiydi :44:

Ya aslında bebeğin hareketlerini falan duymak açısından güzelde.. Belin ağrıyor.. Uzanmadan önce arkana mutlaka yastık falan al bence.. Birde 20 dk. sürüyor insan sıkılıyor.. Bir daha ki sefere ben kitabımı alıp gitçem çok sıkılıyorum..

cnm masallah bebısııne kacıncı haftalarda yapılıyor bu

hmm anladım bel ağrısından şikayet ediyrardı zaten... sağol bilgilendirdiğin için öykücüm...

oykumm hosgeldınnn canımmm...
ınsallah bundan sonra mıra sana rahat ettırcek annesı bı sorun cıkmıycakkkk...
ben bu hafta yasemın yakut varya ondan randevu alıcammm esım tutturdu ona gıt dıyeee

ben bu hafta yasemın yakut varya ondan randevu alıcammm esım tutturdu ona gıt dıyeee

ne güzel ismiyle hitap ediyosunuz bebişlere yaa benimki de bi belli olsaydı :)

cnm masallah bebısııne kacıncı haftalarda yapılıyor bu

30.haftadan sonra yapıyorlar bizim hastanede ama herkes aynı mı bilmiyorum..

Canım inşallah rahat ederim artık.. Bu arada ben bugün beklerken o doktora gelen çok oldu... O da iyi bir doktor galiba.. Git canım sen ona git.. Orda karşılaşırız belki ben her hafta gidiyorum zaten

ne güzel ismiyle hitap ediyosunuz bebişlere yaa benimki de bi belli olsaydı :)
kıs benımkıde bellı deıl valla erken dogum yaparsam sadece ısmı ne olur acep dıye dusunuyorummm:)
ben elıf naz yada sedeff ıstıyorum amaaaa saolsun esım hıcbısı begenmıyorrr..

bu hafta alıcam randevuu canımmm aaa cok sevındım ınsallah doktorla tenımız uyusurrr:):):):):)
sımdı vıdeolarını ızlıomda ıyı bı dokora benzıyoo

İnşallah canım.. Çok sosyetik bir kadın.. Çok süslü püslü bişey.. Ben nedense öle doktorları sevmem ama hastası çok herhalde.. Ama orda en çok hasta Emel hanımda.. Yasemin hanım eskiden orası Tıp Merkezi iken başhekimdi.. İyidir herhalde..

yaaa eveeeeeeeeeeeeeett cok susluuuuuuuuuuu..
oykum sen epıduralmı yapıcaksınnnn???
yaaa fotografcı tutacak olan varmııı

yok yaa koltuıgun tepesindeyim hilmiyi aradım ağrı kesici al bana dedim duramıom.. neyse 1 saatim kaldı

Sık dişini dünürüm az kaldı (
Bak benim de belim ağrıyor, bi de çıkıcam 1.5 saat serviste hop hop iyice beter olucam, ordan in servisten eve yürü falan beterin beteri var, motive et kendini

Ben istemiyorum doğum fotoğrafçısı kızlar da sonra pişman olur muyum acep?

Kızlar ben kaçıyorum kızım gelmek üzere.. Çok yoruldum dinlenmem lazım.. byeee

Görüşürükk

O Cerrahpaşalı doktor, bende Cerrahpaşa lı doktorlara çok güvenirim.. Kesin iyidir ama bence ameliyat olayında el alışkanlığı çok önemli... Elin soğumaması lazım.. Benim sorunlu gebelik olunca emel hanımı tercih ettim birde.. Senin bir problemin yok ki Allah a şükür.. çokta fark etmez anlaşabilmen önemli.. Ben iklindede narkozla yaptım, bunda da öyle düşünüyorum... Epidurali benim psikolojim kaldırmaz, ama yaptıran arkadaşlarımda çok memnun bilemiycem yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…