Bayılıyorum senin bebekle ilgili rüyalarına yaa :)
Günaydınn kızlaar ..
fatoşum, senlen gün olarak aynıyız..senin oğlan dönmüş mü??
pozisyonu nasıl? benimki oturuyomuşş
canım benim bilmiyorum en son 1 ay önce gittiğimde kafası yukardaydı ..p.tesi günü gidicem o zaman belli olur herhalde. sanki dönmemeiş gibi hissediyorum ama belli olmaz
pazartesi kontrolüm vardı benim , dönmemişti işte...kafaya taktım yaaaa, offff korkuyorum valla düşündükçe...hissedersin dönmediğini, benim yaramazım hep altlara vuruyoo meselaaa:))
hayırlısı yaa kafaya çok takma ..benimkide vuruyo altıma altıma ama işde bilemiyorum yoksa kafasıyla mı ittiriyo diyorum p.tesi belli olur. dönmezse sezeryan mı oluyormuşuz
evet canım sezeryan oluyoruz tabi..bide salak gibi gittim sezeryan videosu izledim...ondan böle korktumkeşke izlemeseydim...
kızlar telaslanmayın donmedı dıye 8. ayda bıle daha donmeyen bebekler var.erken daha
benım bebıs bas asagı duruyo ama garantımız yokkı doguma yakın tesr donmeyecegı.kendınıze bosuna stres yapmayın
kızlar herkese günaydınnnn
ben ishal oldumm. bu ne ya aynı şeyleri yaşıyoruz geçen hafta ishaller vardı şimdi de ben. karnım ağrıyor((((((((((
kafayı yedirmeden bi gelseydi dünyaya
canım benim bilmiyorum en son 1 ay önce gittiğimde kafası yukardaydı ..p.tesi günü gidicem o zaman belli olur herhalde. sanki dönmemeiş gibi hissediyorum ama belli olmaz
pazartesi kontrolüm vardı benim , dönmemişti işte...kafaya taktım yaaaa, offff korkuyorum valla düşündükçe...hissedersin dönmediğini, benim yaramazım hep altlara vuruyoo meselaaa:))
ben ishal oldumm. bu ne ya aynı şeyleri yaşıyoruz geçen hafta ishaller vardı şimdi de ben. karnım ağrıyor((((((((((
kızlar telaslanmayın donmedı dıye 8. ayda bıle daha donmeyen bebekler var.erken daha
benım bebıs bas asagı duruyo ama garantımız yokkı doguma yakın tesr donmeyecegı.kendınıze bosuna stres yapmayın
tövbeee niye izliyorsun kızz ilahii.. amaaan kokunun ecele yok faydası boşuna kendinide bebikide germe bi şekilde çıkıcak napalım ben gibi akışına bırak
kuzuuuumm üzülme kabız olmaktan iidir.. bıol bol sıvı tüketde sussuz kalmasın vücudun...
Egeee günaydınnnnnn
bol bol muz ye, tutar o seni , bi de bol bol su iç, su kaybetme
haklısın aslında ...benim yapım bu, panik oluyorum hemen...oyüzden telaşlanıyorum...hakkımızda hayırlısı olsun...
evet çıkıcak inşallahhhoyyy yerim ben onu..şuan kıpır kıpır teyzesiii.....
günaydın ege....kız bende ishal olmaya uğraşıyom..kayısı yiyiyom ama bi türlü olamadım
muz felan getirdim ama işyerinde de cır cırrrrrr gidilmiyor wc ye:)))))))))))))))))))))))))
kızlaaaaaaaaar günaydın:79: benim ayaklarım dün akşamdan beri şiş önemli bişey olabilir mi sizce
gunaydınnn kızlarrrrrrr
egeeeeeeeeee keske bende ıshal olsam o dada ıyıdır:)
haklısın aslında ...benim yapım bu, panik oluyorum hemen...oyüzden telaşlanıyorum...hakkımızda hayırlısı olsun...
evet çıkıcak inşallahhhoyyy yerim ben onu..şuan kıpır kıpır teyzesiii.....
günaydın ege....kız bende ishal olmaya uğraşıyom..kayısı yiyiyom ama bi türlü olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?