2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben hergün elevit, gyno feron birde kalsiyum sandoz suda eriyen
onu alıyorum eleviti hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri kullanıyorum...

Son düzenleme:

bana sadece gyno ferro sanal veriyor. günde 1 tane içiyorum. normalde aç içilirmiş ama ay içersen miden bulanır tok karnına iç demişti bana. gece yatarken içiyorum ben.

gule gule cnmmm benım ıyı uyu ınsallah darısıda bana

canım bende gurbetteyim diye bi kaç gündür duygusallıgım üzerimdeydi bende poliss eşiyimm bilmiom ama bu ay oldu ilk defa size danısayım dedimm bende temmuz annesi olucam inşş zaten tansiyon yüksekligim vardı ona dikkaet etmeye calışırken bide bu çıktı iyice deli oldum
bene hergün elevit, gyno feron birde kalsiyum sandoz suda eriyen
onu alıyorum eleviti hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri kullanıyorum...

ben eleviti bıraktırdı canım dr bey 4.cü ayda şimdi sadece kan ilacı gyno ferro günde bitane bide bacagım kasılması için magnezyum suda eriyen limon tadı var o baska yok

bana sadece gyno ferro sanal veriyor. günde 1 tane içiyorum. normalde aç içilirmiş ama ay içersen miden bulanır tok karnına iç demişti bana. gece yatarken içiyorum ben.

anladım canım banada dr bey tok vermiş bende kahvaltıdan bi saat sonra almıştım :26:

evet sezeryan olacak...23 mayısta hayırlısıyla ... burda paylaşmak istedim belki rahatlarım biraz...ilkinde böyle değildim başımane geleceğini bilmiyordum... bunda daha stresliyim....

bak sen tecrübelisin stresli olmaman lazım bizim başımıza neler gelecek onu hiç bilmiyoruz ama şunu söyleyeyim sona yaklaştıkça normal doğumdan korkar oldum sezeryanda iç açıcı deil galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…