2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arzum buhar makinasıda nette en ucuz 64 e var mağazalrdan sormadım ama hiç bi araştırıp sormak lazım ...
birkaç modeli var arzumun. ben de ne zamandır bakıyorum alamadım bir türlü. birkaç afta önce YKMde güzel bir indirim vardı, hevesle gittim ama burdaki YKMde yoktu(
dün gece izmirden bir arkadaşımla yazışıyordum o söyledi. seferihisar galiba merkez üssü. çok büyük değildi, panikleme. annemler de ürkmeze gitmişti dün yazlığa, orda çok hissedilmiştir kesin. gece geç diye arayamadım, bugün de unuttum bak(

bak daha bu saat olmuş aramamış hala
senin orda olsaydı deprem..
annen yazık dakikasında arardı dimi,
anne olunca insan değişiyo diyorumda bana kızıyosunuz,
doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar zaten
ben duymadım zaten, ben hissetmesem eşim muhakkak hissederdi,
urla sallandımı biz sallanıyoz burda..

kız gece panikledim ama saat 2ydi. bugün de tamamen unuttum depremi:26: şiddetli değildi zaten, dur arayım bari kötü çocuk gibi hissettirin kendimi normalde de her gün konuşuruz:))

pekiiiiiiii ben bu soruya taktım da bu aralar..çatlaklarınız ne alemde ..var mı varsa kaçıncı haftada başladı bişe sürdünüzmü vs vs vs....

benim önce göğüslerim çatladı baya erken.... hatta onların çatlak olduğunu da burdaki arkadaşların ifadelerinden anladım... bacaklarım bu aralar arttı.... çoğalıyo galiba sürekli... yukarı kısımlarda el kadar bi alan oldu... göbeğimde yok sanırım....

slm kızlaar ben geldim akrabanın nişanı vardı gittik ben kendimi iyi hissetmedim canım kocam sağolsun beni getirdi kendi mecburen gitti ama ben orda yanlız kalmasınıda istemiyorumki zaten tembihledim bak canım kızlar var dikkat et kendine sahip ol diye

kız gece panikledim ama saat 2ydi. bugün de tamamen unuttum depremi:26: şiddetli değildi zaten, dur arayım bari kötü çocuk gibi hissettirin kendimi normalde de her gün konuşuruz:))

bebeği kucağına alana kadar çocuksunnn çocukkkk
ben kötü bişi demedimki annen olsa canı durmaz arardı 40 kere,
ara bari benden de selam söyle :)))

yanlız bırakmasaydın kısss adamı,
hamilelik kıskançlık ve triplerine giren sadece ben değilmişim:)))

annemler de hissetmemiş sevibade. her zaman çok geç yatarlar, dün erken yatmışlar allahtan. adamın biri denize giriyormuş bugün

ee en çok hemile kadınların kocaları aldatırmış bide çirkinleştim deyip psikolojimi bozuyorum ee fit gibi
kızlar dolu heryer yani aladtılma potansiyelimiz yüksek

:80::79::79::79::79:

kimler gelmişşşşşşşşşş
gece kuşları birer birer düşüyo buraya,
merveden halaa bi ses seda yok,
kocam her istediğimi yapar diyodu, 40 bilgisayardan 1 ini kapamamış

boşverrrrrrrrr bacımmm sallll gitsinnn
çatlayan çatlarrrrrr patlayannn patlarrr ilk bebek galiba senin olacak o kadarlık,
35 haftalıkmışsın maşallah, doğum tarihi bellimi???
nasıl doğuracaksın??

öyle tabii annemler hemen arar burda bir şey olunca. bebeği alana kadar değil hep çocuğum onlara göre. 60 yaşında da olsan benim çocuğumsun der babam:)) ben de ararım normalde ama hafif şiddetli deprem diye herhalde çıktı aklımdan.

bu arada ben de bırakamazdım tek başına, o da gelsin evde benimle dursun.hamile olmasam da geçerliydi buu

ee en çok hemile kadınların kocaları aldatırmış bide çirkinleştim deyip psikolojimi bozuyorum ee fit gibi

öyle düşünme canım. sonuçta eşlerimiz de hevesleniyor bu bebekler için, hamileliğin de ayrı bir güzelliği var.

kimse yokmuuuu yaaaa

biz kimse değilmiyiz kız

annemler de hissetmemiş sevibade. her zaman çok geç yatarlar, dün erken yatmışlar allahtan. adamın biri denize giriyormuş bugün

walla hava atmak gibi olmasın hava çok güzel burda 2 gündür
bende balkonda oturdum öğleden sonra,
hatta akşam yemeğini çocuklarımla orda yedik
annenlerin olduğu yer neresiydi canım???
biz daha çok foça çandarlı oralara gidiyoruz..

sus kızz zaten bugün çok çirkin göründüm kendi kendime
yarın full makyaj yapmam lazım evin içinde
aaaaa akşam akşam damarıma basma benim,
normalde kıskanç değilimdir ama hamileyken

ne zaman gelır acaba merve hanım

evet sıcakmış hava. burda da bugün daha iyiydi gerçi. annemler ürkmezde. size foça yakın tabii.çandarlıya hiç gitmedim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…