hayırlı pazarlar kızlar... ne var ne yok... bi haftadır giremedim... evi taşıdık, yerleşmeyle uğraşıyoruz.... 8-9 kilo alanlar nasıl becerdiler merak ettim... yaşları kaç acaba... ben 20 kilo kadar aldım... yaşım 27... ilk çocuğum....
ankarada uygun fiyata düz sade beyaz renk çekmeceli mobilya beşik nerden bulabilirim.... beşiği de alsam acil pek bişi kalmadı....
ben 25 yaşındayım canım 6.5 kilo aldım şimdilik gebeliğin ilk 3 ayı felaket bulantı kusma yaşadım ama ondan sonra acısını çıkarıyorum :)) bi oturuşta iki tabak yemeği götürüyorum hanievet onlar banada söylesin:
28 yaşıdayım ilk bebişim
17 kilo aldımmmm
anladım.geçmiş olsun..ben ayrılmadım.ama bazen gerçekten çok zor geliyo işe gidip gelmek. ayrılsam daevde sıkılıcam biliyorum.annemler yanımda değil tek başıma bütün gün evde durmak da çok zor olacak..napsam bilemiyorum ama şimdilik devam gibi..
Benim ilk gebeliğim yaş 27.ilk başlarda çokyoğun bulantı kusmalarım oldu 6 kilo verdim.şimdi 33 haftadayım 6 kilo aldım verdiklerimi geri aldım.
ne güzel , o zaman hamilelik öncesi kilondamısın şimdi canım ?
selam hayalbaz. sırayla cevaplayayım ben de, not kırarsın belki:)bide bi kaç soru sorcam size yaa..
1-meme başı çatlağı için krem kullanmaya başladınız mı başladınızsa hangi marka(ben bugün lansinoh siparişi verdim de bu hafta başlamayı düşünüyorum)
2-bebiş için bez aldınız mı aldıysanız ne marka kaç numara almalı yaa şimdiden almalı mı yada hıı ne bilim..
3-bebişe aldığınız her şeyi mi yıkıyosunuz battaniye nevresim kıyafet falan bi de neyle..
4-hastane çantası hazırlamadım daha çok mu geç kaldım acep
örtmen olduğumdan accık yazılı gibi oldu ama şükredin boşluk doldurma sormadım:)
selam hayalbaz. sırayla cevaplayayım ben de, not kırarsın belki:)
1. henüz almadım ama ben de lansinoh alıp son haftalarda sürmeyi düşünüyorum.
2. prima premium care aldım, yeni doğan. bence şimdiden al bir paket, hastane çantasına koyarsın.
3. tembelliğimden yıkamadım ama her şeyi yıkacağım. dalinin sıvı deterjanını aldım. omo baby ve sabun tozu alanlar da var. hangisi iyi bilmiyorum.
4. ben de hazırlamadım ama artık hazırlamak gerek.
selam hayalbaz. sırayla cevaplayayım ben de, not kırarsın belki:)
1. henüz almadım ama ben de lansinoh alıp son haftalarda sürmeyi düşünüyorum.
2. prima premium care aldım, yeni doğan. bence şimdiden al bir paket, hastane çantasına koyarsın.
3. tembelliğimden yıkamadım ama her şeyi yıkacağım. dalinin sıvı deterjanını aldım. omo baby ve sabun tozu alanlar da var. hangisi iyi bilmiyorum.
4. ben de hazırlamadım ama artık hazırlamak gerek.
teşekkür ederim100 notum boldur:)
bircecim bu arada geçen sormuştum ama galiba soruyu görmedin yada cevabını ben görmedim..sen doğum iznineerken mi ayrıldın canım 30. haftaydı sanırım..baştan gebelik ikiz olduğu için mi öle oldu
bide bi kaç soru sorcam size yaa..
1-meme başı çatlağı için krem kullanmaya başladınız mı başladınızsa hangi marka(ben bugün lansinoh siparişi verdim de bu hafta başlamayı düşünüyorum)
2-bebiş için bez aldınız mı aldıysanız ne marka kaç numara almalı yaa şimdiden almalı mı yada hıı ne bilim..
3-bebişe aldığınız her şeyi mi yıkıyosunuz battaniye nevresim kıyafet falan bi de neyle..
örtmen olduğumdan accık yazılı gibi oldu ama şükredin boşluk doldurma sormadım:)
teşekkür ederim
evet canım erken ayrıldım. sezaryan düşünüyorum ben o yüzden. 30. haftada 32 haftalık gösterdiler. sen naptın ayrıldın mı??
Hosgeldin aramiza canim.
Ben de Lansinoh kullanacagim. Ablam cok memnun kalmisti. Ama son 1-2 hafta kullanirim sanirim. Simdiden surup gogus ucuna masaj yaparsan, sut kanallarini aktive hale getirebilirsin. ilk sut damlalari cokd egerli, kaybetmemek gerek.
ya evet bende syrıldım ama benim doktor önden göstermedi bende en azından bi hafta erken ayrılmak istemiştim ama günü gününe verdi...ama nasipte gitmk yokmuş 31. haftanın sonunda bi hasta oldum mecbur rapor aldım hala da atlatamadım o yüzden biraz moralim bozuk..32 yi doldurunca da hemen izne ayrıldım ama daha tadına varamadım çünküm hastayım işte
çok geçmiş olsun canım, evdesin artık daha çabuk atlatırsın.
kremi de sipariş etmişsin gerçi ama jokerde 20 lira lansionoh krem, 60lı göğüs pedi de 9.45.
bide bi kaç soru sorcam size yaa..
evet çok hoşmuş :) çok güzel bebek patik modelleri var ya nette işlemeyi bilsem şu incili olanlardan işlerdim kızıma ama bilmiorum annemin işledikleri yeter zaten :)
bende cevaplıyımbide bi kaç soru sorcam size yaa..
Hosgeldin aramiza canim.
Ben de Lansinoh kullanacagim. Ablam cok memnun kalmisti. Ama son 1-2 hafta kullanirim sanirim. Simdiden surup gogus ucuna masaj yaparsan, sut kanallarini aktive hale getirebilirsin. ilk sut damlalari cokd egerli, kaybetmemek gerek.
evet çok hoşmuş :) çok güzel bebek patik modelleri var ya nette işlemeyi bilsem şu incili olanlardan işlerdim kızıma ama bilmiorum annemin işledikleri yeter zaten :)
bende cevaplıyım
1-ben meme başı için krem kullanmamız gerektiğini bile bilmiyodum :) cidden ne için kullanıyoruz o kremi? yara olmaması içinmi
2-bezini aldım ben prima premium care yenidoğan 2-5 kilo için olanı aldım ayrıca 4-6 kilo için olandanda bi paket aldım hazır dursun evde burda istediğimi bulamam diye
3-ben kıyafetlerini patik çorap eldiven v.s ve penye battaniyelerini yıkıycam (tembelliğimden hala yıkamadım ) polar battaniyesini de yıkasammı bilmiyorum dalin sıvı deterjan alacaktım bulamadım dalin sabun tozu aldım bende
4-hastane çantasını hala bende hazırlamadım inşallah haftaya izne ayrıldgımda halledecem onuda :))
doğduktan sonra yara olmasın diyemi kullanıyoruz canım o kremi? peki önceden kullanmanın bi faydası oluyomu hani zaten yara olmamış göğüse sürersek ne faydası olurki :) :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?