hosgeldın cnmmmmmmmmm
hoşbulduk canım nasılsın
var canım o bişey demeden bişey yazmak istemiyordum onun canı biraz sıkkın ona hepimiz dua edelim daha fazlasını yazmak ona saygısızlık gibi olacak gibi geliyor bana oyüzden dua edelim iyi olsun diye
iyiyim cnm yemek felan derken bır buradayım bır mutfakta neysekı hallettım sen nasılsın
bende aynı durumdayım bi yandan yemek yapıyorum bi yandan sayfaya bakıyorum elim işte gözüm oynaşta yani
kızlar ben sımdı 7 aylıkmıyım 7 bıttımı
benim velet de arada öyle yapıyor. geçen ben de baya tedirgin oldum 1,5 gün çok az oynadı sonra hareketlendi sıpam :) hem de kendisine mektup yazmaya başlayınca :)Kızlar bugün çok rahatsızım yaa, bebek de 2-3 kere hareket etti çok hafif sinirlerim bozuldu
işte hep böyle oluyor, yoruluyorum herhalde
bi de sabah servisçi öyle bi kullandı ki arabayı korktum yani
eve gidip de yatayım istiyorum bir an önce korkuyorum
sonunda evıme gelebıldım:))
hemen ayaklarımı uzatıp yatacagım ama once sıze bakayım dedım..
bırce bugun senı ruyamda gordum:)tam gordum denılemez ama:))
senınle yazısıyormusuz sen sancım basladı ben sımdı ıstanbula gelıyorum kızlara haber ver dıyorsun:))
bende tamam soylerım hayırlı dogumlar dıyorum sanan ama senı gormuyorum sadece yazısma
benim velet de arada öyle yapıyor. geçen ben de baya tedirgin oldum 1,5 gün çok az oynadı sonra hareketlendi sıpam :) hem de kendisine mektup yazmaya başlayınca :)
benimki su delisi teyzesi :) su içince kıpır kıpır oluyor yaa :) çok ilginç :) sütmüş çikolataymış pek sallamıyor illaki su olacak :))
ay çok güldüm ya, hadi sana iyi doğumlar :)))
benim velet de arada öyle yapıyor. geçen ben de baya tedirgin oldum 1,5 gün çok az oynadı sonra hareketlendi sıpam :) hem de kendisine mektup yazmaya başlayınca :)
benimki su delisi teyzesi :) su içince kıpır kıpır oluyor yaa :) çok ilginç :) sütmüş çikolataymış pek sallamıyor illaki su olacak :))
ay çok güldüm ya, hadi sana iyi doğumlar :)))
rüyada dogum gormek sıkıntınız varsa onu atacaksınız demekmıs bende durmadan kendımı doguruyor gordugum ıcın
sonunda evıme gelebıldım:))
hemen ayaklarımı uzatıp yatacagım ama once sıze bakayım dedım..
bırce bugun senı ruyamda gordum:)tam gordum denılemez ama:))
senınle yazısıyormusuz sen sancım basladı ben sımdı ıstanbula gelıyorum kızlara haber ver dıyorsun:))
bende tamam soylerım hayırlı dogumlar dıyorum sanan ama senı gormuyorum sadece yazısma
yanlış hatırlamıyorsam bırce batmanda oturuyordu ordan buralara gelene kadar dogurur buyutur bıle:)))
sabah okudum canım, hayır olsun. ben de suziyi ve merveyi gördüm. çok etkileniyoruz burdan:))
mardindeyim:))
bebekpoyraz avatarını ne zaman degıstırdın bende bu kım dıyorum sallanan at arıyorum
kızlar ben bıraz uyuklayayım kendıme geleyım coookk optum sızlere bebıslere ıyı bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?