ayy ben nefret ediyorum yaa diş ağrısı diş doktoru .. benimde kırıklar var. bi göster bakalımOFF AKSAm bende uyuyamadım dısım agrıdıı artık dayanamıcam mecbur gıdıcemmmmmm. emzırırsekk sut gelırse zaten ozmanda yaptıramammmmm
esım benı reyonlardan bıle gecırmıyo valla baktırmıyo bende cok severım ama ıste dusununce dırek yedıklerımz bebıslere gıdıyo ole olunca kıyamıyorum kendım zaten ona nasıl bıle bıle zararlı seylerı verırıım dıyorum.
ayy ben nefret ediyorum yaa diş ağrısı diş doktoru .. benimde kırıklar var. bi göster bakalım
ya bişey olmaz arada yaaaa ben cips felan yiyorum hatta günde 1 fincan nescafe içiyorum ..
ıstahımız acılıyo bu son 3 ayda galıba herkes bıseyler yemek ıstıyo anlasılan benımde bu hafta gozum doymuyo yedıkce yıyesım gelıyo normal galıba.
bir daha olma tövbe gel barışalım
aynen ben de öküzü geçtim zaten patlıcam yakında
bende ekmek yemekten gık diye gidecem. açgözlü oldum resmen..
canım üstüme gelmeyin 2 , 3 avuçluk bişey yedim
ya bişey olmaz arada yaaaa ben cips felan yiyorum hatta günde 1 fincan nescafe içiyorum ..
ıstahımız acılıyo bu son 3 ayda galıba herkes bıseyler yemek ıstıyo anlasılan benımde bu hafta gozum doymuyo yedıkce yıyesım gelıyo normal galıba.
Günaydın kızlar napıyosunuz?
dün bir dişim daha kırıldı. dilimin kenarını hep kesiyo. yara oldu çok fena. yemek yiyemiyorum resmen.
sizde nevar ne yok?
günaydın kuzum bi dr gitsen..Günaydın kızlar napıyosunuz?
dün bir dişim daha kırıldı. dilimin kenarını hep kesiyo. yara oldu çok fena. yemek yiyemiyorum resmen.
sizde nevar ne yok?
Günaydın kızlar napıyosunuz?
sizde nevar ne yok?
banada doktor yeme dedı kılon alır basını gıder dıyo bende yaspastalar tatlılar yemek ıstıyorum baldan pekmezden ye dıyo ama kesmıyokı hamur ısıde ınsanın canı ıstıyo napalım
canım üstüme gelmeyin 2 , 3 avuçluk bişey yedim
ayy ben nefret ediyorum yaa diş ağrısı diş doktoru .. benimde kırıklar var. bi göster bakalım
benım azım artık hiççççç boş durmuyorrrrrr
günaydın kızlar nasılsınız
Ah kızlar ah yiyebildiğiniz kadar yiyin ya boşverin.. hamur işi de yiyin.. cipste... anacım ben hiçbişey yiyemiyorum herşey yasak.. kahve bile şekersiz... Anacım sağlıklıysanız dilediğinizi yiyin, en fazla birkaç kilo fazla alırsınız o kadar..
günaydın yuvarlanıp gidyoz iştesen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?