2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı pazarlar kızlar... ne var ne yok... bi haftadır giremedim... evi taşıdık, yerleşmeyle uğraşıyoruz.... 8-9 kilo alanlar nasıl becerdiler merak ettim... yaşları kaç acaba... ben 20 kilo kadar aldım... yaşım 27... ilk çocuğum....
ankarada uygun fiyata düz sade beyaz renk çekmeceli mobilya beşik nerden bulabilirim.... beşiği de alsam acil pek bişi kalmadı....

evet onlar banada söylesin:
28 yaşıdayım ilk bebişim
17 kilo aldımmmm

bende 83 lüyüm ama bende 12 kilo aldım ilk gebelik.ama 50 kilo ile hamile kaldım.ince uzun 36 beden göbeksiz yağsız bir kadındım hep.şu anda da sadece göbeğim ve popom var.sanırım genetik biraz.kilo alamayan bi vücut benimkisi.

bende 27 yaşındayım 14 kilo aldım. 33. haftamızdayız. doktor gayet normal dedi. hamilelikte 11-16 kilo arasında kilo almak gerekli dedi. alınması gereken kiloyu, boy ve başlangıç kilosu da etkiliyormuş..

gerçi bende bu iştah varken 20 kiloyu bulurum ben:))

bu arada bugün kızımla sınava girdik biz..yazık çocuk daha doğmadan sınavlara başladı

alese girdin sanırım
nasıl geçti
bu sefer giremedim....
sorular nasıldı????????

valla sanki geçen döneme göre biraz daha kolay gibiydi.gerçi sözeli yetiştiremedim.son 15 soru yok..en yi sayısal 1 di.

sende anlaşılan doğum iznine ayrılmamışsın..3 hafta kalana kadar devam mı edeceksin?

ayrıldım canım
benim oğlan 29 dan sonra gelmeye kalktı
hastanede falan yattım
şimdi iyiyim çok şükür
haftada 1 gün bir kaç saatliğine gidecem dayandığım kadar
çünkü evdede hiç bişey yapmıyorum
paso yatıştayımmmm.......

anladım.geçmiş olsun..ben ayrılmadım.ama bazen gerçekten çok zor geliyo işe gidip gelmek. ayrılsam daevde sıkılıcam biliyorum.annemler yanımda değil tek başıma bütün gün evde durmak da çok zor olacak..napsam bilemiyorum ama şimdilik devam gibi..

selam kızlarrrrrrrrrrrrrr, güzel bi pazar günü diliyorum hepinize...

bende 10 kilo aldım canım. 25 yaşındayım. 167 boy,53 le hamiş kaldım, 63 üm şuan. 32. haftam bitmek üzere. ve benim ilk aylarda hiç bulantım kusmam başdönmem falan da olmadı.yani iştahım hep yerindeydi ama ben ekmekçi değilimdir. koca bi tabak dolusu yemeği yerim, en fazla çeyrek yarısı ekmek le birlikte... ve hep evdeyim 8 aydır... ama bünyeyle de alakalı olabilir. hayatımda en fazla 56 kiloyu gördüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…