2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bayılıyorum senin bebekle ilgili rüyalarına yaa :)

Günaydınn kızlaar ..

kafayı yedirmeden bi gelseydi dünyaya
fatoşum, senlen gün olarak aynıyız..senin oğlan dönmüş mü??
pozisyonu nasıl? benimki oturuyomuşş

canım benim bilmiyorum en son 1 ay önce gittiğimde kafası yukardaydı ..p.tesi günü gidicem o zaman belli olur herhalde. sanki dönmemeiş gibi hissediyorum ama belli olmaz

canım benim bilmiyorum en son 1 ay önce gittiğimde kafası yukardaydı ..p.tesi günü gidicem o zaman belli olur herhalde. sanki dönmemeiş gibi hissediyorum ama belli olmaz

pazartesi kontrolüm vardı benim , dönmemişti işte...kafaya taktım yaaaa, offff korkuyorum valla düşündükçe...hissedersin dönmediğini, benim yaramazım hep altlara vuruyoo meselaaa:))

pazartesi kontrolüm vardı benim , dönmemişti işte...kafaya taktım yaaaa, offff korkuyorum valla düşündükçe...hissedersin dönmediğini, benim yaramazım hep altlara vuruyoo meselaaa:))

hayırlısı yaa kafaya çok takma ..benimkide vuruyo altıma altıma ama işde bilemiyorum yoksa kafasıyla mı ittiriyo diyorum p.tesi belli olur. dönmezse sezeryan mı oluyormuşuz

hayırlısı yaa kafaya çok takma ..benimkide vuruyo altıma altıma ama işde bilemiyorum yoksa kafasıyla mı ittiriyo diyorum p.tesi belli olur. dönmezse sezeryan mı oluyormuşuz

evet canım sezeryan oluyoruz tabi..bide salak gibi gittim sezeryan videosu izledim...ondan böle korktum keşke izlemeseydim...

kızlar telaslanmayın donmedı dıye 8. ayda bıle daha donmeyen bebekler var.erken daha
benım bebıs bas asagı duruyo ama garantımız yokkı doguma yakın tesr donmeyecegı.kendınıze bosuna stres yapmayın

evet canım sezeryan oluyoruz tabi..bide salak gibi gittim sezeryan videosu izledim...ondan böle korktum keşke izlemeseydim...

tövbeee niye izliyorsun kızz ilahii.. amaaan kokunun ecele yok faydası boşuna kendinide bebikide germe bi şekilde çıkıcak napalım ben gibi akışına bırak

kızlar herkese günaydınnnn
ben ishal oldumm. bu ne ya aynı şeyleri yaşıyoruz geçen hafta ishaller vardı şimdi de ben. karnım ağrıyor((((((((((

kızlar telaslanmayın donmedı dıye 8. ayda bıle daha donmeyen bebekler var.erken daha
benım bebıs bas asagı duruyo ama garantımız yokkı doguma yakın tesr donmeyecegı.kendınıze bosuna stres yapmayın

öle tabi yaa 1 dklık iş ne varki dönüverir. bebiklerin keyiflerine kalmış bişi

ben ishal oldumm. bu ne ya aynı şeyleri yaşıyoruz geçen hafta ishaller vardı şimdi de ben. karnım ağrıyor((((((((((

kuzuuuumm üzülme kabız olmaktan iidir.. bıol bol sıvı tüketde sussuz kalmasın vücudun...

kafayı yedirmeden bi gelseydi dünyaya

Ben de rüyamda görmek istiyorum ama hiiiç göremiyorum :)

Daha ne panikliyorsunuz, 36. haftada falan döner bebekler, çok erken daha
Benimki doğum pozisyonundaydı, 26. haftada makat pozisyonuna dönmüş, doktor 32-36 gibi yine döner eski haline dedi

haklısın aslında ...benim yapım bu, panik oluyorum hemen...oyüzden telaşlanıyorum...hakkımızda hayırlısı olsun...

tövbeee niye izliyorsun kızz ilahii.. amaaan kokunun ecele yok faydası boşuna kendinide bebikide germe bi şekilde çıkıcak napalım ben gibi akışına bırak

evet çıkıcak inşallahhh oyyy yerim ben onu..şuan kıpır kıpır teyzesiii.....

günaydın ege....kız bende ishal olmaya uğraşıyom..kayısı yiyiyom ama bi türlü olamadım

oyy yrim onun kıpırdayan yerlerini

Ay kızlaar dün gece uyuyamadım ya, yatakta dururken cep telefonum yatak başının üzerinde duruyordu, bir çarptım ona, yatakbaşıyla duvarın arasına düştü sabahın 4ünde.. gittim viledanın sopasını aldım, ucunda da püskülleri var ya onun onu soktum dubarla yatak başının arasına, onunla çıkarmaya çalışıyorum, olmadı öteki tarafını deniyim falan derken Bahadır'ın kafasına düşürdüm viledayı yaaaaa, püsküller kafasında bi fırladı yataktan bismillah diye :)
Ölüyodum gülmektennnn

gunaydınnn kızlarrrrrrr
egeeeeeeeeee keske bende ıshal olsam o dada ıyıdır:)

kızlar günaydın gördüğüm kadarıyla herkes kabız benim kabızlığım yoktu ama bu işyerinde çekilmiyor ya evde olsam sal gitsin
sabah sabah b..ktan muhabbetle başladık bereketli olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…