2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar ben geldim ege bendede var o ya fıtıl verdı koca antıbıyotık hap gıbı nereme tögbeee tögbeee yapamadım attım biri dahamı dogurmus su hastane cantası hazırda olanlar ne koydunuz bende koyacam artık ama bılmeıyorum ne koysam bugun odayı bosaltacam bıde odaası sıparıs verılecek bır bıtseydi

Kızlar canınız çekmesin, pazarda çiriş otu gördüm geçen hafta..Ama hamileyken yenir mi bilemedim almadım, sizce sakıncası olur mu, bitki çayı falan içmeyin deniyor ama, bu sonuçta yemek olacak, yenir mi ki ???

kız ben 2,30da çıktım sende yazmışsın ysabah dr gidicem diye . Aman öyküm bıktım yaa ilaç ilaç neyse boşver. Sen nasılsın neden gittin dr.a idil mira nasıl

sağol cnm.:)

Evet ben dün bütün gün hastanedeydim.. Benim peşimi bırakmıyorlar kız doktorlar.. Bıktım artık.. Ben her hafta gidiyorum zaten doktora.. Haftaya yine çağırdı... Gelmesem dedim.olmaz dedi.. Haftaya da Aslı nın okulu tatil çocukla gitmek istemiyordum ama işte napalım.. Onu da getir dedi doktor.. Kızım iyiymiş canım... 42 cm.. 1656 gr. olmuş... Hala dönmemiş, galiba dönmiycek... İdrarda proteine faan bakıyorlar.. Birde şekerden dolayı suyum artabilirmiş onun için sürekli kontrol ediyor.. İnsülini de 2 doza çıkardılar... İşte böyle... Aman bıktım ya .. Bende mantar olmuşum.. fitil verdi gece kullandım bütün gece yandım sabaha kadar uyuyamadım...

haklısın tedavi edici özellikleri yok koruma amaçlı ürünler. kullanılmasına karşı olan doktorlar var ama bence bu konuda sorun yaşayanlar için çok iyi ürünler....

haklısın tedavi edici özellikleri yok koruma amaçlı ürünler. kullanılmasına karşı olan doktorlar var ama bence bu konuda sorun yaşayanlar için çok iyi ürünler....

Evet canım ben onun sayesinde enfeksiyon olmadım zaten çok iyi ilaç gynofit... Ama sebamed benim 8 senedir vazgeçilmezim.. Ondan çok memnunum her banyoda yıkıyorum.. Tavsiye edilir bence.. Bana doktor verdi bence çoğu kullandırıyordur..

Selam canım, fitil koyamadıysan doktoa söyle, belki hap verir..Erken doğumu tetikleyebiliyormuş allah korusun...
Be 2 tane gecelik
1 tane pijama takımı
1 tane 11 parçalı hastane çıkışı
4 tane iç zıbın
2 tane iç dış zıbın
3 paket orkid
makyaj malzemesi
tarak
diş macunu-fırçası
lohusa tacı

bunları koydum ama daha yıkamadım, sadece çantada duruyorlar...Eksiği vardır mutlaka...Aklıma geldikçe ekliycem...Pijamaları falan hiç hamile pijaması almadım, normal pijama takımı xl aldım..Önden düğmeli ama..

geçmiş olsun öyküm az kaldı sabredin bakalım biraz Allah kolaylık versin . bunlara değecek bebeğini kucağına alınca

Hiiiiiiiçççç bişeycikleeeerrrrrr olmazzzzzzz Ege , aynen öyle şurda ne kaldı doğuma..

Kuzu ben hiç bilmiyorum ki o otuu :)

sanada geçmiş olsusn. Dur heyecan yapma deli. Allah korusun . Zamanında gelsinler.

o ne ki diycem kızcaksın

ayy sanada allah sabır versin. Vallahi zor ama bebiş için ne yapcaksın bacım.. Az kaldı öyküm sabır.
Maşallah kız kocaman olmuş mira hanım. Bende fitil kullandım ama yok yok yok

heeeeeeeeeeeeeey üzülmek yok diyorum sizeeeee....

tabi senin altın kuru keyfin yerindee. Fitili bile kullanmadın

lohusa tacı nasıl oluyor farklı mı nasıl? bir de orkit mi koycaz hasta bezi mi? kimisi hasta bezi diyor

Maşallah idil miraya...Kocaman olmuş...
İnşallah diğer hastalıklarından da kurtulursun canım biran önce...Allah dağına göre kar verir derler, ne kadar güçlü birisin ki dayanabiliyorsun...Bebişler sağ salim gelsinler de...İlaçlar içilir elbet..
Ben de hiç ilaç içmiyorum ondan dertliyim, vitamin bile vermiyor doktor...

kuzu ılk defa senden duydum cnm o otu sız egelısnız ya tabe butun otlaarı bılıyorsunuzzz..

ya bısı sorcam bu ıs-dış zıbına gerek varmı ben sadece 2 tane baglmalı uzun kollu ınce zıbın aldım oda ılk zaman ıcınnn?
dıs zıbın bebek ıcın kalın degılmı yaz olcakya bızımkıler

lohusa tacı nasıl oluyor farklı mı nasıl? bir de orkit mi koycaz hasta bezi mi? kimisi hasta bezi diyor

Farklı değil ya, kırmızı bi de daha kokoş bişey...Bi ara resmini çekerim, eklerim...
Ben hastaneye sordum, hasta bezini yatağa seriyoruz dediler..Sizin getirmenize gerek yok, biz veriyoruz dediler...Orkit kullanacakmışız biz..O yüzden almadık hasta bezi..Devlet hastanelerinde genelde vermiyorlarmış, oraya gidecksen 1 paket al...

kız delüüü antibiyotiği kullandıgımda hafifledi ama şu- gündür gene akıntım başladı p.tesi askeri hastanedeki dr diyim bide bakalım o ne dicek.

ben dha bişey almadım annem benden önce atladığı için herşeyni aldım bişey alma sen dedi.bakıcam yanıma gelmesini bekliyorum neler almış ona göre eksik varsa tamamlıcam. benimki de hazıra konmak gibi olcak

saol kuzuuuuuummmmmm

bende sadece zııbn aldım valla

Evet az kaldı güzelim dayancaz artık napalım.. Bu arada doktor dün dedi ki şu 34-35 i görelim de bakarız.. Doğumu da sordum normalde 38,5 haftalık olursa alıyoruz ama senin durumuna bakçaz dayanamıycak gibi olursan şeker tansiyon falan yükselirse 37 de alırız dedi.. Az kaldı yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…