kız ben 2,30da çıktım sende yazmışsın ysabah dr gidicem diye . Aman öyküm bıktım yaa ilaç ilaç neyse boşver. Sen nasılsın neden gittin dr.a idil mira nasıl
sağol cnm.:)
Ben gynofiti aylardır koruma amaçlı kullanıyorum... Doktor enfeksiyon olmamam için verdi.. her hafta bir tane kullandım.. Allah a şükür olmadı bişi.. Ama antibiyotik kullanınca mantar oldum.. zaten olabilir demişti.. Ama dün dedi ki gynofit korumak içinmiş, enfeksiyon ya da mantar olduktan sonra işe yaramıyormuş.. Fakat ben ilk hamilelikte çok yaşadım enfeksiyon, onda da sebamed intim jeli verdi... Onu kullanmıştım çok iyi geldi.. Hala da kullanıyorum..
haklısın tedavi edici özellikleri yok koruma amaçlı ürünler. kullanılmasına karşı olan doktorlar var ama bence bu konuda sorun yaşayanlar için çok iyi ürünler....
slm kızlar ben geldim ege bendede var o ya fıtıl verdı koca antıbıyotık hap gıbı nereme tögbeee tögbeee yapamadım attımbiri dahamı dogurmus su hastane cantası hazırda olanlar ne koydunuz bende koyacam artık ama bılmeıyorum ne koysam bugun odayı bosaltacam bıde odaası sıparıs verılecek bır bıtseydi
geçmiş olsun öyküm az kaldı sabredin bakalım biraz Allah kolaylık versin . bunlara değecek bebeğini kucağına alıncaEvet ben dün bütün gün hastanedeydim.. Benim peşimi bırakmıyorlar kız doktorlar.. Bıktım artık.. Ben her hafta gidiyorum zaten doktora.. Haftaya yine çağırdı... Gelmesem dedim.olmaz dedi.. Haftaya da Aslı nın okulu tatil çocukla gitmek istemiyordum ama işte napalım.. Onu da getir dedi doktor.. Kızım iyiymiş canım... 42 cm.. 1656 gr. olmuş... Hala dönmemiş, galiba dönmiycek... İdrarda proteine faan bakıyorlar.. Birde şekerden dolayı suyum artabilirmiş onun için sürekli kontrol ediyor.. İnsülini de 2 doza çıkardılar... İşte böyle... Aman bıktım ya .. Bende mantar olmuşum.. fitil verdi gece kullandım bütün gece yandım sabaha kadar uyuyamadım...
haklısın cnm. ülülmüyorum artık . Iyi ki varsınız. Doğru söylüyorsunuz.. Dr vermezdi zaten zararlı olsa..
ikisini de değiştiremem cnm. Tahlilde çıkıyor zaten dr alakalı değil. Ilacı verirkende ampisina duyarlı yazıyor oda ona göre veriyor.
Bakalım 2 ay kaldı
inşallah ..
Hiç merak etme güzel haberlerle geliceksin ben inanıyorum
aslında doğrusu o da.çilek ben bu kilo ile ayakta yaparsam batarım:))))))))))))))))
2.si önden arkaya o kadar ıkınıyorum ki şeyime yetişemiyor kollarım:))))))))))))
ay amannnnnnnnn rezillik neyse boşverin geçer geçmezsede bidahaki ay doğum zaten
Kızlar canınız çekmesin, pazarda çiriş otu gördüm geçen hafta..Ama hamileyken yenir mi bilemedim almadım, sizce sakıncası olur mu, bitki çayı falan içmeyin deniyor ama, bu sonuçta yemek olacak, yenir mi ki ???
Evet canım ben onun sayesinde enfeksiyon olmadım zaten çok iyi ilaç gynofit... Ama sebamed benim 8 senedir vazgeçilmezim.. Ondan çok memnunum her banyoda yıkıyorum.. Tavsiye edilir bence.. Bana doktor verdi bence çoğu kullandırıyordur..
sanada geçmiş olsusn. Dur heyecan yapma deli. Allah korusun . Zamanında gelsinler.slm kızlar ben geldim ege bendede var o ya fıtıl verdı koca antıbıyotık hap gıbı nereme tögbeee tögbeee yapamadım attımBiri dahamı dogurmus su hastane cantası hazırda olanlar ne koydunuz bende koyacam artık ama bılmeıyorum ne koysam bugun odayı bosaltacam bıde odaası sıparıs verılecek bır bıtseydi
o ne ki diycem kızcaksınkızlar canınız çekmesin, pazarda çiriş otu gördüm geçen hafta..ama hamileyken yenir mi bilemedim almadım, sizce sakıncası olur mu, bitki çayı falan içmeyin deniyor ama, bu sonuçta yemek olacak, yenir mi ki ???
ayy sanada allah sabır versin. Vallahi zor ama bebiş için ne yapcaksın bacım.. Az kaldı öyküm sabır.evet ben dün bütün gün hastanedeydim.. Benim peşimi bırakmıyorlar kız doktorlar.. Bıktım artık.. Ben her hafta gidiyorum zaten doktora.. Haftaya yine çağırdı... Gelmesem dedim.olmaz dedi.. Haftaya da aslı nın okulu tatil çocukla gitmek istemiyordum ama işte napalım.. Onu da getir dedi doktor.. Kızım iyiymiş canım... 42 cm.. 1656 gr. Olmuş... Hala dönmemiş, galiba dönmiycek... Idrarda proteine faan bakıyorlar.. Birde şekerden dolayı suyum artabilirmiş onun için sürekli kontrol ediyor.. Insülini de 2 doza çıkardılar... Işte böyle... Aman bıktım ya .. Bende mantar olmuşum.. Fitil verdi gece kullandım bütün gece yandım sabaha kadar uyuyamadım...
heeeeeeeeeeeeeey üzülmek yok diyorum sizeeeee....
Selam canım, fitil koyamadıysan doktoa söyle, belki hap verir..Erken doğumu tetikleyebiliyormuş allah korusun...
Be 2 tane gecelik
1 tane pijama takımı
1 tane 11 parçalı hastane çıkışı
4 tane iç zıbın
2 tane iç dış zıbın
3 paket orkid
makyaj malzemesi
tarak
diş macunu-fırçası
lohusa tacı
bunları koydum ama daha yıkamadım, sadece çantada duruyorlar...Eksiği vardır mutlaka...Aklıma geldikçe ekliycem...Pijamaları falan hiç hamile pijaması almadım, normal pijama takımı xl aldım..Önden düğmeli ama..
Evet ben dün bütün gün hastanedeydim.. Benim peşimi bırakmıyorlar kız doktorlar.. Bıktım artık.. Ben her hafta gidiyorum zaten doktora.. Haftaya yine çağırdı... Gelmesem dedim.olmaz dedi.. Haftaya da Aslı nın okulu tatil çocukla gitmek istemiyordum ama işte napalım.. Onu da getir dedi doktor.. Kızım iyiymiş canım... 42 cm.. 1656 gr. olmuş... Hala dönmemiş, galiba dönmiycek... İdrarda proteine faan bakıyorlar.. Birde şekerden dolayı suyum artabilirmiş onun için sürekli kontrol ediyor.. İnsülini de 2 doza çıkardılar... İşte böyle... Aman bıktım ya .. Bende mantar olmuşum.. fitil verdi gece kullandım bütün gece yandım sabaha kadar uyuyamadım...
Selam canım, fitil koyamadıysan doktoa söyle, belki hap verir..Erken doğumu tetikleyebiliyormuş allah korusun...
Be 2 tane gecelik
1 tane pijama takımı
4 tane iç zıbın
2 tane iç dış zıbın
3 paket orkid
makyaj malzemesi
tarak
diş macunu-fırçası
lohusa tacı
bunları koydum ama daha yıkamadım, sadece çantada duruyorlar...Eksiği vardır mutlaka...Aklıma geldikçe ekliycem...Pijamaları falan hiç hamile pijaması almadım, normal pijama takımı xl aldım..Önden düğmeli ama..
lohusa tacı nasıl oluyor farklı mı nasıl? bir de orkit mi koycaz hasta bezi mi? kimisi hasta bezi diyor
kız delüüü antibiyotiği kullandıgımda hafifledi ama şu- gündür gene akıntım başladı p.tesi askeri hastanedeki dr diyim bide bakalım o ne dicek.sanada geçmiş olsusn. Dur heyecan yapma deli. Allah korusun . Zamanında gelsinler.
o ne ki diycem kızcaksın
ayy sanada allah sabır versin. Vallahi zor ama bebiş için ne yapcaksın bacım.. Az kaldı öyküm sabır.
Maşallah kız kocaman olmuş mira hanım. Bende fitil kullandım ama yok yok yok
tabi senin altın kuru keyfin yerindee. Fitili bile kullanmadın
saol kuzuuuuuummmmmmSelam canım, fitil koyamadıysan doktoa söyle, belki hap verir..Erken doğumu tetikleyebiliyormuş allah korusun...
Be 2 tane gecelik
1 tane pijama takımı
4 tane iç zıbın
2 tane iç dış zıbın
3 paket orkid
makyaj malzemesi
tarak
diş macunu-fırçası
lohusa tacı
sanada geçmiş olsusn. Dur heyecan yapma deli. Allah korusun . Zamanında gelsinler.
offf mıllet dokuluyor yaaaa
o ne ki diycem kızcaksın
ayy sanada allah sabır versin. Vallahi zor ama bebiş için ne yapcaksın bacım.. Az kaldı öyküm sabır.
kuzu ılk defa senden duydum cnm o otu sız egelısnız ya tabe butun otlaarı bılıyorsunuzzz..
ya bısı sorcam bu ıs-dış zıbına gerek varmı ben sadece 2 tane baglmalı uzun kollu ınce zıbın aldım oda ılk zaman ıcınnn?
dıs zıbın bebek ıcın kalın degılmı yaz olcakya bızımkıler
sanada geçmiş olsusn. Dur heyecan yapma deli. Allah korusun . Zamanında gelsinler.
o ne ki diycem kızcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?