2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

OFF AKSAm bende uyuyamadım dısım agrıdıı artık dayanamıcam mecbur gıdıcemmmmmm. emzırırsekk sut gelırse zaten ozmanda yaptıramammmmm
ayy ben nefret ediyorum yaa diş ağrısı diş doktoru .. benimde kırıklar var. bi göster bakalım

ya bişey olmaz arada yaaaa ben cips felan yiyorum hatta günde 1 fincan nescafe içiyorum ..

ıstahımız acılıyo bu son 3 ayda galıba herkes bıseyler yemek ıstıyo anlasılan benımde bu hafta gozum doymuyo yedıkce yıyesım gelıyo normal galıba.

Günaydın kızlar napıyosunuz?

dün bir dişim daha kırıldı. dilimin kenarını hep kesiyo. yara oldu çok fena. yemek yiyemiyorum resmen.

sizde nevar ne yok?

bir daha olma tövbe gel barışalım

aynen ben de öküzü geçtim zaten patlıcam yakında

tamam; tövben kabul edildi aynen bende patlıcam,
bugun sabah işe gelirken arabada, omzum fazla yer kaplamış heralde, benim kocamda hemen lafı yapıştırdı tabi, artık koltuğa da sığmıyosun hayatım diye.....güler misin , ağlarmısın

bende ekmek yemekten gık diye gidecem. açgözlü oldum resmen..
daha 2,5 ay var, böyle gidersek yandık egee :))
zaten benimki sölenip duruyo, yok koltuğa sığmıyosun, yok çok kılo alma.....şaka yapıo biliyorum ama her şakanın altında bir gerçekte vardır yaniiii....

ya bişey olmaz arada yaaaa ben cips felan yiyorum hatta günde 1 fincan nescafe içiyorum ..

ayy ben tatlılar harıc bısey yemıyorum ıcmıyorum galıbaaaa
nescafe agzıma koymadım kolayı bıraktım ılk aylardan 2 aydır tuzu azalttım.cips hazır meyve suları,gazlı icecekler hıcbırını yıyp ıcmıyorum sadece gun ıcınde sabh ıctıgım 1 bardak cay var okadar

dün bir dişim daha kırıldı. dilimin kenarını hep kesiyo. yara oldu çok fena. yemek yiyemiyorum resmen.

sizde nevar ne yok?
günaydın kuzum bi dr gitsen..

ben yiyemiyorum ya öle aşırı yoksa duramıyorum çok geriliyorum.. eşim benden daha çok yiyo

sizde nevar ne yok?

günaydın kız seninle herşeyimiz aynı yaa.
bende ishalim fmg.. wc ye gitmeye korkuyorum..
dişlerimde kırıldı .doğumdan sonra damak yaptırıcaz herhalde. gecede suya felan koyarız..

banada doktor yeme dedı kılon alır basını gıder dıyo bende yaspastalar tatlılar yemek ıstıyorum baldan pekmezden ye dıyo ama kesmıyokı hamur ısıde ınsanın canı ıstıyo napalım

canım üstüme gelmeyin 2 , 3 avuçluk bişey yedim

ayy ben nefret ediyorum yaa diş ağrısı diş doktoru .. benimde kırıklar var. bi göster bakalım

Ah kızlar ah yiyebildiğiniz kadar yiyin ya boşverin.. hamur işi de yiyin.. cipste... anacım ben hiçbişey yiyemiyorum herşey yasak.. kahve bile şekersiz... Anacım sağlıklıysanız dilediğinizi yiyin, en fazla birkaç kilo fazla alırsınız o kadar..

bir kaç kilo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…