Allah korusun yaa, herkesin bebeği vakitlice doğsunn..
Ay senin doktor da gerçekten çok çok pimpirikli. Benim görümcemde vardı aynı problemler... 38de aldılar hiç bi sıkıntı çıkmadı.. İnşallah senin de öyle olur...
Akşam eve gidince , benim de belim boynum feci akşamı bekliyorumm
kaşıntı yok bende, akıntının rengi arada koyulaşıyor, ben de ondan korkuyorum. amaan ne zor şey bu hamilelik hakkaten. kadın olmak çok zor iş..
kültürün temiz çıktıysa yoktur bişey canım merak etme. aslında benim kültür yapılmadı biliomusun sadece alttan baktı. dışardan da bişey yok. öyle kaşıntı yanma falan da yok. içine baktı ordan böyle krem peynir gibi koyu akıntı çıkarıp gösterdi bana mantar diye. iiiiyy..
maşallah kuzuna kocaman olmuş.şekerine de dikkat edersen hiçbişe olmaz canım kaygılanma
yaa öyküm biliyorum ben o çorapları varis bacağımda zaten vardı. ama ben o bacaklardaki varisten bahsetmiyoruuuum
öyküm maşallah bebeğine nazar değmesin... nts olayı çok mu yorucu ya korkmaya başladım diğer topikte de hanımlar çok şikayetçiydi :44:
Ya aslında bebeğin hareketlerini falan duymak açısından güzelde.. Belin ağrıyor.. Uzanmadan önce arkana mutlaka yastık falan al bence.. Birde 20 dk. sürüyor insan sıkılıyor.. Bir daha ki sefere ben kitabımı alıp gitçem çok sıkılıyorum..
Ya aslında bebeğin hareketlerini falan duymak açısından güzelde.. Belin ağrıyor.. Uzanmadan önce arkana mutlaka yastık falan al bence.. Birde 20 dk. sürüyor insan sıkılıyor.. Bir daha ki sefere ben kitabımı alıp gitçem çok sıkılıyorum..
oykumm hosgeldınnn canımmm...
ınsallah bundan sonra mıra sana rahat ettırcek annesı bı sorun cıkmıycakkkk...
ben bu hafta yasemın yakut varya ondan randevu alıcammm esım tutturdu ona gıt dıyeee
cnm masallah bebısııne kacıncı haftalarda yapılıyor bu
oykumm hosgeldınnn canımmm...
ınsallah bundan sonra mıra sana rahat ettırcek annesı bı sorun cıkmıycakkkk...
ben bu hafta yasemın yakut varya ondan randevu alıcammm esım tutturdu ona gıt dıyeee
kıs benımkıde bellı deıl valla erken dogum yaparsam sadece ısmı ne olur acep dıye dusunuyorummm:)ne güzel ismiyle hitap ediyosunuz bebişlere yaa benimki de bi belli olsaydı :)
30.haftadan sonra yapıyorlar bizim hastanede ama herkes aynı mı bilmiyorum..
Canım inşallah rahat ederim artık.. Bu arada ben bugün beklerken o doktora gelen çok oldu... O da iyi bir doktor galiba.. Git canım sen ona git.. Orda karşılaşırız belki ben her hafta gidiyorum zaten
kıs benımkıde bellı deıl valla erken dogum yaparsam sadece ısmı ne olur acep dıye dusunuyorummm:)
ben elıf naz yada sedeff ıstıyorum amaaaa saolsun esım hıcbısı begenmıyorrr..
bu hafta alıcam randevuu canımmm aaa cok sevındım ınsallah doktorla tenımız uyusurrr:):):):):)
sımdı vıdeolarını ızlıomda ıyı bı dokora benzıyoo
of ağrımdan terliyorum valla
Ya kıyamammm ben sanaaaaaaaaa
Uzanabileceğin bi yer yok mu oralarda?
İnşallah canım.. Çok sosyetik bir kadın.. Çok süslü püslü bişey.. Ben nedense öle doktorları sevmem ama hastası çok herhalde.. Ama orda en çok hasta Emel hanımda.. Yasemin hanım eskiden orası Tıp Merkezi iken başhekimdi.. İyidir herhalde..
yok yaa koltuıgun tepesindeyim hilmiyi aradım ağrı kesici al bana dedim duramıom.. neyse 1 saatim kaldı
yaaa eveeeeeeeeeeeeeett cok susluuuuuuuuuuu..
oykum sen epıduralmı yapıcaksınnnn???
yaaa fotografcı tutacak olan varmııı
Kızlar ben kaçıyorum kızım gelmek üzere.. Çok yoruldum dinlenmem lazım.. byeee
yaaa eveeeeeeeeeeeeeett cok susluuuuuuuuuuu..
oykum sen epıduralmı yapıcaksınnnn???
yaaa fotografcı tutacak olan varmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?