2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bencede

Benim kızda 30+4 de 1656 gr.dı.. Ama benimkinin kilosu artık tam haftasıyla uyumlu oldu.. Rejim yapıyorum ya.. Ama bacak boyu , kafası falan 10 gün falan ileri.. Bebeği de zayıflattım ben herhalde..
Seninde 1600 e yakın olur bence.. Bana da herkes söylüyor hiç kilo almadın diye.. Karnım baya büyük te ondan mı ne..

bencede canım emel hanım senın oncenıde bıldııg ıcın ozel ılgılenıp herseyı garantı altına almak ıstıyorrrr. bgn randevu alım barı c.tesı gununeee ılla adamda gelecek gormese olmaz kızınıı:)

Hee biz takılırız burda, belim ağrıyo, popom ağrıyo diye :) sen ücretsiz izin de kullanacaktın di mi :)

bn çocugun dogumunu 19 haziran hesapkadımmı arkasına falan yıllık izin ekledimmi 10 ekim gibi başlıyorum ..

ben 13 hafta olarak hesaplıyorum ki inşallah öyle olur, bebek son 40dan önce gelirse, 14 falan da olur, sonrasında 34 gün yıllık iznim var, sonrasında da 2 ay ücretsiz izin alıcam. ocak başında bebek 6 aylıkken inşallah başlıcam, umarım dışişlerini kazanırım da direkt orda başlarım :)

Ya şişmek kötü, ödem ağrı da yapar çok fena.. Ben ilk gebelikte de bankada çalıştığım 10 saat oturduğum halde onda da ödem olmamıştım.. Benim bünye yapmıyor herhalde... Ama doğumdan sonra ödem oldum benmde her bişeyim ters..

umarım benimkide ödemdir

Bence de ödem olabilir..

Sen git bakalım bana da anlatırsın.. Merak ettim o kadını da.. Görsün tabi babası daha iyi.

tamam işte 31 den gün alınca veriyorlar.
egeye de öyle verdiler.

pardon canım ben yanlış yazmışım 31+1 olunca 32den gün almış olmuyor musun?
ay bu işler çok karışık ya, ben en iyisi doktoruma da bi sorayım. doktor zaten şu tarihte başlatcaz der dimi.

inşallah canımm

günaydın kızlar...

günaydın.

ağrı, uyuşukluk yapıyor. inşallah doğumdan sonra geçer.

aynı haftadayız seninle. ben bir süre diyet yaptım yapmasam feci kilo alırdım.
kilo almaya müsait bir yapım var.
sen de takılma hiç. kaç hamile 12 kilo alıyor ki.
azınlıktır bence. ideali 20-25 kilo [/QUOTE]
bizim de haftalarımız aynı canım ben 20 kilo aldım rahat olun.ilk hamileliğimde 27 kilo almıştım.inanın 1 sene de verdim hepsini.bunlarda da 48 kiloyla hamile kaldım.isteyince veriliyo.şimdiden kilolara takılmayın boşverin.bu günlerin tadını çıkarın bence.

benimki de hep zayıf gibi geliyor, burada bana gün olarak çok yakın birileri de yok kıyas imkanım olmuyor. sitelerde de ortalama veriyorlar tabi, doktorum normal diyor, ona güveniyorum ben de.. aslında hata yapıyorum kıyas doğru bişey değil neticede bazı bebekler 4ün üzerinde doğuyor bazılar 2,5 doğuyor. sağlıklı olduktan sonra sorun değil de, ben işte kordon meselesinden dolayı böyle tedirgin oluyorum sanırım..

24 haziran ama 5'inden itibaren bekleriz artık diyor...

Hee biz takılırız burda, belim ağrıyo, popom ağrıyo diye :) sen ücretsiz izin de kullanacaktın di mi :)

ee cılek banada 20 hazıran dıyoo ee ozaman ızne cıkıp 2 hafta sonra dogurcazmı?? 40 hafta temmuzza denk gelıyoo offf

ama 4-b lıysen zaten memur haklarının hepsıne sahıpsın canımmm

ben 4-a lıyım maalesef.[/QUOTE]

4-a da ne bende sureklı kadrolu ıscıyım

pardon canım ben yanlış yazmışım 31+1 olunca 32den gün almış olmuyor musun?
ay bu işler çok karışık ya, ben en iyisi doktoruma da bi sorayım. doktor zaten şu tarihte başlatcaz der dimi.

doldurduğun haftayı esas alıyorlar heralde.
doktorlar yönlendiriyor zaten ben de çok anlamıyorum canım.
karışık işler.

günaydın canım hoşgeldin

hoşbulduk canım... kızlar benim bi eczacı ark. var gçen sen doğum yaptı dedi kaç kilo aldın dedim 14 kilo şimdiyekadarazmış diyo ben doğuma 30 kiloyla girdim , şuan görseniz bacakları çırpı gibi... veriliyor ya, hamililelikte alınan kilolar veriyor...

ya bence kıyas yapma bende burdakılerle kıyas yapıodum ama 28. de doktora gıttımde 1200 du doktor 3,5 la 4 arası dogarr gelısımı cok ıyı dedı artık rahatımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…