kıme yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
benimki de bugün düne göre daha sakindi, mervecim konuşuyomusun oğluşla hiç? bence biraz dene :) faydasını gördüm ben... zaten benim kız artık o minik tekmelerden atmıyo, kayar gibi, döner gibi sert hareketleri var artık, hışkırdığı zamanda karnım hopluyo yerinden resmen...bende geldimmm uyumuşuz oğlumla bir saat kadar... bugun çok sessiz dün çok şikayet ettim bugun de bana inat hiç oynamıyo oynuyo ama öyle böyle işteee
benimki de bugün düne göre daha sakindi, mervecim konuşuyomusun oğluşla hiç? bence biraz dene :) faydasını gördüm ben... zaten benim kız artık o minik tekmelerden atmıyo, kayar gibi, döner gibi sert hareketleri var artık, hışkırdığı zamanda karnım hopluyo yerinden resmen...
ayy çok geçmiş olsun yaa, senin hamilelik daha zor geçer ağırlaştıkça... hayırlı doğumlar olsun inş.bugün muayeneye gittik geçen hafta bel agrısıyla gitmiştim nörolojiye göndermişti kadın dogumcum nörolog bişey yapamam bel fıtıgına benziyor demişti. bu hafta doktorum normal doguramayabilirsin bu belle dedi ıkınamazmışım galiba 38. haftada sezeryana alacak. 3 hafta sonra tekrar nörologa gidecegim o karar verecek nasıl doguracagıma :44:
ne kadar yukarı çıktı demi bebişler, ilk hissetmeye başladığımızda ta kasıktalardı :) en fazla göbek deliği hizasına çıkıyolardı. şimdi midemi geriye itti, onun yerindee duruyo sıpa taoğlum diye sesleniyorum ama tam olarak bugun konuşmadım hiç... bi deneyim yaa( hıçkırdığı zaman benim de öyle , ne taraftaysa oan göre karnım hopluyor,geçen gün ne taraftaydı bilmiyorum göğsüme yakındı sanırım hep hıçkırmada benim göğüsler sankii ben hıçkırıyordum
geçmiş olsun canım bel ağrısı çok kötü bende o şikayetle gitmiştim meğer böbreklerimi üşütmüşüm...bugün muayeneye gittik geçen hafta bel agrısıyla gitmiştim nörolojiye göndermişti kadın dogumcum nörolog bişey yapamam bel fıtıgına benziyor demişti. bu hafta doktorum normal doguramayabilirsin bu belle dedi ıkınamazmışım galiba 38. haftada sezeryana alacak. 3 hafta sonra tekrar nörologa gidecegim o karar verecek nasıl doguracagıma :44:
ne kadar yukarı çıktı demi bebişler, ilk hissetmeye başladığımızda ta kasıktalardı :) en fazla göbek deliği hizasına çıkıyolardı. şimdi midemi geriye itti, onun yerindee duruyo sıpa ta
geçmiş olsun canım bel ağrısı çok kötü bende o şikayetle gitmiştim meğer böbreklerimi üşütmüşüm...
kaburgalarımıza batacaklarmış tecrübeli olanlar öyle diyo anammm valla asıl bundan sonra zorlanıcaz
evet bunu herkes söylüyo, son aylarda kaburgalara batacak diye:26:
Aleyküm selammmmmmmmmmmmslmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet yaa, kuzenim zorla yaptırmış bana testi, ben çıkmaz daha günüm geçmedi demiştim 1 haftam vardı daha , ama test silik ikinci çizgiyi gösterdiğinde elim ayağım nasıl titriyordu anlatamamşaka maka 30un içindeyiz normal şartlarda 10 haftamız kaldı , sezaryen olursak 8-9 haftamız falan , daha dün test yaptığımı pozitif çıktığını hatırlıyorum geçti gitti geldi çattı doğum zamanı
canım bebiş sırtını falan dönmüştür korkma.. bu haftadan sonra zaten kasılmalar olabilir normal.. önemli olan düzenli aralıklarla olmamasıkarnım yine çok sertleştiiiiiii :18::18::18::18::18::18::18:
bel ağrın war diye ıkınamayacağınamı karar werdi dr.un:26: bu kadar çabuk teslim olmayın be kuzuuum herşeyin en doğalı en normali warken neden kestriyosunuz kendinizi 7 cm ortadan:92:bugün muayeneye gittik geçen hafta bel agrısıyla gitmiştim nörolojiye göndermişti kadın dogumcum nörolog bişey yapamam bel fıtıgına benziyor demişti. bu hafta doktorum normal doguramayabilirsin bu belle dedi ıkınamazmışım galiba 38. haftada sezeryana alacak. 3 hafta sonra tekrar nörologa gidecegim o karar verecek nasıl doguracagıma :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?