geçmiş olsun canım varisle mantar niye olmuş acaba
Kötü bişey yok canım takma sakın kafana, üzme bebeğini de..
Egeeeeeee Duru hanımın resmini getir bizeee :)
Dünürüm yaaaaa ben evde olmak istiyorum yaaaaaaaaa
Çok sıkıldım çalışma hayatından da, manyak insanlardan daaaaaaaa
valla eşim zaten her lafı bana getiren. kendisi itiraf etti geçenlerde, annem onun sevgisinin yerine seninkini koycam sandı dedi. benim hatam eşim bana dediklerini söylediğinde gidip onunla konuşmamak oldu. senle ilgilenmedik mi kınada demek lazımdı. o zaman içim rahat ederdi. güya kınada bizim tanıdıklar demiş ki asıl kardeşini almak lazımdı vs, bunlar hep iftira. inş kızına da atacaklar ben de duyacam..neyse yaa, düşündükçe daha kötü oluyor. ben kayınvalide olursam inşallah böyle saçmalıklar yapmıcam.
aman kaynanaya ne yaa :) ben ona sormam zaten şekerden falan haberi de yoktur benimkinin :)) ben de lavanta koyabilirim iyi fikir..hem açılmamış olur.
canım geçmiş olsun. mantar enfeksiyon gayet normal. kardeşim de diyor idrar tahlili yapılsa da sürekli enfeksiyon var çıkar diyor. ilaç alırsın geçer çaresi var neticede. fitili de doktor önerdiyse al hiçbişey olmaz, doktoruna güven.
görüşürüz tatlım
canım stresi bırak herşeyi ii düşün olur mu.. dayanamam ben size...belim fena agrıyoooocanım dediğim gibi doktor tamamen hamilelikten dedi ama varis için ben ağdadan şüpheleniyorum. son 3 seferdir ağdaya gitmeye başlamıştım. zaten çok hassastır benim cildim ve acaip şişiodu ağdadan sonra.
sağolun kızlar inşallah dediğiniz gibi önemli bişey yoktur. ama işte beni en iyi siz anlarsınız insan hamile olunca herşeyi 2 kat dert ediyor.
rica ederim canım ne demek benim de hoşuma gidiyo okuyorum değişince hemen :) esprili şeyler yazıyo genelde :)
canım varis olmaması için elimizden bişey gelmez sanırım dimi. yani kendiliğinden ve hamilelikten olan birşey. doktor ne dedi tedavisi varmı diye sordun mu?
canım stresi bırak herşeyi ii düşün olur mu.. dayanamam ben size...belim fena agrıyoooo
İlk doğumumuz gerçekleşti kızlar...
DENİZ14... 9 Mart 2011.........1,400 gr.........32+2 de bebeğini sezeryanla dünyaya getirdi...
YASMİN 35 YASMİN...... 3 Nisan 2011......2,800gr ....36+1 de.... sezeryanla Ada bebek dünyaya geldi...
ACARESYE 30 Mart 2011....... 34+0 da dünyaya geldi....
böle yazıyo da arkadaşları yazmış iiler diye dogumu yapanlardan yazan yok
canım stresi bırak herşeyi ii düşün olur mu.. dayanamam ben size...belim fena agrıyoooo
canım ben jokerden gidip kendim aldım, burdaki mağazasından. kargo 5 tl bile olsa fazla olmaz çünkü mesela göğüs kremi normalde 40 tl, 20ye inmiş. göğüs pedi 23 lira, genelde 18e satılıyor burda 10a inmiş. çok iyi yani. kargoyla da olsa al bence..ben de iyiyim canım. çok iyi gerçekten fiyatlar. ama ben netten hiç alışveriş yapmadım. kargoya ne kadar ödedin? daha pahalıya gelmez de mi kargo parasıyla?? ben bebedorun 40lı göğüs pedini daha pahalıya aldım. sipariş verirsem onu da alacağım. inşallah sütüm çok olur da çok lazım olur...
sor canım da aklına takılmasın sonra. benim de ufak bi kanamam olmuştu ama doktor alttan bakmadı. sadece rahim ağzı kapalımı diye bi kere kontrol etti. kaşıntı sızlama var mı dedi yok dedim kültür yaptı temiz çıktı. mantar yoktur dimi o zaman :26:ay ne biliyim blue ya nutkum tutuldu hiçbişey soramadım varisle ilgili sonra kızdım kendime zaten. hatta aramayı yada mesaj atmayı düşünüyorum o konuyla ilgili doktoru bugün.
Kızlar merhaba, ben ancak gelebildim.. Sabahtan beri hastanedeyim.. tahliller muayene falan derken öldüm yorgünluktan... Sizden naber... Haberler iyi sayılır.. Bebiş iyi 42 cm.. 1656 gr.. olmuş.. Hala dönmemiş, dönmeye de niyeti yok galiba.. makat duruşunda hala.. NST ye de bağladılar, kalp atışlarını dinledim.. Ay çok sinir bişey NST ya, belim koptu yatmaktan.. Bu arada insülini iki doza çıkardılar malesef.. Artık günde üç kere delicem kendimi
Bu arada doğumu sordum doktoruma.. O da şeker tansiyınla ilgili bişey çıkmazsa, 38,5 haftalıkken alıyoruz ama dedi.. Senin durumunda muhtemelen 37 ye kadar direniriz, 37 den sonra alırız dedi. Yani sona doğru dayanamayabilirsin, şekerin falan yükselir dedi.. Zaten muayene sırasında da az kaldı şı 34-35 i görelim ondan sonrası kolay en kötü 1-2 haftada hastanede yatırırız dedi.. Tabi bunlar kötü senaryolar.. Herşey yolunda giderse ki doktor nedense hiç öle düşünmüyor, 38 de alcakmış... Böyle yani... Birde bebeğin ekosunu istedi, şekerden dolayı yaptırman lazım dedi.. Offff bayıldım bende artık.. Çok mu pimpirikli benim doktorum anlamadım.. Neyse sıktım sizi kızlar yani bizden haberler bunlar..
ay ne biliyim blue ya nutkum tutuldu hiçbişey soramadım varisle ilgili sonra kızdım kendime zaten. hatta aramayı yada mesaj atmayı düşünüyorum o konuyla ilgili doktoru bugün.
ay canım yaaa. ben de sana kıyamam bel ağrısı çok pis bende o da var biliyorum. çok dayanılmaz olursa minoset ya da parol al bitane
Kocaman olmuş maşallah kuzu
Hiçbir sorun çıkmaz inşallah Öyküm, 38de alırlar İdil Mira'yı sağlıkla sıhhatle inşallah
işteyim kızzz.kıvranıyorumr esmen uıffff1400 çok küçük yaaneden doğmuş acaba..
Hayırlısıyla vakitli gelsin bütün kuzular yaa..
Kocana masaj yaptır bak çok iyi geliyor
maşallah kuzumuzaKızlar merhaba, ben ancak gelebildim.. Sabahtan beri hastanedeyim.. tahliller muayene falan derken öldüm yorgünluktan... Sizden naber... Haberler iyi sayılır.. Bebiş iyi 42 cm.. 1656 gr.. olmuş.. Hala dönmemiş, dönmeye de niyeti yok galiba.. makat duruşunda hala.. NST ye de bağladılar, kalp atışlarını dinledim.. Ay çok sinir bişey NST ya, belim koptu yatmaktan.. Bu arada insülini iki doza çıkardılar malesef.. Artık günde üç kere delicem kendimi
Bu arada doğumu sordum doktoruma.. O da şeker tansiyınla ilgili bişey çıkmazsa, 38,5 haftalıkken alıyoruz ama dedi.. Senin durumunda muhtemelen 37 ye kadar direniriz, 37 den sonra alırız dedi. Yani sona doğru dayanamayabilirsin, şekerin falan yükselir dedi.. Zaten muayene sırasında da az kaldı şı 34-35 i görelim ondan sonrası kolay en kötü 1-2 haftada hastanede yatırırız dedi.. Tabi bunlar kötü senaryolar.. Herşey yolunda giderse ki doktor nedense hiç öle düşünmüyor, 38 de alcakmış... Böyle yani... Birde bebeğin ekosunu istedi, şekerden dolayı yaptırman lazım dedi.. Offff bayıldım bende artık.. Çok mu pimpirikli benim doktorum anlamadım.. Neyse sıktım sizi kızlar yani bizden haberler bunlar..
Kızlar merhaba, ben ancak gelebildim.. Sabahtan beri hastanedeyim.. tahliller muayene falan derken öldüm yorgünluktan... Sizden naber... Haberler iyi sayılır.. Bebiş iyi 42 cm.. 1656 gr.. olmuş.. Hala dönmemiş, dönmeye de niyeti yok galiba.. makat duruşunda hala.. NST ye de bağladılar, kalp atışlarını dinledim.. Ay çok sinir bişey NST ya, belim koptu yatmaktan.. Bu arada insülini iki doza çıkardılar malesef.. Artık günde üç kere delicem kendimi
haklısın, vereyim ben de siparişi. ben düşünüp karar verene kadar bitiyor zaten ürünler:)))canım ben jokerden gidip kendim aldım, burdaki mağazasından. kargo 5 tl bile olsa fazla olmaz çünkü mesela göğüs kremi normalde 40 tl, 20ye inmiş. göğüs pedi 23 lira, genelde 18e satılıyor burda 10a inmiş. çok iyi yani. kargoyla da olsa al bence..
hoşgeldin dünürüm, senin kız baldan tatlı ondan böyle oluyordoktorlar her zaman en kötüsünü düşünüyorlar zaten, tedbirli davranmak için. umursamaz olmasından daha iyidir canım bence yine de.. benim de wlymanın meselesinden sonra aklım takıldı, akıntım oluyor biraz çok oluyor, arada rengi değiştiği için doktor açıklık varmı diye baktı ama yoktu çokşükür, kültür aldı o da temiz çıktı. mantar yoktur dimi?
üf ya mayıs bebekleri de mi gelmeye başlamış( bizimkiler vaktinde gelir inşallah... geçen gün haberlerde vardı, adıyamanda 23 haftalık doğmuş bir bebek, 700 gr.mış. kalp sorunu varmış ameliyat etmişler, şimdi toparlamış biraz. ama çok kötü oldum kalbini görünce, doğar doğmaz bir sürü sorunla karşılaşmış ((
İnşallah canım erken olsun istemem tabi ama ben bir sorun olmazsa ne zaman alırsınız dedikçe doktor kesin sorun olcakmış gibi konuştu ona canım sıkıldı, neyse canım 36 dan sonra sorun olmaz artık bence.. Hayırlısı.. Belli de olmaz bakalım..
Akşam eve gidince , benim de belim boynum feci akşamı bekliyorummişteyim kızzz.kıvranıyorumr esmen uıffff
maşallah kuzumuza
Ay mantar dedin aklıma geldi geçen hafta ben doktora gittiğimde antibiyotik verdi ve o bende mantar yaptı... Mantar olunca hiç akıntın olmuyor ve kupkuru oluyorsun, inanılmaz da kaşınıyorsun.. Olsan anlarsın.. Akıntının olması da iyi zaten canım kötü değilki... Kokulu değilse sorun değilmiş..
canım ben jokerden gidip kendim aldım, burdaki mağazasından. kargo 5 tl bile olsa fazla olmaz çünkü mesela göğüs kremi normalde 40 tl, 20ye inmiş. göğüs pedi 23 lira, genelde 18e satılıyor burda 10a inmiş. çok iyi yani. kargoyla da olsa al bence..
sor canım da aklına takılmasın sonra. benim de ufak bi kanamam olmuştu ama doktor alttan bakmadı. sadece rahim ağzı kapalımı diye bi kere kontrol etti. kaşıntı sızlama var mı dedi yok dedim kültür yaptı temiz çıktı. mantar yoktur dimi o zaman :26:
Canım ben 2 hafta önce gittiğimde varis için muayene etti beni doktor bende biraz varis var, ve pıhtılaşma problemi de var belki ondandır... Varis çorabı yazdı bana.. Hamileler için özel varis çorapları var, doktoruna danış istersen.. Ben bbirde pantolon çorabı şeklinde olanlardan aldım onlarda yeterli aslında, diz altı ve 25 tl ye falan aldım acayip rahat ediyor insan hem ödeme de iyi geliyor.. Bilgin olsun, sende danış istersen.
haklısın, vereyim ben de siparişi. ben düşünüp karar verene kadar bitiyor zaten ürünler:)))
inşallah o kötü senaryoların hiçbiri olmaz öyküm. sinirlerin iyice yıprandı yazık. inşallah son olur bu. vaktinde sağlıkla doğar miracık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?