lıerac ı 36,90 a buldum şimdi gg de alim bari :)) lansinohada bakıp onuda alim çıksın aradan ...
pekiiiiiiii ben bu soruya taktım da bu aralar..çatlaklarınız ne alemde ..var mı varsa kaçıncı haftada başladı bişe sürdünüzmü vs vs vs....
hangı sıte bu cnm yaaa bende alım olmassa sımdı
son ay kullanılmalı diye okuyorum burda ama çok da dokunmamak lazım göğüslere, o da erken doğumu tetikliyormuş. 1 ay kala hafif hafif sürmeyi düşünüyorum ben.benim erken doğum riskim var
ben bu kremi ne zaman kullanayım şimdi
normaldede cildim hasssastır zaten
ben de fiyatları araştırırım, ama hiç aklımda tutamadığım için en son yine kazık yerimayy canımm iyiki söyledin haa hemen iptal ettim siparişi:)jokerden alim baya fiyat farkı var yaaa..ya zaten benkazık yemeye doyamıyorum:)daha öncede lieracı 67+2 lira kargoya almıştım.sonra dışarda 50 ye hatta en son 42.5 e aldım...ders almıyom işte:)
canım emzirme döneminde göğüs uçları çatladığı için çok fazla acıyormuş. çok duyuyorum ben ağlayarak emziriyordum diyenleri. krem için lansinohu öneriyorlar genelde. hayalbaza da söyledim jokerin sitesinde 20 lira krem. piyasada en ucuz o herhalde şu anda. göğüs pedi de orda çok ucuz. ben bebedor almıştım, hem sayıca daha azdı hem daha pahalıydı.ne diye geçiyo canım krem sitede bende alim lansinoh göğüs kremimi yara kremimi ne yazıyo :))) lieracı hangi siteden alıyosunuz? göğüs pedi lansinoh iyimidir bazı pedler belli oluyomuş :44:
pekiiiiiiii ben bu soruya taktım da bu aralar..çatlaklarınız ne alemde ..var mı varsa kaçıncı haftada başladı bişe sürdünüzmü vs vs vs....
iyi akşamlar herkese
bu saatte benim gibi cam silen bi manyak var mıdır acabacan sıkıntısından napıcamı şaşırdım
son ay kullanılmalı diye okuyorum burda ama çok da dokunmamak lazım göğüslere, o da erken doğumu tetikliyormuş. 1 ay kala hafif hafif sürmeyi düşünüyorum ben.
ben de fiyatları araştırırım, ama hiç aklımda tutamadığım için en son yine kazık yerimbaktın değil mi jokerin sitesine. gerçi sen ankaradasın, mağazadan da alabilirsin.
canım emzirme döneminde göğüs uçları çatladığı için çok fazla acıyormuş. çok duyuyorum ben ağlayarak emziriyordum diyenleri. krem için lansinohu öneriyorlar genelde. hayalbaza da söyledim jokerin sitesinde 20 lira krem. piyasada en ucuz o herhalde şu anda. göğüs pedi de orda çok ucuz. ben bebedor almıştım, hem sayıca daha azdı hem daha pahalıydı.
ben başta roc ve pregnacare kullandım çatlaklar için. sonra mustela aldım. arada bebeyağı da kullanıyorum. karnımda henüz yok ama göğüslerimde kırmızı çizgiler var. karnm da göğüslerim de çok feci kaşınıyor ama kesin çatlayacaklar.
lıerac ı 36,90 a buldum şimdi gg de alim bari :)) lansinohada bakıp onuda alim çıksın aradan ...
yuh diyorumartık iyice ağırlaştık canım, cam silmek tehlikeli olabilir. ayrıca hayatım boyunca hiçbir zaman can sıkıntısından iş yapma isteği duymadım
ama gerçekten çok canım sıkıldı. bide camlar çamur içindeydi. bi sopa gibi bişi var hadi dedim deniyim bunla silmeyi çok uzanmadan. baktım oluyo hadi orayıda siliyim burayıda derken 1,5 saatte bütün evin camlarını sildimyarın annemlerde gelicek rezil gibi gösükmesin
aaaa lieracı o fiyata nerden buldun gg ne?
aman annen o, beraber yapardınız:) ne güzel kavuşyorsun annene, darısı bana ve annesinden uzakta olanlara...
ayıp olcaaandan diilde işte ne biliyim.. annemede sildiremem camları kıyamam :)
2 ay beklemeden son 1 ayda yalvarmadan sonra sonunda getirtebildim :) bi kaç gün kalır giderler zaten... sora anca doğuma gelir..darısı herkesin başınaa :)
ayıp olcaaandan diilde işte ne biliyim.. annemede sildiremem camları kıyamam :)
2 ay beklemeden son 1 ayda yalvarmadan sonra sonunda getirtebildim :) bi kaç gün kalır giderler zaten... sora anca doğuma gelir..darısı herkesin başınaa :)
doğuma kadar kalacak sandım ben. neyse hasret giderirsin biraz.
sevibade çıktın mııı??? deprem mi oldu şimdi izmir'de???
he deprem olmuşş
ama gerçekten çok canım sıkıldı. bide camlar çamur içindeydi. bi sopa gibi bişi var hadi dedim deniyim bunla silmeyi çok uzanmadan. baktım oluyo hadi orayıda siliyim burayıda derken 1,5 saatte bütün evin camlarını sildimyarın annemlerde gelicek rezil gibi gösükmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?