2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

pekiiiiiiii ben bu soruya taktım da bu aralar..çatlaklarınız ne alemde ..var mı varsa kaçıncı haftada başladı bişe sürdünüzmü vs vs vs....

bebek yağı sürüyorum ama düzenli deil
çatlayacağın varsa çatlıyon diyolar
yanlarda hafif kırmızı çizgiler var
son haftalar daha önemli o zaman belli olur
çatlak matlak

iyi akşamlar herkese

bu saatte benim gibi cam silen bi manyak var mıdır acaba can sıkıntısından napıcamı şaşırdım

hangı sıte bu cnm yaaa bende alım olmassa sımdı

gitti gidiyorda buldum lansınoh göğüs ucu kreminide en ucuz 26,90 a var iyimi fiyatı kızlar? tecrübeliler söylesinde ona göre alim :)) bide humana emziren anne çayı var ablam kullanıyodu iyi geliyodu sütü artırmaya alsammı ki :26:

benim erken doğum riskim var
ben bu kremi ne zaman kullanayım şimdi
normaldede cildim hasssastır zaten
son ay kullanılmalı diye okuyorum burda ama çok da dokunmamak lazım göğüslere, o da erken doğumu tetikliyormuş. 1 ay kala hafif hafif sürmeyi düşünüyorum ben.
ben de fiyatları araştırırım, ama hiç aklımda tutamadığım için en son yine kazık yerim baktın değil mi jokerin sitesine. gerçi sen ankaradasın, mağazadan da alabilirsin.
ne diye geçiyo canım krem sitede bende alim lansinoh göğüs kremimi yara kremimi ne yazıyo :))) lieracı hangi siteden alıyosunuz? göğüs pedi lansinoh iyimidir bazı pedler belli oluyomuş :44:
canım emzirme döneminde göğüs uçları çatladığı için çok fazla acıyormuş. çok duyuyorum ben ağlayarak emziriyordum diyenleri. krem için lansinohu öneriyorlar genelde. hayalbaza da söyledim jokerin sitesinde 20 lira krem. piyasada en ucuz o herhalde şu anda. göğüs pedi de orda çok ucuz. ben bebedor almıştım, hem sayıca daha azdı hem daha pahalıydı.
pekiiiiiiii ben bu soruya taktım da bu aralar..çatlaklarınız ne alemde ..var mı varsa kaçıncı haftada başladı bişe sürdünüzmü vs vs vs....

ben başta roc ve pregnacare kullandım çatlaklar için. sonra mustela aldım. arada bebeyağı da kullanıyorum. karnımda henüz yok ama göğüslerimde kırmızı çizgiler var. karnm da göğüslerim de çok feci kaşınıyor ama kesin çatlayacaklar.

iyi akşamlar herkese

bu saatte benim gibi cam silen bi manyak var mıdır acaba can sıkıntısından napıcamı şaşırdım

yuh diyorum artık iyice ağırlaştık canım, cam silmek tehlikeli olabilir. ayrıca hayatım boyunca hiçbir zaman can sıkıntısından iş yapma isteği duymadım

kızlar size süper bi kitap öneriorum.. AYŞE ÖNER - HAMİLELİK DOĞUM VE BEBEK BAKIM KİTABI..
Eminim her yeni anneye rehber olucak bilgiler var..bebek bakımıyla ilgili..

büyüme çatlağı denilen çatlakların önceden zaten vardı kalçalarımda. buna dayanarak ben kesin çatlarım düşüncesiyle 4. haftadan beri kakao yağı içeren krem sürüyorum. Şu ana kadar çok şükür ne bi kaşıntım nede kızarıklığım var. ama çatlak için %80 genetik deniyor. Annemin karnında ve göğüslerinde yok hiç çatlak. Belki bende çatlamam...

ay doğru daha azönce söyledin jokerde 20 tl diye :)) göğüs pediyle lansınohu ordan lıeracı gg den alim o zaman

yuh diyorum artık iyice ağırlaştık canım, cam silmek tehlikeli olabilir. ayrıca hayatım boyunca hiçbir zaman can sıkıntısından iş yapma isteği duymadım

ama gerçekten çok canım sıkıldı. bide camlar çamur içindeydi. bi sopa gibi bişi var hadi dedim deniyim bunla silmeyi çok uzanmadan. baktım oluyo hadi orayıda siliyim burayıda derken 1,5 saatte bütün evin camlarını sildim yarın annemlerde gelicek rezil gibi gösükmesin

aman annen o, beraber yapardınız:) ne güzel kavuşyorsun annene, darısı bana ve annesinden uzakta olanlara...

aman annen o, beraber yapardınız:) ne güzel kavuşyorsun annene, darısı bana ve annesinden uzakta olanlara...

ayıp olcaaandan diilde işte ne biliyim.. annemede sildiremem camları kıyamam :)

2 ay beklemeden son 1 ayda yalvarmadan sonra sonunda getirtebildim :) bi kaç gün kalır giderler zaten... sora anca doğuma gelir..darısı herkesin başınaa :)

doğuma kadar kalacak sandım ben. neyse hasret giderirsin biraz.

arzum buhar makinasıda nette en ucuz 64 e var mağazalrdan sormadım ama hiç bi araştırıp sormak lazım ...

doğuma kadar kalacak sandım ben. neyse hasret giderirsin biraz.

yok o kadar kalmaz hatta kalamaz zaten. babamla bide yiğenimle beraber geliyolar. babam 1 haftadan fazla zaten hayatta kalmaz. annemde doğuma kadar kalsa + bide doğumdan sora neredeyse toplamda 3,5 - 4 ay falan eder bu süre içinde birbirimize gireriz heralde :)) hiç geçinemeyiz çünkü. Hatta doğumdan sora napçaz diye kara kara düşünmüyorum desem yalan olmaz :)) ama anne işte o olmadanda olmass

neyse kızlar ben kaçtım kocacım geliyomuş

iyi akşamlar herkese

sevibade çıktın mııı??? deprem mi oldu şimdi izmir'de???

he deprem olmuşş

neeeee depremmiiiiiiiiiii
ayy ben hiç duymadım

sendemi cam sildin duygu:)))
walla biz kaşınıyoz aslında

arkadaşlar merhaba,
kusura bakmayın dün depremmi olmuş ayol, biz duymadık haberlermi söyledi gece,
merkes üssü neresiymiş, urla falan olsaydı hissederdik, çünki eşim işten gece 1 de geldi ve biraz oturduk...
bi depremimiz eksikti heee,
şimdi aşağı kaçarsak bide doğum çantasını yüklen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…