2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa eveeeeeeeeeeeeeett cok susluuuuuuuuuuu..
oykum sen epıduralmı yapıcaksınnnn???
yaaa fotografcı tutacak olan varmııı

Çıkmadan fotoğrafla ilgili düşünvcelerimi de söylim kızlar, bebek ilk doğduğunda çok çirkin oluyor ben istemiyorum.. Zaten doğuma kamera sokulmasına bile karşıyım ben, çok gereksiz bence.. Ama benim tanıdığım fotoğrafçı var, yani abimin eşi tanıyor.. Efsane Ersan diye... sitesi de var.. Ben bebek 1-2 aylık olduğunda ablasıyla, ailecek falan dış mekan çekimi yaptırcam Allah kısmet ederse..

bu da iyi fikirmiş :)

Kızlar bugün çok rahatsızım yaa, bebek de 2-3 kere hareket etti çok hafif sinirlerim bozuldu
işte hep böyle oluyor, yoruluyorum herhalde
bi de sabah servisçi öyle bi kullandı ki arabayı korktum yani
eve gidip de yatayım istiyorum bir an önce korkuyorum

cnm benım korkma bende cok korkuyordum da bana msj gelıo dr umdan her 2 haftaya bır dıokı mesajda bu aralar artık bebegınızın hareketlerını daha az hıssedebılırsınız cunkı karın yerınız daraldıgı ıcın bebek gucluk cekıyomus harekette

ayy dışarıda işim vardı ancak gelebildim ege döndü mü kontrolleri olanlar nasıl geçti
çilek sonuçların nasılmış

cnm yaaa artık buyuyolarya bnmde eskısı gıbı hareket etmıyooo napalım seker bız duygusuzlarr gec farkettık kacırdık hareketlerını sımdıde beklerız hareket etmesını:):))

ya ben ıstıorum fotografcı amaa bakalımmm

ıkızımmmmmmmmm artıkkk 7. aydayızzz dıyebılırızzz oh beeee::):):)

çileğim yorulmuşsundur ondanndır evde bak bakalım aynıysa bi dr unu ara endişe etme canım
benimde öyle isteklerim vardı ama kaçtı bi kaç gündür doğumla ilgili hiç bir plan yapmayacağım cumaya randevu aldım bu arada bende saat 15,30 a gel cuma gel gel gellll

Son düzenleme:

inaşallah öyledir canım yaa eve gidip yatiyim de kendime geliyim bi

ayy dışarıda işim vardı ancak gelebildim ege döndü mü kontrolleri olanlar nasıl geçti
çilek sonuçların nasılmış

Delimavi sonuçlarım iyi çıktı, doktorumla daha konuşmadım ama Birce referans aralıklarını söyledi, benim sonuçlar hep aralıkların içinde..
Ege dönmedi, herhalde o yarın sabah gelir artık
sen nasılsın, ne yaptın?

sevindim canım gözün aydın Allah kimseye geçmeyecek dert vermesin çocuklarımızın sağlığı yerinde olsun ege de inşallah ii haberlerle gelir ii nolsun aynı kısır döngü eve git işe gel durumu

resmen öyle oldu (((

ıkızımmmmmmmmm artıkkk 7. aydayızzz dıyebılırızzz oh beeee::):):)

Diyebiliyor muyuz :) ben yeni 6.5 aylık demeye başladım :))) Ben zaten bu hesabı anlamadan doğurucam

İnşallah canım benimmm,
Sen de Cuma güzel haberler getir bize..

sevindim canım gözün aydın Allah kimseye geçmeyecek dert vermesin çocuklarımızın sağlığı yerinde olsun ege de inşallah ii haberlerle gelir ii nolsun aynı kısır döngü eve git işe gel durumu

Hepimiz aynı Bodrumdan haberin var mı? o neler yapıyor, görüşüyor musunuz?

İnşallah canım benimmm,
Sen de Cuma güzel haberler getir bize..

Hepimiz aynı Bodrumdan haberin var mı? o neler yapıyor, görüşüyor musunuz?

var canım o bişey demeden bişey yazmak istemiyordum onun canı biraz sıkkın ona hepimiz dua edelim daha fazlasını yazmak ona saygısızlık gibi olacak gibi geliyor bana oyüzden dua edelim iyi olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…