Farklı değil ya, kırmızı bi de daha kokoş bişey...Bi ara resmini çekerim, eklerim...
Ben hastaneye sordum, hasta bezini yatağa seriyoruz dediler..Sizin getirmenize gerek yok, biz veriyoruz dediler...Orkit kullanacakmışız biz..O yüzden almadık hasta bezi..Devlet hastanelerinde genelde vermiyorlarmış, oraya gidecksen 1 paket al...
kuzu ılk defa senden duydum cnm o otu sız egelısnız ya tabe butun otlaarı bılıyorsunuzzz..
ya bısı sorcam bu ıs-dış zıbına gerek varmı ben sadece 2 tane baglmalı uzun kollu ınce zıbın aldım oda ılk zaman ıcınnn?
dıs zıbın bebek ıcın kalın degılmı yaz olcakya bızımkıler
Maşallah idil miraya...Kocaman olmuş...
İnşallah diğer hastalıklarından da kurtulursun canım biran önce...Allah dağına göre kar verir derler, ne kadar güçlü birisin ki dayanabiliyorsun...Bebişler sağ salim gelsinler de...İlaçlar içilir elbet..
Ben de hiç ilaç içmiyorum ondan dertliyim, vitamin bile vermiyor doktor...
kızlar günaydınnasılsınızz
ya size bişey soracaktım ben nisan sonunda doğum iznine ayrılıyorum 33.haftaya denk geliyor
geçen doktoruma sorduğumda ne zaman izne ayrılacaksan 2 gün önceden gel dedi çıkaralım dedi ama 32. haftamda almam gerekmiyormu raporu ilerde sorun çıkar mı süt parasını alırken falan sorun çıkmaz demi birde raporum bitsin bitmesin ben eylül ayında bayramdan sonra başlıyacağım işe
günaydın canlarım :)
ya size bişey soracaktım ben nisan sonunda doğum iznine ayrılıyorum 33.haftaya denk geliyor
geçen doktoruma sorduğumda ne zaman izne ayrılacaksan 2 gün önceden gel dedi çıkaralım dedi ama 32. haftamda almam gerekmiyormu raporu ilerde sorun çıkar mı süt parasını alırken falan sorun çıkmaz demi birde raporum bitsin bitmesin ben eylül ayında bayramdan sonra başlıyacağım işe
kuzu ılk defa senden duydum cnm o otu sız egelısnız ya tabe butun otlaarı bılıyorsunuzzz..
ya bısı sorcam bu ıs-dış zıbına gerek varmı ben sadece 2 tane baglmalı uzun kollu ınce zıbın aldım oda ılk zaman ıcınnn?
dıs zıbın bebek ıcın kalın degılmı yaz olcakya bızımkıler
günaydın canlarım :)
Günaydın kızlarr...
hos geldın cnmmmmmmmmmm
Ben de almadım kalın olur diye.. hiiiç anlamıyorum yaa bebekle kalıvericem ben öyle cıscınıl doğunca galiba :)
Günaydın tatlımmmmmmmm
Günaydın tatlımmmmmmmm
Bi de kızlar, şu iç zıbın dış zıbın olayını ege ve oykum daha iyi bilir..Sonuçta onların 2.bebeği..
Ben hemşireden duyduğumu söylüyorum, yani kendimin hiçbi fikri yok....
Napıyosunuz tatlişler varmı bir yaramazlık?
Napıyosunuz tatlişler varmı bir yaramazlık?
Ben de almadım kalın olur diye.. hiiiç anlamıyorum yaa bebekle kalıvericem ben öyle cıscınıl doğunca galiba :)
Günaydın tatlımmmmmmmm
Günaydın tatlımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?