çok geçmiş olsun canım, evdesin artık daha çabuk atlatırsın.
kremi de sipariş etmişsin gerçi ama jokerde 20 lira lansionoh krem, 60lı göğüs pedi de 9.45.
dalın tozuyla sıvı aynıymıs zaten cnm.. bende almadım daha kremı yaaa burda varmı bılmıyorum eger burda bulmassam adanadan anneme aldırcam gelırken getırsın
ayy canımm iyiki söyledin haa hemen iptal ettim siparişi:)jokerden alim baya fiyat farkı var yaaa..ya zaten benkazık yemeye doyamıyorum:)daha öncede lieracı 67+2 lira kargoya almıştım.sonra dışarda 50 ye hatta en son 42.5 e aldım...ders almıyom işte:)
ayy canımm iyiki söyledin haa hemen iptal ettim siparişi:)jokerden alim baya fiyat farkı var yaaa..ya zaten benkazık yemeye doyamıyorum:)daha öncede lieracı 67+2 lira kargoya almıştım.sonra dışarda 50 ye hatta en son 42.5 e aldım...ders almıyom işte:)
kızlar bide bişy soracam ben normalde perşembe günü 32 artı sıfır oluyorum o gün doğum iznine ayrılmam gerekiyor ama gittiğim doktor pazartesi gel dedi o zaman 32 artı 4 oluyor perşembe günü doluyor benim günüm dedim hayır sen daha 30 haftalıksın dedi gittiğimde 30 artı 5 tim başka doktoramı gitsem ? neye göre hesaplıyorkş bunlar netteki hesaplayıcılar doğru değilmi ki benmi yalnış hesaplıyorum :26:
bende bulamam heralde istediğim markayı ancak internetten alırım ...Sende Zonguldak tamı yapacaksın canım doğumu? ben siirtte düşünüyodum ama annemler ısrar ediyor mersine onların yanına gitmem için napsam hala kararsızım ...
evet cnmm yaaa zonguldakta yapacamm burası serın olur dıye adanada pişerız kız bızzz
kısslarr cevaplarınız için saolun ..bu meme ucu kremine zaten doğumdan önce başlamak gerekiyomuş meme ucu hazır olsun die ama ne kadar önce bilmiom..mutlaka kullanmak gerekiyomuş çünkü fena bi acıymış galiba emzirirken çatlak
ne diye geçiyo canım krem sitede bende alim lansinoh göğüs kremimi yara kremimi ne yazıyo :))) lieracı hangi siteden alıyosunuz? göğüs pedi lansinoh iyimidir bazı pedler belli oluyomuş :44:
bende aynı konuda tereddüt ediyorum valla mersine gitsem çocuk pişer galibayenidoğmuş çocuk 40 derece sıcakta helak olur klima var annemlerde ama onuda açarsam üşütür napsam bilemedim
ben 25 yaşındayım canım 6.5 kilo aldım şimdilik gebeliğin ilk 3 ayı felaket bulantı kusma yaşadım ama ondan sonra acısını çıkarıyorum :)) bi oturuşta iki tabak yemeği götürüyorum haniağzım boş durmuyo pisboğazımdır zaten normaldede doğuma kadar en az 5 kilo daha alırım ama
ne iş yapıyodun canım sen?
iyide ben ne zaman sürecem bir fikri olan var mı?????????????:84::84::84:
ne iş yaptıgını sormuştum canımcım atlatmışsın :)canım memurum ben. kusura bakma gündüz elektrikler gitti cevap yazamadım.
iş yerinde rahatım şu an ama işe gidip gelmek çook zor..
ben klimasız odada kalır diye düşünüyodum mersin çok nemli zaten kuruluk olmaz galiba havada ay çok kararsızım hala ya annemleremi gitsem burdamı doğum yapsam kafayı yiycem40 derece olsa ona razıyım benım annemlerdede var klıma benım ıcın rahat olur ama bebek ıcın havayı kurutur mahveder bronsıte bırakmak ıstemıyorummm ılk bastann :44:
esas kazığı ben yemişim 75tl ye aldım lierac ı
bu arada göğüs ucu kremimi doktora fln danışmaya gerek var mı?direk satın alıp kullansak bi zararı olur mu acaba?
bi sorum daha var bu hastane çantası hazırlayan arkadaşlar neler koydunuz acaba çantaya?ben de daha hazırlamadım.geç kalmışım sanırım..
bide bi kaç soru sorcam size yaa..
1-meme başı çatlağı için krem kullanmaya başladınız mı başladınızsa hangi marka(ben bugün lansinoh siparişi verdim de bu hafta başlamayı düşünüyorum)
2-bebiş için bez aldınız mı aldıysanız ne marka kaç numara almalı yaa şimdiden almalı mı yada hıı ne bilim..
3-bebişe aldığınız her şeyi mi yıkıyosunuz battaniye nevresim kıyafet falan bi de neyle..
4-hastane çantası hazırlamadım daha çok mu geç kaldım acep
örtmen olduğumdan accık yazılı gibi oldu ama şükredin boşluk doldurma sormadım:)
arkadaşlarrr öncelikle herkesere mutlu haftasonlarııı....ben de cevap vereyim istedim bu mesaja
1- ben lansinoh aldım, çevremde de çok tavsiye ediyolardı, yaklaşık 2 haftadır her banyo sonrası uyguluyorum,şimdiden farketmeye başladım hakkaten iyi geliyo
2- bizim evde minnak bebek bezi var bikaç tane ama numarasını felan bilmiyorum bakmam gerekiyor
3- azıcık huylu olduğum için ben elime geçen herşeyi yıkadım...
4- erken doğum riskim olduğu halde daha çanta hazırlamış değilim, ama pijamam iç çamaşırım bebişin kıyafetleri felan hazır, bi yerleştirmek var işte...
lieracı nerden almıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?