neeeee depremmiiiiiiiiiii
ayy ben hiç duymadım
sendemi cam sildin duygu:)))
walla biz kaşınıyoz aslında
birkaç modeli var arzumun. ben de ne zamandır bakıyorum alamadım bir türlü. birkaç afta önce YKMde güzel bir indirim vardı, hevesle gittim ama burdaki YKMde yoktuarzum buhar makinasıda nette en ucuz 64 e var mağazalrdan sormadım ama hiç bi araştırıp sormak lazım ...
dün gece izmirden bir arkadaşımla yazışıyordum o söyledi. seferihisar galiba merkez üssü. çok büyük değildi, panikleme. annemler de ürkmeze gitmişti dün yazlığa, orda çok hissedilmiştir kesin. gece geç diye arayamadım, bugün de unuttum bakarkadaşlar merhaba,
kusura bakmayın dün depremmi olmuş ayol, biz duymadık haberlermi söyledi gece,
merkes üssü neresiymiş, urla falan olsaydı hissederdik, çünki eşim işten gece 1 de geldi ve biraz oturduk...
bi depremimiz eksikti heee,
şimdi aşağı kaçarsak bide doğum çantasını yüklen
ayyyyyyyyyy gerçekten mii???????????
geçmiş olsunnn
birkaç modeli var arzumun. ben de ne zamandır bakıyorum alamadım bir türlü. birkaç afta önce YKMde güzel bir indirim vardı, hevesle gittim ama burdaki YKMde yoktu(
dün gece izmirden bir arkadaşımla yazışıyordum o söyledi. seferihisar galiba merkez üssü. çok büyük değildi, panikleme. annemler de ürkmeze gitmişti dün yazlığa, orda çok hissedilmiştir kesin. gece geç diye arayamadım, bugün de unuttum bak(
seviii yazdım ya:)))
bak daha bu saat olmuş aramamış hala
senin orda olsaydı deprem..
annen yazık dakikasında arardı dimi,
anne olunca insan değişiyo diyorumda bana kızıyosunuz,
doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar zaten
ben duymadım zaten, ben hissetmesem eşim muhakkak hissederdi,
urla sallandımı biz sallanıyoz burda..
pekiiiiiiii ben bu soruya taktım da bu aralar..çatlaklarınız ne alemde ..var mı varsa kaçıncı haftada başladı bişe sürdünüzmü vs vs vs....
kız gece panikledim ama saat 2ydi. bugün de tamamen unuttum depremi:26: şiddetli değildi zaten, dur arayım bari kötü çocuk gibi hissettirin kendiminormalde de her gün konuşuruz:))
slm kızlaar ben geldim akrabanın nişanı vardı gittik ben kendimi iyi hissetmedim canım kocam sağolsun beni getirdi kendi mecburen gitti ama ben orda yanlız kalmasınıda istemiyorumki zaten tembihledim bak canım kızlar var dikkat et kendine sahip ol diye
bebeği kucağına alana kadar çocuksunnn çocukkkk
ben kötü bişi demedimki annen olsa canı durmaz arardı 40 kere,
ara bari benden de selam söyle :)))
yanlız bırakmasaydın kısss adamı,
hamilelik kıskançlık ve triplerine giren sadece ben değilmişim:)))
:80::79::79::79::79:
benim önce göğüslerim çatladı baya erken.... hatta onların çatlak olduğunu da burdaki arkadaşların ifadelerinden anladım... bacaklarım bu aralar arttı.... çoğalıyo galiba sürekli... yukarı kısımlarda el kadar bi alan oldu... göbeğimde yok sanırım....
bebeği kucağına alana kadar çocuksunnn çocukkkk
ben kötü bişi demedimki annen olsa canı durmaz arardı 40 kere,
ara bari benden de selam söyle :)))
yanlız bırakmasaydın kısss adamı,
hamilelik kıskançlık ve triplerine giren sadece ben değilmişim:)))
ee en çok hemile kadınların kocaları aldatırmış bide çirkinleştim deyip psikolojimi bozuyorum ee fit gibi
kızlar dolu heryer yani aladtılma potansiyelimiz yüksek
kimse yokmuuuu yaaaa
annemler de hissetmemiş sevibade. her zaman çok geç yatarlar, dün erken yatmışlar allahtan. adamın biri denize giriyormuş bugün
ee en çok hemile kadınların kocaları aldatırmış bide çirkinleştim deyip psikolojimi bozuyorum ee fit gibi
kızlar dolu heryer yani aladtılma potansiyelimiz yüksek
kimler gelmişşşşşşşşşş
gece kuşları birer birer düşüyo buraya,
merveden halaa bi ses seda yok,
kocam her istediğimi yapar diyodu, 40 bilgisayardan 1 ini kapamamış
boşverrrrrrrrr bacımmm sallll gitsinnn
çatlayan çatlarrrrrr patlayannn patlarrr ilk bebek galiba senin olacak o kadarlık,
35 haftalıkmışsın maşallah, doğum tarihi bellimi???
nasıl doğuracaksın??
walla hava atmak gibi olmasın hava çok güzel burda 2 gündür
bende balkonda oturdum öğleden sonra,
hatta akşam yemeğini çocuklarımla orda yedik
annenlerin olduğu yer neresiydi canım???
biz daha çok foça çandarlı oralara gidiyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?