Günaydın canikom :)
cnm banada kayınvalıde dedı zıbın al gobek dusene kadar onu gıydırırız dıye ınce bagcıklı bııs bulana kadar cnm cıktıı.. ama ısyerınde felan dogum yapan butun arkadaslarım hıc gerek yok dıyo cıtcıtlılar yetıyomus ama ben yınede bulunsun dıye 2 tane aldım
cnm banada kayınvalıde dedı zıbın al gobek dusene kadar onu gıydırırız dıye ınce bagcıklı bııs bulana kadar cnm cıktıı.. ama ısyerınde felan dogum yapan butun arkadaslarım hıc gerek yok dıyo cıtcıtlılar yetıyomus ama ben yınede bulunsun dıye 2 tane aldım
süper bir cvp ne aldıkkiasıl kalaacak olan benım ıkızım h.sonu esıme dıorumkı "ne eksıgımız kaldı alıncak " cvp "" ne aldıkkı"":):):)
günaydın kızlar...
bir süredir yazamıyordum..canım burnumda hiç sormayın yaaayak bileklerim şişti, 1 haftadır nasıl sızlıyoo anlatamam, diz kemiğim, ayaklarımın altı nasıl ağrıyo, penguen gibi yürüyorumm...biraz bugun iyi gibi bakalım..çok sızım yok..ama akşam acıdan ağlayacaktım az daha....inşallah sizlerde olmaz, kötü bişeymiş...
bide dün doktora gittim, oğlum 1471 gr.olmuş...pozisyonu oturur şekilde dedi doktorum, dönermi ileriki haftalarda falan diye sordum..daha vakıt var, dönebilir ama haftalar ilerledikçe bebeğin dönmeside zorlaşır dedi....biraz ona taktım kafaya ama hayırlısı ne ise öyle olsun....:26: çok korkuyorum doğumdan :18:
Yaz da olsa iç zıbın ve bir tulum lazım... yani iki kat olması lazım.. Anne karnı çok sıcak olduğundan bebekler üşüyorlar ilk 20 günde falan bebek adapte oluyor dış dünyaya ... Onun için bebeler doğar doğmaz cıbıldak olmaz kızlar.. Ayaklı penye bir tulum, çorap, iç zıbın olması lazım ben haziranda doğursum ilkini doktor böyle giydir demişti..
günaydın kızlar...
bir süredir yazamıyordum..canım burnumda hiç sormayın yaaayak bileklerim şişti, 1 haftadır nasıl sızlıyoo anlatamam, diz kemiğim, ayaklarımın altı nasıl ağrıyo, penguen gibi yürüyorumm...biraz bugun iyi gibi bakalım..çok sızım yok..ama akşam acıdan ağlayacaktım az daha....inşallah sizlerde olmaz, kötü bişeymiş...
bide dün doktora gittim, oğlum 1471 gr.olmuş...pozisyonu oturur şekilde dedi doktorum, dönermi ileriki haftalarda falan diye sordum..daha vakıt var, dönebilir ama haftalar ilerledikçe bebeğin dönmeside zorlaşır dedi....biraz ona taktım kafaya ama hayırlısı ne ise öyle olsun....:26: çok korkuyorum doğumdan :18:
günaydın kızlar...
Ya çıkçıtlılar da yeter ama şöyle bir durum var.. Bebeğin kolları falan çok ince oluyor.. Kafasınıda doğru düzgün tutamıyor... Zıbının içine yatırıp kolayca giydiriyorsun. kafadan geçen bodyleri giydirmek zor oluyor ondan yani.. Ama ben ilk 1 ay için zıbın şeklinde yandan çıtçıtlı bodyler varya ondan aldım onlarda çok rahat oluyor..
ben ayaklı pıjamalardan ve cıtcıtlı badylerden aldım bol bol bıde uzerıne tulum 2 kat yeterlıdır dımı oykum?
asıl kalaacak olan benım ıkızım h.sonu esıme dıorumkı "ne eksıgımız kaldı alıncak " cvp "" ne aldıkkı"":):):)
günaydın kızlar...
Ben kendim sadece hastane çıkışını aldım..Gerisini annem almış bi sürü..Evde duracağına yanımızda bulunsun diye götüreceğim ama o kadar çok parçaya bana göre gerek yok..Zaten Allah nasip eder sağlıklı sıhhatli doğarsa kalacağımız 2 gün..2 günde de çocuğa podyuma çıkmış gibi çeşit çeşit giydirilmez herhalde..Ben zaten korkarım yeni doğan bebeği giydirmeye..Bulunsun dediler koydum işte fazla fazla..
bı kac tane daha zıbın alım ozaman ben yada uzun kollu cıtcıtlılardan alım off offf
Yeter canım.. Ya bakarsınız anlarsınız duruma göre... İnsan kırk yıllık tecrübeli gibi oluyor zaten merak etmeyin.. Doktorlarda hastaneden çıkmadan eğitim veriyorlar size.. Hatta nasıl banyo yaptırılır, ne giydirilir falan diye anlatan Cd falan da veriyorlar.. Bebekler ilk doğduklarında kan dolaşımları zayıf olduğundan eller ve ayaklar zaten soğuk oluyor, üşüdü zannetmeyin.. Karnına bakarsınız. Karnı sıcaksa üşümüyordur... Ona göre 1 kat çıkarır. 1 kat giydirirsiniz..
günaydın kızlarrr
ege, öyküm ve esra geçmiş olsun, Allah şifa versin.
zinkerbel, mide yanması berbat bişi insanın iştahını da kesiyor ama etkin bir çözüm bulamadım ben malesef. azıcık idare etsin diye şurup içiyorum falan. yağlı şeyler çok dokunuyo bu arada, ama yine de yiyorum dayanamıyorum
kızlar dün limango'dan kedili pisili bi pike takımı aldım, çok uygundu fiyatı ama tabi kalitesinden emin değilim, markası cotton box'tı. kullanan var mı aranızda bu markayı daha önceden?
ben de koyacam cnm bıde kendıme canta adım pazar gunu benım esyaları koymaya bu aralar pembe ve grı modaymıs kızlarda ben oyle aldım beslı setıde oyle aman tek saglıklı dogsunda gerızekalı kaynım bebegın resmını gormus dıokı bunun kafası buyuk gozunun bırı buyuk bırı kucuk esımle kavga etyodu nerdeyse her ay olculuyor her yerı ne alaka dedı esım bu ınsanlar nıe bolekı ya takma dıyonuz ama bu kadarda olmas..
Canım ben C A da buldum onlardan iki tane al yeter.. Hem fiyatı da çok uygun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?