kızlarrr ben şimdi kasılmam için bi böle yarım bardak suya konulan m le baslayan bi ilaç alıom unuttum adını bide gyno ferro sanol kan ilacını hergün alamıom yalan sölemiyim ama bugün içmiştim sizkan ilacınızı günde kaç tane alıyosunuz bana bi tane yazmış dr bey bide tok karna alınmalı yazmış sizdemi tok alıyosunuz ben ac alınıyo diye biliodum ama baskada yok vitamindemi veriliyo bilmiom benim doktorum şikeyetime göre veriyo sanırım :26:
evet ya herşey ona patlıyo buraya geleli 1 yıl olcak eşim 5 yıl yaşlandı resmen saçları beyazladı seninki ne
kızlarrr ben şimdi kasılmam için bi böle yarım bardak suya konulan m le baslayan bi ilaç alıom unuttum adını bide gyno ferro sanol kan ilacını hergün alamıom yalan sölemiyim ama bugün içmiştim sizkan ilacınızı günde kaç tane alıyosunuz bana bi tane yazmış dr bey bide tok karna alınmalı yazmış sizdemi tok alıyosunuz ben ac alınıyo diye biliodum ama baskada yok vitamindemi veriliyo bilmiom benim doktorum şikeyetime göre veriyo sanırım :26:
çok az kalmış sezeryan mı olacaksın
öylemi dersin:))))
bende suçu kızıma atiim :)))
canım bu aralar bişeye çok üzüldünmü,
annem abim polisliği kazanınca üzüntüden olmuştu,
bide hamileyken yaralar geç iyileşiyor bende ilk zamanlar uçuklamıştım,
tam 2 ayda geçti:)))
afiyet olsunnnn bol bol et olsun kumsala
kızlar ben kaçar,
hepiniz allaha emanet olun,
sizleri ve bebeklerinizi çok öpüyorum,
kendinize iyi bakın minnak anneler
canım bende gurbetteyim diye bi kaç gündür duygusallıgım üzerimdeydi bende poliss eşiyimm bilmiom ama bu ay oldu ilk defa size danısayım dedimm bende temmuz annesi olucam inşş zaten tansiyon yüksekligim vardı ona dikkaet etmeye calışırken bide bu çıktı iyice deli oldumöylemi dersin:))))
bende suçu kızıma atiim :)))
canım bu aralar bişeye çok üzüldünmü,
annem abim polisliği kazanınca üzüntüden olmuştu,
bide hamileyken yaralar geç iyileşiyor bende ilk zamanlar uçuklamıştım,
tam 2 ayda geçti:)))
afiyet olsunnnn bol bol et olsun kumsala
kızlar ben kaçar,
hepiniz allaha emanet olun,
sizleri ve bebeklerinizi çok öpüyorum,
kendinize iyi bakın minnak anneler
bene hergün elevit, gyno feron birde kalsiyum sandoz suda eriyen
onu alıyorum eleviti hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri kullanıyorum...
bana sadece gyno ferro sanal veriyor. günde 1 tane içiyorum. normalde aç içilirmiş ama ay içersen miden bulanır tok karnına iç demişti bana. gece yatarken içiyorum ben.
bana sadece gyno ferro sanal veriyor. günde 1 tane içiyorum. normalde aç içilirmiş ama ay içersen miden bulanır tok karnına iç demişti bana. gece yatarken içiyorum ben.
anladım canım banada dr bey tok vermiş bende kahvaltıdan bi saat sonra almıştım :26:
gyno ferro cok ıyı bır hap dıye bılıyorummm bende kullanyorumm yatarken alıom tok olarak
astsubay ust cavusss canım allah ızın verırse rutbe alcaz temmuzda sanırım hayırlısı :))
evet sezeryan olacak...23 mayısta hayırlısıyla ... burda paylaşmak istedim belki rahatlarım biraz...ilkinde böyle değildim başımane geleceğini bilmiyordum... bunda daha stresliyim....
sevibade çıktın mııı??? deprem mi oldu şimdi izmir'de???
iyi iyi bebişinle birlikte takarsın eşine rütbesini:)siz de doğu görevinde misiniz
yok cnmmm hakkrıden geldıı 4 gun sonra dugun oldu zonguldak a geldık batıdayızz 9 ay bıtecek ıstee :))
bak sen tecrübelisin stresli olmaman lazım bizim başımıza neler gelecek onu hiç bilmiyoruz ama şunu söyleyeyim sona yaklaştıkça normal doğumdan korkar oldum sezeryanda iç açıcı deil galiba
kızlar ben yatıyorum. iyi geceler hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?