2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çilek yerim senii sabah sabah ne iyi geldi püsküller kafada sen deseydin bişi yok devam devam diye.. ilahiiii.. ayyyy gülmekten yaş geldi

kızlaaaaaaaaar günaydın:79: benim ayaklarım dün akşamdan beri şiş önemli bişey olabilir mi sizce
bende de aynı sorun vardı 1 haftadır..daha dün indi biraz şişler....evdeysen ayaklarını yukarı kaldırarak otur canımm...tuzu unut....tuz kullanma yediklerinde..ok!! geçmiş olsun

kızlar günaydın gördüğüm kadarıyla herkes kabız benim kabızlığım yoktu ama bu işyerinde çekilmiyor ya evde olsam sal gitsin
sabah sabah b..ktan muhabbetle başladık bereketli olsun bakalım

bereketli olsunnn

gunaydınnn kızlarrrrrrr
egeeeeeeeeee keske bende ıshal olsam o dada ıyıdır:)

muz felan getirdim ama işyerinde de cır cırrrrrr gidilmiyor wc ye:)))))))))))))))))))))))))

Bi yapamadık totomuzun ayarını

çilek yerim senii sabah sabah ne iyi geldi püsküller kafada sen deseydin bişi yok devam devam diye.. ilahiiii.. ayyyy gülmekten yaş geldi

Ya dedim telefon düştü arkaya, telefon düştüyse kafamdaki ne diyo :)
ben cin gibiyim ama kalksın da muhabbet edelim diye gözünün içine bakıyorum, feci gülme tuttu, benimki tekrar uyudu :)
ben de sabaha kadar dolandım evin içinde :)

bende de aynı sorun vardı 1 haftadır..daha dün indi biraz şişler....evdeysen ayaklarını yukarı kaldırarak otur canımm...tuzu unut....tuz kullanma yediklerinde..ok!! geçmiş olsun

:

evet canım hem ayakta çok durdum üstüne de dün yaramazlık yaptım:44: cips ile kola içtim şimdi çekiyorum cezamı

kızlaaaaaaaaar günaydın:79: benim ayaklarım dün akşamdan beri şiş önemli bişey olabilir mi sizce
canım bendede var gundur ellerım ayaklarım kavusmuyor kemıklerım acıyo resmen cok gergınlestı yururken topuklarım acıyo basamıyorum.

sidikli cırcırlı valla bu ne yaa

çilek yaa sen anlat ben burda bayılıyorum gülmekten. sen bi kitapta toplasan sitcom yaparsın kız.

ay bi sus zaten karnım ağrıyor..

gebelik haftası ilerledilkçe sorunlarımızda artıyor uffffff
evet allahtan havalar serin yoksa bunun iki katı ödemle gezerdik ortada..
,
ben antibiyotik içiyorum ya kızlar ishali tetikler mi....

evet canım hem ayakta çok durdum üstüne de dün yaramazlık yaptım:44: cips ile kola içtim şimdi çekiyorum cezamı

cips kolaaaa
hımm cok ayıpp yenırmı hıc ole seyler ben kolayı cipsi bırakalı aylarrrr olduuu 2 aylıkken bıraktım btun zararlı seylerı sadece arada hamur ısı yıyorum e okadar olur ama dımı

cips kolaaaa
hımm cok ayıpp yenırmı hıc ole seyler ben kolayı cipsi bırakalı aylarrrr olduuu 2 aylıkken bıraktım btun zararlı seylerı sadece arada hamur ısı yıyorum e okadar olur ama dımı

biliyorum ben de yemiyordum bizimki getirmiş kendisi için dün şeytan dürttü ye ye diye nefis işte naparsın:44:

cips kolaaaa

ayyyyy sormaaa o hamur işi benım başıma bela..boğazımaa düt diyemiyorum ya, bayılıyorum hamur işine, öküz gibi oldum, 3 haftada 3 kılo almışım..

biliyorum ben de yemiyordum bizimki getirmiş kendisi için dün şeytan dürttü ye ye diye nefis işte naparsın:44:

esım benı reyonlardan bıle gecırmıyo valla baktırmıyo bende cok severım ama ıste dusununce dırek yedıklerımz bebıslere gıdıyo ole olunca kıyamıyorum kendım zaten ona nasıl bıle bıle zararlı seylerı verırıım dıyorum.

ayyyyy sormaaa o hamur işi benım başıma bela..boğazımaa düt diyemiyorum ya, bayılıyorum hamur işine, öküz gibi oldum, 3 haftada 3 kılo almışım..

banada doktor yeme dedı kılon alır basını gıder dıyo bende yaspastalar tatlılar yemek ıstıyorum baldan pekmezden ye dıyo ama kesmıyokı hamur ısıde ınsanın canı ıstıyo napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…