Ay kızlaar dün gece uyuyamadım ya, yatakta dururken cep telefonum yatak başının üzerinde duruyordu, bir çarptım ona, yatakbaşıyla duvarın arasına düştü sabahın 4ünde.. gittim viledanın sopasını aldım, ucunda da püskülleri var ya onunonu soktum dubarla yatak başının arasına, onunla çıkarmaya çalışıyorum, olmadı öteki tarafını deniyim falan derken Bahadır'ın kafasına düşürdüm viledayı yaaaaa, püsküller kafasında bi fırladı yataktan bismillah diye :)
Ölüyodum gülmektennnn
yukarıya dogru kaldır....
bende de aynı sorun vardı 1 haftadır..daha dün indi biraz şişler....evdeysen ayaklarını yukarı kaldırarak otur canımm...tuzu unut....tuz kullanma yediklerinde..ok!! geçmiş olsunkızlaaaaaaaaar günaydın:79: benim ayaklarım dün akşamdan beri şiş önemli bişey olabilir mi sizce
kızlar günaydın gördüğüm kadarıyla herkes kabız benim kabızlığım yoktu ama bu işyerinde çekilmiyor ya evde olsam sal gitsin
sabah sabah b..ktan muhabbetle başladık bereketli olsun bakalım
gunaydınnn kızlarrrrrrr
egeeeeeeeeee keske bende ıshal olsam o dada ıyıdır:)
muz felan getirdim ama işyerinde de cır cırrrrrr gidilmiyor wc ye:)))))))))))))))))))))))))
çilek yerim senii sabah sabah ne iyi geldi püsküller kafada sen deseydin bişi yok devam devam diye.. ilahiiii.. ayyyy gülmekten yaş geldi
dün akşam kaldırdım geçmedi ama neyse gene kaldırıyım bari.bir gün önce çok ayakta durmuştum ondan olabilir diye düşünüyorm
bende de aynı sorun vardı 1 haftadır..daha dün indi biraz şişler....evdeysen ayaklarını yukarı kaldırarak otur canımm...tuzu unut....tuz kullanma yediklerinde..ok!! geçmiş olsun
:
canım bendede var gundur ellerım ayaklarım kavusmuyor kemıklerım acıyo resmen cok gergınlestı yururken topuklarım acıyo basamıyorum.kızlaaaaaaaaar günaydın:79: benim ayaklarım dün akşamdan beri şiş önemli bişey olabilir mi sizce
Ay kızlaar dün gece uyuyamadım ya, yatakta dururken cep telefonum yatak başının üzerinde duruyordu, bir çarptım ona, yatakbaşıyla duvarın arasına düştü sabahın 4ünde.. gittim viledanın sopasını aldım, ucunda da püskülleri var ya onunonu soktum dubarla yatak başının arasına, onunla çıkarmaya çalışıyorum, olmadı öteki tarafını deniyim falan derken Bahadır'ın kafasına düşürdüm viledayı yaaaaa, püsküller kafasında bi fırladı yataktan bismillah diye :)
Ölüyodum gülmektennnn
sidikli cırcırlı valla bu ne yaacırcırlı ege
çilek yaa sen anlat ben burda bayılıyorum gülmekten. sen bi kitapta toplasan sitcom yaparsın kız.Ay kızlaar dün gece uyuyamadım ya, yatakta dururken cep telefonum yatak başının üzerinde duruyordu, bir çarptım ona, yatakbaşıyla duvarın arasına düştü sabahın 4ünde.. gittim viledanın sopasını aldım, ucunda da püskülleri var ya onunonu soktum dubarla yatak başının arasına, onunla çıkarmaya çalışıyorum, olmadı öteki tarafını deniyim falan derken Bahadır'ın kafasına düşürdüm viledayı yaaaaa, püsküller kafasında bi fırladı yataktan bismillah diye :)
Ölüyodum gülmektennnn
Bi yapamadık totomuzun ayarını
Ya dedim telefon düştü arkaya, telefon düştüyse kafamdaki ne diyo :)
ben cin gibiyim ama kalksın da muhabbet edelim diye gözünün içine bakıyorum, feci gülme tuttu, benimki tekrar uyudu :)
ben de sabaha kadar dolandım evin içinde :)
evet allahtan havalar serin yoksa bunun iki katı ödemle gezerdik ortada..gebelik haftası ilerledilkçe sorunlarımızda artıyor uffffff
evet canım hem ayakta çok durdum üstüne de dün yaramazlık yaptım:44: cips ile kola içtimşimdi çekiyorum cezamı
evet canım hem ayakta çok durdum üstüne de dün yaramazlık yaptım:44: cips ile kola içtimşimdi çekiyorum cezamı
cips kolaaaa
hımm cok ayıpp yenırmı hıc ole seyler ben kolayı cipsi bırakalı aylarrrr olduuu 2 aylıkken bıraktım btun zararlı seylerı sadece arada hamur ısı yıyorum e okadar olur ama dımı
cips kolaaaa
hımm cok ayıpp yenırmı hıc ole seyler ben kolayı cipsi bırakalı aylarrrr olduuu 2 aylıkken bıraktım btun zararlı seylerı sadece arada hamur ısı yıyorum e okadar olur ama dımı
bidaha duymiyim ...
yasak bundan sonraaa...gel hadi öpemm şimdide
biliyorum ben de yemiyordum bizimki getirmiş kendisi için dün şeytan dürttü ye ye diyenefis işte naparsın:44:
ayyyyy sormaaa o hamur işi benım başıma bela..boğazımaa düt diyemiyorum ya, bayılıyorum hamur işine, öküz gibi oldum, 3 haftada 3 kılo almışım..
ayyyyy sormaaa o hamur işi benım başıma bela..boğazımaa düt diyemiyorum ya, bayılıyorum hamur işine, öküz gibi oldum, 3 haftada 3 kılo almışım..
esım benı reyonlardan bıle gecırmıyo valla baktırmıyo bende cok severım ama ıste dusununce dırek yedıklerımz bebıslere gıdıyo ole olunca kıyamıyorum kendım zaten ona nasıl bıle bıle zararlı seylerı verırıım dıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?